Dakle imam Iphone 4 i prilično ne zadovoljan sam kamerom, pa sam došao na ideju da naručim kamericu istu kao i u Iphone 4s i da stavim u iphone 4. Zanima me samo jel je to moguće?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bolje ne diraj ništa poništit ćeš si jamstvo (ako ga imaš).
Ako ti je stvarno toliko do kamere, kupi fotoaparat, puno više ti se isplati.
Ma nemam jamstvo, mob kupio izvan Hrv :) Rastavljao sam ja već iphone mnogo puta, zamijenjivao maske i to. Samo ne znam oće hardware ostali i software podržati tu kamericu od 4s??
I ne znam baš da mi je isplativije uzeti neku cam od 1000kn, kad mogu nabaviti ovu cam za 100kn + ne moram nositi dvije stvari u džepu. :D
Ma nemam jamstvo, mob kupio izvan Hrv :) Rastavljao sam ja već iphone mnogo puta, zamijenjivao maske i to. Samo ne znam oće hardware ostali i software podržati tu kamericu od 4s??
I ne znam baš da mi je isplativije uzeti neku cam od 1000kn, kad mogu nabaviti ovu cam za 100kn + ne moram nositi dvije stvari u džepu. :D
Koliko ja znam to je nemoguce napraviti..Ugraditi harware od drugog mobitela u mobitel sa drugacijim hardwerom i svime koji nece tu kameru prvo niti očitati , a tako bi samo mogao izgubiti mogucnost koristenja kamere..Ako bi ta kamera nekako i proradila software od iphone 4 ne bi dopustio vece rezolucije i mogucnosti od onih koje trenutno imas..Zato bolje da kupis fotoaparat nego da samo izgubis novce zbog gluposti..
prodaj ti fiino ip4 i kupi si (npr) rabljeni ip4s i bok..
Ocito ne vidis... velika je razlika. Na ip4 je onak ok dok je na ip4s najbolja na smartphonima u 2011. Tesko da se mogu usporedit... i brijem da je u ip4s sonyjeva kamerica dok u ip4 neka "ljeva"
prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Ocito ne vidis... velika je razlika. Na ip4 je onak ok dok je na ip4s najbolja na smartphonima u 2011. Tesko da se mogu usporedit... i brijem da je u ip4s sonyjeva kamerica dok u ip4 neka "ljeva"
Ne bih znao, nisam neki zahtjevni korisnik.