Iphone 4 tema za lg cookie-a

poruka: 6
|
čitano: 3.885
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Evo imam pitanje.Nov sam na forumu i nisam bas ufuran ko ostali koji su vec duze tu.Naima,imam lg kp502 cookie i zelio bih staviti iphone 4 temu.Citao sam puno engleskih tutoriala ali nerazumijem jer prevoditelj nije bas tocan.Molio bih da mi netko napise korak po korak da to napravim ili ako vec ima tema s hrvatskim tutorialom.

unaprijed hvala {#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Iphone 4 tema za lg cookie-a
KliX kaže...

Evo imam pitanje.Nov sam na forumu i nisam bas ufuran ko ostali koji su vec duze tu.Naima,imam lg kp502 cookie i zelio bih staviti iphone 4 temu.Citao sam puno engleskih tutoriala ali nerazumijem jer prevoditelj nije bas tocan.Molio bih da mi netko napise korak po korak da to napravim ili ako vec ima tema s hrvatskim tutorialom.

unaprijed hvala {#}

evo par korisnih linkova

http://www.mylgcookie.com/index.php/topic,15618.0.html za .dmf theme

http://www.mylgcookie.com/index.php/topic,6775.0.html  za .swf theme

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
14 godina
neaktivan

Hvala puno :D e sad me zanima dali je iphone tema .swf ili ova druga?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Iphone 4 tema za lg cookie-a
KliX kaže...

Hvala puno :D e sad me zanima dali je iphone tema .swf ili ova druga?

imas i jednih i drugih, ovisi koju si skinio... ak imas iPhone Themu od Henke onda je to .swf

postupak ti je skorom isti, trebas izmjenit CUST, u DMF folder stavit prazne idle_widget.dmf i idle_Keylock.dmf file-ove koje skines , imas tamo na linkovima gdje ih mozes skinut, onda kad to napravis taj CUST themu prebacis na mob s LG util-ENG programom, kad to napravis, onda upalis mobitel spojis ga s kablom, i u Flash folder na mobitelu skopiras .swf fileove od theme iPhon...

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
15 godina
neaktivan

dali se to moze uraditi na cookie style

Pare nisu problem,para nema
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dali postoji kaki video na kojem pokazuje kako tu temu metnuti na cookie-a bio bih zahvalan ako bi neko postavio link.. hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice