Iphone 4s ne može naći mrežu

poruka: 7
|
čitano: 10.149
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Na njuškalu sam našla ponudu za kupnju Iphonea 4s ali ima kvar. Stvar je u tome da kad se u njega stavi sim kartica on ne pronalazi mrežu. Cijelo vrijeme piše traženje... Je li se itko susreo s tim problemom? Znal li itko u čemu je problem i koliko bi koštao popravak? 

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Postoji mogucnost da je uredjaj bio rastavljen zbog puknuca prednjeg stakla ili sl i tip koji je popravljao nije pazio da ne osteti antenu. Samo pretpostavljam jer sam rastavljao i popravljao neoliko iPhone uredjaja prijateljima pa sam se prije prvog popravka raspitao sto je svaki dio.

SE T200-Siemens C45-Nokia 3200-LG U8180-LG U880-Nokia 6120c-Nokia 3120c-Nokia C3-01-Galaxy Fit-Xperia U-Xperia SL-SGS3 LTE
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Iphone 4s ne može naći mrežu
Matijasever kaže...

Postoji mogucnost da je uredjaj bio rastavljen zbog puknuca prednjeg stakla ili sl i tip koji je popravljao nije pazio da ne osteti antenu. Samo pretpostavljam jer sam rastavljao i popravljao neoliko iPhone uredjaja prijateljima pa sam se prije prvog popravka raspitao sto je svaki dio.

ne mora nuzno biti problem u hardwareu... mozda je iphone bio prije otkljucan na sve mreze i netko tko nije znao sto radi ga je updejtao i shebao baseband ili stavio ipadov... uglavnom mozda da se napravi downgrade basebanda mozda bi bilo sve u redu sa mobitelom

the sound of engine is cure for everything!
17 godina

Treba provjeriti gdje je kupljen, tj. da li je zaključan i na kojoj mreži. Često se desi da netko od rođaka iz vana donese mobitel i gle čuda, on ne radi na našim mrežama.

Scorp21
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Genoxxx kaže...
Matijasever kaže...

ne mora nuzno biti problem u hardwareu... mozda je iphone bio prije otkljucan na sve mreze i netko tko nije znao sto radi ga je updejtao i shebao baseband ili stavio ipadov... uglavnom mozda da se napravi downgrade basebanda mozda bi bilo sve u redu sa mobitelom

Ipadov baseband je vrijedio samo za 3G i 3GS.

Dakle, postoje dvije mogucnosti:

1) iPhone ne radi na nasim mrezama tj. zakljucan je.

2) Hadwarski kvar

Najbolje je da odneses iPhone negdje na dijagnostiku.

http://isvijet.com.hr
12 godina
neaktivan

Iphone je kupljen u T-mobilu i sada mu je proslo godinu dana od pretplate.

16 godina
Nadi nekog da ti ga rastavi i promjeni antenu. Nebi smjelo biti preveliki trosak
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice