vec neko vrijeme se govori da ce iphone 4 biti dostupan preko vip-a, da li netko zna kad bi se to tocno trebalo dogoditi?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Poslije Božića ili Nove Godine, nisam siguran kad. Uglavnom strpi se još mjesec dana.
Mislim da nećeš biti ništa sretniji kada bude kod Vip-a. Ne nadaj se previše spuštanju cijene.
Mislim da nećeš biti ništa sretniji kada bude kod Vip-a. Ne nadaj se previše spuštanju cijene.
Iz neslužbenih izvora u Vipu će koštati oko 6300 kn. Naravno. vijest nije 100 % točna i ja za nju ne garantiram.
ma nije mi bitna cijena, bitno mi je kad ce doc
ma nije mi bitna cijena, bitno mi je kad ce doc
Rekao sam ti-u prvom mjesecu slijedeće godine VIP će ga imati 100 %.
Kupiš ga preko oglasnika za 3 soma
Kakvih 6 300 kn ,onda ce si rađe korisnici vipa kupit iphone u t-mobileu.Izazi tjedan dana poslije Nove godine i kostat ce dosta manje za vip poslovne korisnike.
Kakvih 6 300 kn ,onda ce si rađe korisnici vipa kupit iphone u t-mobileu.Izazi tjedan dana poslije Nove godine i kostat ce dosta manje za vip poslovne korisnike.
Ja pričam o cijeni za keš, sam uređaj. -ru
ljudi, dolazi dva tjedna prije božića. ne znam još cijene za tarife...čuo sam od nekih ljudi koji su "u tome" :))
btw neznam tko normalan ikad kupuje iphone samo kao uređaj :D
ljudi, dolazi dva tjedna prije božića. ne znam još cijene za tarife...čuo sam od nekih ljudi koji su "u tome" :))
btw neznam tko normalan ikad kupuje iphone samo kao uređaj :D
Onaj tko inače kupuje samo uređaj-npr. ja. Ne da mi se u pretplati isplatiti 3-4 puta veću cijenu nekog uređaja.
Pa onda si kupi preko oglasnika za 3000kn
Pa onda si kupi preko oglasnika za 3000kn
Nisi me shvatio, ne kupujem ja iPhone-sebe sam naveo kao primjer. Kao da ja bih kupio taj krš.
ja da ga dobijem bi ga prodo i kupio neki high end android
Ja da ga dobijem, prodao bi ga i uplatio si ljetovanje u Tunisu.
Ja da ga dobijem, prodao bi ga i uplatio si ljetovanje u Tunisu.
Jos bolje :)