iOS 5 - iPhone 4

poruka: 46
|
čitano: 10.678
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
iOS 5 - iPhone 4
pozz ekipa, imam ip4, sa 4.3.3 iosem cini mi se, Vec duze vrijeme razmisljam dali da updateam na novu verziju iOS-a, I konacno sam uhvatio vremena te otisao do storea na cvjetni da usporedim malo osove po brzini, i cini mi se stvarno da uz nove mogucnoati novi iOS je ipak malo brzi.... Nikada jos nisam updateao os preko itunesa pa bi molio za pomoc, sve sto trebam napraviti je backup, te stisnuti update?? P.S - citao sam svugdje da dosta ljudi ima nekih problema nakon instalacije, npr izbacivalje nekih errora, izbacivanje iz programa i sl. Ako mi se to dogodi, trebam opet ponoviti cijeli postupak ili? Hvala
Ideas for life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
iOS 5 - iPhone 4

bolje nemoj radit update zato sto nemas untethered jailbreak za njega..a i koliko sam cuo da ne rade gevey kartice na ios 5(zavisi koji imas baseband)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
iOS 5 - iPhone 4

Problemi su bili u prvim satima-danima izlaska nove verzije iOS-a jer je bila prevelika navala. Samo ti napravi backup i update bez straha.

Ako ti je i stalo do JB-a, sa tethered jailbreakom se lijepo da živiti, meni sve super radi od otprilike 7 dana nakon što je izašao iOS 5.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iOS 5 - iPhone 4

iOS 5 je super samo naprijed i bez straha. Ja sam ga inst na 3Gs i radi odlično.

MOja preporuka ide na iOS .

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
iOS 5 - iPhone 4

Znaci ja imam verziju iphona 4.2.1 i imam gewey karticu... i sad ako idem updejtat na ios5 gubim karticu??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
iOS 5 - iPhone 4

imam ios 5.0.1 na ipod touchu 4g i jailbreakan je ali se mora paliti preko kompa ako se ugasi,radi sve savrseno :)

http://www.youtube.com/watch?v=DP71Uv40Umk&feature=related

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
iOS 5 - iPhone 4

Updateaj slobodno:) i to na 5.0.1, ja sam ga neki dan stavio i super je:) šta je najbolji, 5.0.1 je semi tethered, nači kad ti se ugasi možeš ga upalit i slat poruke, zvat, cak ic i na internet, nemoš igrat igrice, slikat itd:))

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: iOS 5 - iPhone 4
proćerani kaže...

Updateaj slobodno:) i to na 5.0.1, ja sam ga neki dan stavio i super je:) šta je najbolji, 5.0.1 je semi tethered, nači kad ti se ugasi možeš ga upalit i slat poruke, zvat, cak ic i na internet, nemoš igrat igrice, slikat itd:))

Možeš igrati igre s appstore i slikat jedino nemožeš pokretat mail i cydiu i sve vezano uz nju.

17 godina
proćerani kaže...

H4X0R_Bug kaže...
proćerani kaže...

Možeš igrati igre s appstore i slikat jedino nemožeš pokretat mail i cydiu i sve vezano uz nju.

E ne možeš ništa od toga zato jer ti je prazna baterija xD Ne kužim čemu kukanje oko tethered jailbreaka - mob nikad ne gasim osim ako mu se isprazni baterija a iphone koristim još od prvog modela i baterija mi se ispraznila možda par puta kad nisam bio doma (zbog ovih drkadžija kojima dam mob). Još je tu semi-tethered mislim ono po meni beskorisno - dođem doma tak i tak ću ga staviti na dock, sad ako još moram stisnuti na boot tethered neće me ubiti xD

He who is brave is free.
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 19:01 (Dwyane Wade).
15 godina
iOS 5 - iPhone 4
Moze netko stavit link na jaillbrake za iOS 5.0.1....
If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Dwyane Wade kaže...
proćerani kaže...

H4X0R_Bug kaže...
proćerani kaže...

E ne možeš ništa od toga zato jer ti je prazna baterija xD Ne kužim čemu kukanje oko tethered jailbreaka - mob nikad ne gasim osim ako mu se isprazni baterija a iphone koristim još od prvog modela i baterija mi se ispraznila možda par puta kad nisam bio doma (zbog ovih drkadžija kojima dam mob). Još je tu semi-tethered mislim ono po meni beskorisno - dođem doma tak i tak ću ga staviti na dock, sad ako još moram stisnuti na boot tethered neće me ubiti xD

Pazi ovo npr. Ideš negdje na put i sad slučajno ti se zagasi(meni npr. kad sam išu u veneciji namjestio sam springflash da mi se pali kad 2 puta stisnem sleep button i došlo na 2% i onda sam ga držo takvog do hotela da se ne isprazni), i onda ako ti se slučajno zagasi, nije samo cigla nego barem, ima svoju osnovnu ulogu, poruke i pozivi:)

Al imaš pravo šta se tiče gašenja, nikad mi se nije ugasio, nemam potrebe, eventualno ako nešto na cydii instaliravam pa onda treba se rebootat, a onda sam i tako doma, a to su 2 klika za ga bootat:)

Genoxxx kaže...
Moze netko stavit link na jaillbrake za iOS 5.0.1....

koji model iphona imaš sad?:)

evo ti toturiali, sad izaberi koji ti trebaš, jailbreak za ios 5.0.1 radis sa firmwareom od 5.0.0., nači ne skidaj 5.0.1, nego 5.0.0. i najnoviji redsnow (mislim da je onaj b9.8.6 ali nisam siguran. i kasnije sve isto ko i inače.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 19:20 (proćerani).
15 godina
iOS 5 - iPhone 4
If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Genoxxx kaže...

Bas sam jučer radio na jednom 3gs-u toturial za 5.0.1.

Rađe odi po ovom. Morat ces samo nac na netu kako vidit dal je novija verzija 3gs-a ili starija, pogledaj na netu kako to vidit.

I skini firmware od ios 5.0.0!!

Ako ti šta nebude jasno pošalji mi pp pa cu ti objasnit.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 19:43 (proćerani).
15 godina
proćerani kaže...
Genoxxx kaže...

Rađe odi po ovom. Morat ces samo nac na netu kako vidit dal je novija verzija 3gs-a ili starija, pogledaj na netu kako to vidit.

i prije sam jailbreako ali nikad nisam koristio tethered (samo untethered).... sad mi nije nesto jasno, idem jail ios 5.0.1 a koristim tut od 5.0?

13 godina
protjeran
Genoxxx kaže...
proćerani kaže...
Genoxxx kaže...

i prije sam jailbreako ali nikad nisam koristio tethered (samo untethered).... sad mi nije nesto jasno, idem jail ios 5.0.1 a koristim tut od 5.0?

Nee toturial ti je od 5.0.1 ali firmware je od 5.0.0, ne pitaj zasto:) tako treba:) A ista ti je stvar unthetered ili thetered, samo na thetered kad instaliraš cydiu(jailbrejkas) moras ga jos bootat, odes u redsnow aplikaciju, extras i tamo odaberes boot thetered(tako nesto), ugl. sve ti pise u toturialu:))

15 godina
iOS 5 - iPhone 4

ucionio sam sve prema tutu, ali sad imam par problema... kad ugasim iphone on se upali bez problema (bez spajanja na komp) i cidia se nece otvorit samo se srusi i ikona je bijela

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Genoxxx kaže...

ucionio sam sve prema tutu, ali sad imam par problema... kad ugasim iphone on se upali bez problema (bez spajanja na komp) i cidia se nece otvorit samo se srusi i ikona je bijela

hmm, jesi napravio mozda semi thetered? ako jesi, onda ga možeš palit i gasit bez kompa, ali možeš koristit samo pozive i poruke. Probaj ga bootat preko kompa, piše ti u toturialu kako i onda bi trebao moći.

15 godina
proćerani kaže...
Genoxxx kaže...

hmm, jesi napravio mozda semi thetered? ako jesi, onda ga možeš palit i gasit bez kompa, ali možeš koristit samo pozive i poruke. Probaj ga bootat preko kompa, piše ti u toturialu kako i onda bi trebao moći.

nisam napravio semi jer ne mogu otvoriti cidiju..... bootao sam ga preko kompa i opet je isto, cidija se srusi i mogu ga upaliti normalno koda i nije jail.... da ponovim jail?

13 godina
protjeran
Genoxxx kaže...
proćerani kaže...
Genoxxx kaže...

nisam napravio semi jer ne mogu otvoriti cidiju..... bootao sam ga preko kompa i opet je isto, cidija se srusi i mogu ga upaliti normalno koda i nije jail.... da ponovim jail?

Probaj da, neznam u čemu bi mogao bit problem.

15 godina
iOS 5 - iPhone 4
To mi se vec desilo prije ali kad je ajfon malo ostajao poslje je sve bilo ok.... A probat cu ponovo ga jail ako ne uspije stavljam restore pa sve ispočetka...

0 0 hvala 0
15 godina
iOS 5 - iPhone 4
Evo sad je normalna ikona od cidije.... Ko zna, mozda i proradi nakon nekog vremena :D

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Genoxxx kaže...
Evo sad je normalna ikona od cidije.... Ko zna, mozda i proradi nakon nekog vremena :D

da:) meni se na mom iphonu isto to dogodilo, samo sam ga restarto i radio je:))

14 godina
neaktivan
iOS 5 - iPhone 4

molim vas da mi kazete da li postoji untethered jailbreak za 4.3.5?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
neno7 kaže...

molim vas da mi kazete da li postoji untethered jailbreak za 4.3.5?

Ne još kolko ja znam.

14 godina
neaktivan
iOS 5 - iPhone 4

vjerovatno ni nece...hvalaaa

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

J sam updateao na iOS 5.0 i brže mi se baterija trošila.

Prije koji tjedan je izišao iOS 5.0.1 ,inovacija mu je ispravljanje greške koje utječu na trajanje baterije...

Po mom najbolji dosad je 5.0.1

13 godina
protjeran
iOS 5 - iPhone 4

Imam iPhone 4,updatao sam iOS 5.0.1 i nemam nikakvih problema...:D

0 0 hvala 0
15 godina
iOS 5 - iPhone 4

imampar pitanja

imam iphone3gs na 4.2.1 zakljucanog na neku americku firmu

1. Htio bih ga updeatati na ios 5.0.1 ali sam vidio da pisete gore da necu moci igrati igrice i programe sta preporucate

2. Jer izasao unlock za ios 5.0.1

HRVATSKI LOCKERZ-REGISTRIRAJTE SE I ULOVITE MRAK STVARI ZA 1 KN http://www.pecalica.hr/users/add/3cc3a8170739df8f3d220d3e2fc0d02d

0 0 hvala 0
15 godina
iOS 5 - iPhone 4
Nemas unlock za ios5.... Ja da sam bio pametan nebi svog updejtao, savjet svima: napravite shsh blobs prije updejta

0 0 hvala 0
15 godina
iOS 5 - iPhone 4

ma imo sam ga ja vec na 5.0 ali ga nisam mogao aktivirat pa sam naso na njuskalu i vratio mi ga je na 4.21.1

HRVATSKI LOCKERZ-REGISTRIRAJTE SE I ULOVITE MRAK STVARI ZA 1 KN http://www.pecalica.hr/users/add/3cc3a8170739df8f3d220d3e2fc0d02d

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice