Iphone 3gs molim savjet hitno

poruka: 6
|
čitano: 1.017
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

oprostite sto otvaram temu samo zelim par odgovora. uzeo bi danas od nekog iphone 3gs   al bas danas. al mislim da je previse ljudi precjenjuju recimo 1000kn trazi i nece spustit cjenu a ipak je to previse za mobitel star 3 godine? i cetvorka pomeni bi trebala ic prosjek 1500 sad a neki traze preko 2000 i 2000?

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Iphone 3gs molim savjet hitno
age of empires kaže...

oprostite sto otvaram temu samo zelim par odgovora. uzeo bi danas od nekog iphone 3gs   al bas danas. al mislim da je previse ljudi precjenjuju recimo 1000kn trazi i nece spustit cjenu a ipak je to previse za mobitel star 3 godine? i cetvorka pomeni bi trebala ic prosjek 1500 sad a neki traze preko 2000 i 2000?

I sta sad  ti trebaš?{#}

Neznam se potpisat..xDD
14 godina
neaktivan
I pitanje je?
17 godina
neaktivan

teško da će ti itko spustit cjenu kad ga svi prodaju za 1000-1300 kn. Novi zapakirani 1500. Ako ne proda tebi prodat će nekom drugom. Jednostavno drži cjenu i to je to. Pogledaj cjene novih u trgovini i sve će ti bit jasno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.12.2012 15:13 (Zoran).

0 0 hvala 1
17 godina

Ako mislis da je previse dati za iPhone 3GS 1000kn - u pravu si. Za te novce bi si uzeo novi Samsung Galaxy mini 2 koji je u rangu (cak i bolji) za 700kn u Simpi, kupio jos 16GB karticu i za ostatak otisao na cevape i pivu s nekime. Jedino ako ne volis android (SGM2 ti dobiva oficijalni Jelly Bean update). Onda skupljaj pare i kupi si iPhone 4, 4S. Sve ovisi o tome sto zelis i kolko para imas.

Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...
I pitanje je?

Vidi sto nam je neko podjelio dislajkove

Neznam se potpisat..xDD
1
Nova poruka
E-mail: