Dakle, sestra mi ima Iphone 3gs, i jednoga dana joj je pao mobitel te je pisalo da nema sima. Nakon toga, šogor je izvadio van karticu, ali je kirvo ugurao nazad (znam jako glupo), te kada ju je ponovo (malo na silu) izvadio, više je nije htio prepoznati.. Ima li rješenja tome?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Razlog iz kojeg ti ne prepoznaje karticu je taj da, kada je šogor krivo ugurao nazad gurnuo je mali lim koji prepoznaje je li kartica na mjestu ili nije. Rješenje (privremeno, možeš ga i rastaviti pa podići taj lim malo gore) je da uzmeš selotejp i zaljepiš na sam kraj sim card traya, zaljepi jedino 3-4 milimetra da to povećaš kako bi došlo u kontakt sa tim limom. Samo pazi da ne zalijepiš preko sim kartice.
Razlog iz kojeg ti ne prepoznaje karticu je taj da, kada je šogor krivo ugurao nazad gurnuo je mali lim koji prepoznaje je li kartica na mjestu ili nije. Rješenje (privremeno, možeš ga i rastaviti pa podići taj lim malo gore) je da uzmeš selotejp i zaljepiš na sam kraj sim card traya, zaljepi jedino 3-4 milimetra da to povećaš kako bi došlo u kontakt sa tim limom. Samo pazi da ne zalijepiš preko sim kartice.
Hvala ti puno.. Nego, iPhone se može rastaviti? To mi je prvi put da čujem (znam retardirano zvuči al..)?
Hvala ti puno.. Nego, iPhone se može rastaviti? To mi je prvi put da čujem (znam retardirano zvuči al..)?
Tipka hvala
Naravno da može, sve se može. Imaš nekoliko tutoriala na YouTubeu, nije teško, pogledaj.
Tipka hvala
Naravno da može, sve se može. Imaš nekoliko tutoriala na YouTubeu, nije teško, pogledaj.
Joj sorry zaboravio sam stisnut.. :).. Ništa budem probao pa javim rezultate :D..
Eh, sad, mislim da sam uspio napraviti to.. No sada je problem, akda ga upalim, stoji i nemiče se od apple logoa.. Zašto?
Ako nije, probaj ga staviti u DFU mode i napraviti restore.
Ako nije, probaj ga staviti u DFU mode i napraviti restore.
Mah boota je nakon pola sata.. Nekužim zašto.. Sada ga moram još updeatati na ios 5, jailbrekat itd. itd...
Mah boota je nakon pola sata.. Nekužim zašto.. Sada ga moram još updeatati na ios 5, jailbrekat itd. itd...
Eto ti, odgovorio si sam sebi.
Stariji iOS - duži boot.
Eto ti, odgovorio si sam sebi.
Stariji iOS - duži boot.
Eh da, još jedno pitanje: Zašto mi baterija se jako brzo napuni? I nakon toga, samo dan traje..
Kada ga spojim na komp, itunes napiše da nemože naći podatke o uparivanju.. Što mi je činiti?
Ovako, upravo sada sam skužio da kada me netko nazove, ja ga nečujem, dakle kada stavim na zvučnik, onda se čuje sve, no kada ga isključim onda nečujem ništa (dakle mislim da uključim vanjski zvučnik da nebi bilo da trollam)....
E sad, druge mi stvari rade, čujem kada se otključa, čujem kada slušam muziku, sve to čujem ,ali kada s nekim pričam ništa..
Tako je. Sada je problem mi za servis, mogu li ja to nekako sam možda napraviti? Makar bilo privremeno?