imam problem na iphonu 4, nemoze pisat slovo p, taj mali dio ekrana je kao sheban, ili kad stavim na borjeve nemoze nulu. ali ja to onda preokrenem i onda mogu ali onda nemoze brisanje i tako neke, kuzite sta ocu rec, taj desni dio ekrana je sheban, i u igrama isto to ne reagira. nebi se ni bunio previse da mogu uvijek kad pisem preokrenut ekran ali neke aplikacije to ne podrzavaju pa me zanima u cem je problem, sto moram zamjenit? softverska greska nije, vec sam restarto mobitel par puta.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
si siguran? kolko kosta to?
problem je kao što je kolega napisao u digitazeru..
imas na e bay-u http://www.ebay.com/itm/OEM-LCD-Touch-Screen-Digitizer-Glass-Assembly-Replacement-For-iPhone-4G-AT-T-GSM-/330761725350?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4d02ef65a6#ht_1703wt_932
i njuskalo http://www.njuskalo.hr/mobiteli-oprema/iphone-4-touch-screen-digitizer-16-32gb-150kn-oglas-3081873
Prije nego se zaletiš na ebay, malo pogledaj iskustva ljudi s tim istim sellerom i itemom Koliko vidim, nisu bas najsretniji kad je digitizer u pitanju.
uzet cu s njuskala
Sretno u svakom slučaju!
eto, moj susjed si skršio iphone 4 crni .
LCD je ok, ali ode staklo
Zaletjeli se mi na ebay.uk
Za 3 dana eto zamjenskog, bacio se ja na posao, sve pozamjenio i ne pali
Odštekam ja taj novi i spajam stari lcd, pali i radi, prebacujem na živo na ovaj novi, sve bijelo, malo žuto itd. Uglavnom ne radi
Pa eto oprez, cijena 200 kn, a vidim prodaju se isti takvi i kod nas na njušalu.
Srečom pa ebay je sređena "država" i nebude problema povratit novce, što je kod njuškala mnogo teži slučaj.
BTW jel netko ima iskustva sa time, i što bi u mom slučaju moglo bit. Konektor pritisnuo na sve moguče načine, ali nema efekta, jednostavno je neispravno.
Vjeruj mi taj ekran bolje izgleda kad ne radi nego kad radi... Imaš na njuški 250 kn originalne ips 960x640 ekrane

ma ti na njuški su isti ko na ebay po 150-200 kn, malo marže i vozi
preprodavači lokalni. Zvao par njih i žele samo preko pošte poslovat, pametnom dosta, a ja sam se osobno opekao na procesoru q9550 (dobio celeron u kutiji za 800 kn )
Tako da pušem sad i na ladno
Uglavnom, disputal, čekam reakciju i novi ekran ili povrat para, ako se ne zalomi sa prodavačem.