Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...

poruka: 3.104
|
čitano: 1.055.488
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

CyanogenMod 7.2 stele22 v2.1

U odnosu na v2 promijenjeno:

botanimation

Superuser zamijenjan sa SuperSU (updated binary)

Camera ICS+ zamijenjenja sa Samsung Camera app (hvala kolegi pekki)

DOWNLOAD

Instalacija:

wipe data/factory reset
wipe cache partition
Wipe Dalvik Cache
install zip from sdcard -- choose zip from sdcard

reboot

Huawei u8650/u8652 CM7 team
Moj PC  
1 0 hvala 3
12 godina
neaktivan

Pozdrav,

napravio sam novi ROM, stock naravno, ali sam dodao neke nove stvari.

Rom je raden po najbrzem 2.3.6 stock rom-u. Napravljeno je ovo:

- izbacene nepotrebne aplikacije

- dodan zadnji gapps, sve google applikacije su update-ane

- dodan ROOT

- dodan PowerControl u notifikacije

Znaci rom je 2.3.6, stock, gotovo je neizmjenjen, samo je pociscen od nepotrebnih app da se dobije vise mjesta, i updatean je gapps. I onda je dodan Root i power control u notifikacije.

Rom radi odlicno, iskreno, ovo je najbrzi ROM koji sam koristio. Brzi je i od svih CM 7.2 romova.

Sto se tice CM 7.2 ROM-ova, postoje 2 ROM-a, benru89 i TeamLunar. Svi ostali nisu nista drugo nego verzije tih romova-a.

Znaci svi CM 7.2 ROM-ovi su vam ili TeamLunar ili benru89, jedino sto ljudi izmjene je wallpaper i launcher i dodaju neke i maknu neke applikacije i onda kao napravili su ROM.

I sto se brzine i stabilnosti tice ti romovi su isti kao i oni iz kojih su radeni, bas nista novo na njima nema sto se tice brzine. Tako da od svih tih 100 CM7.2 romova imate ustvari 2 :)

A stock romovi su BRZI, zato sto su bolje optimizirani! CM 7.2 romovi postizu bolje preformanse na nekim testovima, i bolji su za igranje igara. Ali stock romovi su bolje optimizirani za nas mobitel i brze se krecu kroz menije, bolje raspolazu RAM memorijom. Recimo zadnji rom koji sam radio je bio temeljen na TeamLunar CM7.2 i rom je imao strasne probleme sa RAM-om. Jednostavno nije dobro raspolagao sa RAM-om tako da bi kad sam instalirao sve applikacije koje koristim svaki put kad bih stisnuo HOME mobitel ponovo ucitavao launcher. Znaci svaki put ga je ponovo pokretao i nije ga drzao u RAM-u. Odem u Email i hocu na HOME, cekam 5s da se home ucita... i tako stalno... Onda sam izvodio neke gluposti da ga sazkljucam u RAM i tako... ali opcenito jako lose radi sa RAM memorijom. Imam 2 mobitela, pa sam testirao istovremeno sam imao CM7.2 i stock rom i stock je poprilicno brzi kad je rijec o koristenju mobitela. A sto je najvaznije, nema problema sa slusalicom, sa sms porukama...

Tako da od sad koristim taj stock rom koji sam napravio.

Sonic Stock v20130115

Imam samo jedan problem sa tipkovnicom, nemogu naci HR tipkovnicu original iz TELE2 ROM-a. To jos jedino moram pronaci i onda ce ROM bit savrsen stock ROM. Identican TELE2 ROM-u samo ce bit 2.3.6 i poprilicno brzi i sa vise slobodnog mjesta :)

1 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Re: Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...
otporan kaže...
Sto se tice CM 7.2 ROM-ova, postoje 2 ROM-a, benru89 i TeamLunar. Svi ostali nisu nista drugo nego verzije tih romova-a.

Znaci svi CM 7.2 ROM-ovi su vam ili TeamLunar ili benru89, jedino sto ljudi izmjene je wallpaper i launcher i dodaju neke i maknu neke applikacije i onda kao napravili su ROM.

I sto se brzine i stabilnosti tice ti romovi su isti kao i oni iz kojih su radeni, bas nista novo na njima nema sto se tice brzine. Tako da od svih tih 100 CM7.2 romova imate ustvari 2 :)

Ovo nije u potpunosti točno. Točno je da postoje dva PORTA CM7.2 (unofficial - Lunar i benru) za u8650 na kojima se baziraju svi ostali 7.2 ROM-ovi (kao i moj između ostalog). Ali nisu svi ROM-ovi bazirani na ovim portovima istih karakteristika (brzina i stabilnost). Neki su ROM-ovi toliko dotjerani (pri tom niti ne pomišljam na svoj ROM) da su postali modovi za sebe i sa originalnim portom djele samo core apk (u nekim slučajevima ni to).

Vjeruj mi, isprobao sam skoro sve CM7 ROM-ove koji postoje za naš mobitel (trenutno imam 2 u8650, imao sam 3 do prije par dana) i moram priznati da sam naišao na sve vrste problema koje imaju CM7 ROM-ovi (od slušalice i zvučnika do problema sa home tipkom). Zato sam i odabrao zadnji benru ROM jer je sam po sebi prilično clean i "izliječen" od tih dječjih bolesti.

Znam da nijedan CM po fluidnosti nikad neće biti ni blizu onih kineskih stock ROM-ova, ali opcije koje mi pruža CM, stock nikada neće imati (customizacija i OC out-of-the-box)

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.1.2013 20:14 (dark_wizz).
12 godina
neaktivan
otporan kaže...

Pozdrav,

- dodan ROOT

Znaci rom je 2.3.6, stock, gotovo je neizmjenjen, samo je pociscen od nepotrebnih app da se dobije vise mjesta, i updatean je gapps. I onda je dodan Root i power control u notifikacije.

Rom radi odlicno, iskreno, ovo je najbrzi ROM koji sam koristio. Brzi je i od svih CM 7.2 romova.

A stock romovi su BRZI, zato sto su bolje optimizirani! CM 7.2 romovi postizu bolje preformanse na nekim testovima, i bolji su za igranje igara. Ali stock romovi su bolje optimizirani za nas mobitel i brze se krecu kroz menije, bolje raspolazu RAM memorijom. Recimo zadnji rom koji sam radio je bio temeljen na TeamLunar CM7.2 i rom je imao strasne probleme sa RAM-om. Jednostavno nije dobro raspolagao sa RAM-om tako da bi kad sam instalirao sve applikacije koje koristim svaki put kad bih stisnuo HOME mobitel ponovo ucitavao launcher. Znaci svaki put ga je ponovo pokretao i nije ga drzao u RAM-u. Odem u Email i hocu na HOME, cekam 5s da se home ucita... i tako stalno... Onda sam izvodio neke gluposti da ga sazkljucam u RAM i tako... ali opcenito jako lose radi sa RAM memorijom. Imam 2 mobitela, pa sam testirao istovremeno sam imao CM7.2 i stock rom i stock je poprilicno brzi kad je rijec o koristenju mobitela. A sto je najvaznije, nema problema sa slusalicom, sa sms porukama...

Sonic Stock v20130115

Imam samo jedan problem sa tipkovnicom, nemogu naci HR tipkovnicu original iz TELE2 ROM-a. To jos jedino moram pronaci i onda ce ROM bit savrsen stock ROM. Identican TELE2 ROM-u samo ce bit 2.3.6 i poprilicno brzi i sa vise slobodnog mjesta :)

a link, ili sam ja ćorav, hehe, joj, izbudaliću od romova, ajde nemojte više praviti, hahaha

šalim se naravno,

huawei 8650
12 godina
neaktivan

Bok svima,

ja sam novi u ovoj cijeloj prici.

Danas sam imao problem da mi se je HUW izblesiro (nece se SW podignut).

Pa sam naletio na vasu temu i dosta mi je zbunjujuca, citao sam dosta vase komentare, ali na kraju iskreno vise ne znam kaj da instaliram SW, a da mi HUW dobro radi s novim ROM-om.

Ja gore imam:

HR-  osnovni ROM.

Verzija sustava Androida 2.3.3

Verzija Jezgre 2.6.35.7-perf//android@loclhost#1

broj međuverzije: U8650V100R001HRVC102B832

molim Vas za pomoc.

12 godina
neaktivan

... pokusao sam prema uputama od dark_wizz instalirat CyanogenMod 7.2 stele22 v2.1 prema uputama ali ne ide, jednostavno napise da je prekinuta instalacija, ne znam razlog dal sam nesto preskocio prije sto moram napravit!!!

17 godina
neaktivan

1. Trebaš rootat mobitel - preporučam SuperOneClick (za ovo ti treba DRIVER)
2. Instalirat CWM (Clockworkmod) - LINK
3. Kopirat ROM na SD karticu
4. Ući u CWM (ugasi mobitel, izvadi bateriju na 5 sec. Kod paljenja mobitela drži tipku Power i Vol+ zajedno stisnutu dok ne uđe u CWM)
5. Full wipe i install ROM (piše u mom postu za v2 i v2.1 kako treba)

Ali prije svega bih te molio pošto imaš Originalni Tele2 ROM da napraviš backup tog ROM-a jer nam svima treba u slučaju da nam "cvrkne" nešto na mobitelu kad nosimo na garanciju. Nitko se od nas panjeva nije sjetio napravit backup xD
Ako ne znaš kako to napraviti, pitaj, objasnit ćemo ti.

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

dark: ovo sam poskidao sve na komp.

daj mi reci kako da napravim backup orginalnog Rom-a.

Posto mi na Android system recovery nudi ovo, nema backup/restore

* reboot system now

* apply update from sdcard

*wipe data/factory reset

*wipe cache partition

*wipe misc partition

touchscreen firmware update.

pozz

12 godina
neaktivan

sorry, ali imat ces malo vise posla samnom.

Posalji adresu da ti posaljem pivu/cevape.

:PPP

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.1.2013 14:47 (Lice).
15 godina
neaktivan

Pozdrav,imam ovaj mobiltel,ali imam problem sa root-ovanjem. Pokusavam cijeli dan i nikako da uspijem. Rootovati ga hocu samo da mogu da pobrisem neke aplikacije koje mi smetaju da Facebook i Viber mogu normalno da rade te da mi ne štopa,jer ovako izludi :)

Sw 2,3,6

kernel 2,6,35,7-perf

moze i neki lagan custom rom,samo da me neko usmjeri,ja nikako da se snadjem na ovih 75 strana topica :) 

Hvala

0 0 hvala 0
17 godina

Prije dvije stranice sam napisao postupak KLIK {#}

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dark_wizz kaže...

botanimation

DOWNLOAD

Instalacija:

wipe data/factory reset
wipe cache partition
Wipe Dalvik Cache

reboot

neznam dali je to samo kod mene ali na ovom romu mi ne radi zvuk kad me neko zove ili kad se dobije neka obavijest poruka ili tako nesta nekad nece ni da vibrira..

Ava Karabatić - 'Ja i moj dečko svaki dan meditiramo, on meditira po pola sata, a ja sam malo lijena pa meditiram po 30 minuta'
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2013 10:22 (pingo18cro).
14 godina
otporan kaže...

Pozdrav,

- dodan ROOT

Sonic Stock v20130115

Ima li netko link za download ovog ROM-a?

Tolstoy is My Homeboy
17 godina
neaktivan
pingo18cro kaže...

neznam dali je to samo kod mene ali na ovom romu mi ne radi zvuk kad me neko zove ili kad se dobije neka obavijest poruka ili tako nesta nekad nece ni da vibrira..

Stvarno ne znam šta bi moglo biti. Evo sad sam testirao zvuk i vibraciju na pozivima, porukama i facebook notifikacijama (na 3 različita u8650) i sve radi uredno. Pokušaj pogledat u Settings - Sound jel sve dobro podešeno, promijenit zvuk zvona/poruke. Ako ni to ne upali, probaj reboot ili factory reset. Krajnja opcija je reinstall ROM-a.

15 godina
neaktivan

Pozdrav, zanima me dali mogu odkodirati dotični telefon kada ubacim drugi custom ROM?

Fu**ing posers
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2013 15:21 (Milan AS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ne.
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao
15 godina
neaktivan

A dali ima način da kod kuće otključam na sve mreže?

Fu**ing posers
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ima, mozes koristit DC-Unlocker: https://www.dc-unlocker.com/

Taj program instaliras i sa njim mozes otkljucat mobitel. Ali ima kvaka :) Moras kupit 7 kupona, svaki kosta 1 euro.

Tako da te otkljucavanje kosta 7 eura ili nekih 50kn. S tim da mobitel otkljucas sam.

Eh sad idealno bi bilo da mozemo pronaci crackanu verziju DC-Unlockera :)

Ja sam nasao neke stare crackane verzije ali tad jos nisu podrzavali otkljucavanje naseg mobitela.

Uglavnom ovo je koliko sam vidio najjeftiniji nacin za otkljucat mobitel. A meni se svida sto mogu sve napravit sam doma ne moram nikome nosit mobitel niti slati svoj IMEI.

Jedino kosta 7 eura koje platis paypal-om.

Ajmo sad svi ovako, verzija koja nam treba znaci koja podrzava nas mobitel je: dc-unlocker_client-1.00.0928 pa na vise, znaci ili ta verzija ili bilo koja iznad.

Ajmo sa svi trazit bilo koju verziju iznad ove gore koja je crackana, i kad nademo to mozemo otkljucavat mobitele free.

Sto se tice onog roma sto sam gore kacio hebiga zaboravio sam zakacit, ali evo tu je link na rom:

LINK: http://www.mediafire.com/download.php?2tjjqkvh4bkjx4a

A jos su neke izmjene bile, znaci stock cisti rom, sa kontrolama u notifikacijama, i jos sam nasao originalnu tipkovnicu sam pronasao tako da je ovo najblize stock rom-u sto postoji.

Odnosno, ovo ustvari i je stock originalni rom, samo sto je pociscen od nepotrebnih applikacija tako da ima vise memorije, i sve na njemu sto je ostalo je update-ano, tako da nema potrebe update-at google applikacije. Plus sto je ovo android 2.3.6 :) Tako da je i bolje od original tele2 rom-a.

Ajmo sad svi trazit taj DC-unlocker da nas je zahebavaju i naplacuju nam otkljucavanje, ja curi otkljuco mobitel i taman nisam imao para na racunu za sebi otkljucat :(

I anketa za kraj, pitanje:

Dali koristite i zelite power controll alate u notifikacijama?

12 Da!
0 Ne!
1 Svejedno mi je...
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2013 21:49 (otporan).
12 godina
neaktivan
dark_wizz kaže...

botanimation

DOWNLOAD

Instalacija:

wipe data/factory reset
wipe cache partition
Wipe Dalvik Cache

reboot

oho, 2.1. je tu : )

ja sam došao kazati dojmove nakon par dana korištenja v2.

bez zatezanja, vjerojatno najbrži rom koji sam imao na mobitelu što se tiče

pokretanja aplikacija, animacija i generalnog dojma unutar sustava.

imao sam jedan jedini force close i to na kameri.

na početku mi se činilo da je mobitel pretih kada zvoni, ali ako odeš na max sa volumenom, to je idealno onda.

a i vjerojatno ovisi o samoj melodiji. in call volume je isto dobar, male promjene na porukama su dobrodošle.

što se baterije tiče, tu je manje više priča ista kod svakog roma...ja koristim mob poprilično i mogu proći kroz dan

i da mi navečer ostane 20-ak posto baterije. dakle, dan, dan i po.

sve u svemu, ako se netko misli koji cyanogenmod stavit od svih ponuđenih, ja preporučam ovo bilo kojeg dana u tjednu ; )

dark wizz, kakve promjene točno donosi superSU? jel ima veze sa samom izvedbom?

17 godina
neaktivan
pekki kaže...

dark wizz, kakve promjene točno donosi superSU? jel ima veze sa samom izvedbom?

Prije svega hvala na pohvalama, uvijek su dobrodošle.

A SuperSU sam stavio zato što se na mom (primarnom u8650) Superuser znao zblesirat i ne radit uopće. Za aplikacije kojima je već dao permission nije bilo problema, ali za novoinstalirane nije uopće davao onaj prompt. Tako da je mob bio root-an ali bez superuser permissiona.

Obrisao sam Superuser i stavio SuperSU i problemi su nestali. Testirao sam sa restartima, promjenom ROM-a (napravio 2 bete sa superuser i supersu) i instaliranjem novih aplikacija koje trebaju root permission i SuperSU je svaki puta radio kako treba. Zato sam stavio njega umjesto Superuser-a.

Ne znam kako je ostalima ali mene je taj Superuser koštao živaca za 3 života. Taman pomislim da sve radi kako treba i onda on nešto sj*be.

13 godina
neaktivan
Evo, jucer sam instalirao CyanogenMod 7.2 stele22 v2.1 i mogu iskreno reci da sam zadovoljan. ROM je po samom izgledu lijep i funkcionalan. Ništa ne šteka,launcher radi odlicno..jedino mu malo treba kad se izađe iz programa da se ucita,ali sasvim normalno za ovaj mobitel i u usporedbi s ostalim romovima,puno brze ide. Nema se sto reci osim pohvale :P

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

apw, ako imaš tih problema: settings>cyanogenmod settings>performance>označi lock home in memory

to bi trebalo biti ok onda

evo sad sam stavio taman 2.1 nakon eksperimenta sa AOKP romom kojeg sam našao na htcmania forumu

rom je prokleto genijalan (osim kamere koja ne radi), ali nema što tražiti na uređaju sa ovako malo ram-a

javim ako bude bugova u 2.1, ali ne očekujem ih ; )

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
APW kaže...
jedino mu malo treba kad se izađe iz programa da se ucita,ali sasvim normalno za ovaj mobitel i u usporedbi s ostalim romovima,puno brze ide. Nema se sto reci osim pohvale :P

To je do launchera. Već sam provjerio sa drugim launcherima i sa autorom Xperia Home-a. Kaže da zna za taj problem i da će ga pokušati popravit u idućoj verziji launchera. Moramo se dotad malo strpit ili koristit Zeam.

14 godina
neaktivan
@dark_wizz
Evo nakon godinu dana sam presao sa CM 7.1 od benru89 (v1) na tvoji 2.1 i prvi dojam je jednostavno wow!
Toliko bolje izgleda i brze radi, kao da sam kupio skroz novi mobitel! Vise mi uopce ne treba swap, a prebacivanje aplikacija na EXT4 particiju pomocu Link2SD radi out of the box.

No nasao sam i 2 manja buga.
1. Kad ides u settings kamere i tekst i pozadina su bijeli i jedva citljivi.
2. CM power control widget zeza sa mobilnim netom, kada je isti ukljucen plava oznaka ispod ikonice ostaje crna kao da je iskljucen, a ako ga iskljucim i opet ukljucim preko widgeta oznaka dolje uredno postane svjetlo plava no nakon nekog vremena opet postane crna i ako je 3g promet i dalje uredno ukljucen.

Zelje
1. Dodati OTG podrsku za spajanje usb stickova pomocu OTG adaptera, znam da ICS to ima po defaultu, ne znam jel se moze portat na GB.

PS
Predobra mi je animacija gasenja ekrana.
TD za glupost

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PPS (mobilni bug nema edit)
Stock CM camera app ima mogucnost da pomocu power tipke okidas fotke, sto mi je bila super stvar, pa ako mi netko moze uploadt stock CM camera apk bio bi zahvalan.
Ili jos bolje da dark_wizz porta tu opciju u ovaj camera app.
TD za glupost

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Laxarus kaže...
a prebacivanje aplikacija na EXT4 particiju pomocu Link2SD radi out of the box.
1. Kad ides u settings kamere i tekst i pozadina su bijeli i jedva citljivi.
2. CM power control widget zeza sa mobilnim netom, kada je isti ukljucen plava oznaka ispod ikonice ostaje crna kao da je iskljucen, a ako ga iskljucim i opet ukljucim preko widgeta oznaka dolje uredno postane svjetlo plava no nakon nekog vremena opet postane crna i ako je 3g promet i dalje uredno ukljucen.

Zelje
1. Dodati OTG podrsku za spajanje usb stickova pomocu OTG adaptera, znam da ICS to ima po defaultu, ne znam jel se moze portat na GB.

Link2SD radi sa ovim ROM-om kako treba, nisam ga testirao ja nego kolega s posla. Kaže da sve radi kako treba osim jedne stvari - ne može Facebook prebactit na SD nikako, dobije FC

Što se kamere tiče, vidjet ću što mogu napravit. Svjestan sam tog buga s bijelim tekstom ali kako god uredim taj camera.apk taj bug ostaje

Power control widget inače zahebava sa tim i to ne samo kod neta nego i kod airplane mode i GPS-a. Nažalost tu sam nemoćen dok ne uhvatim nekoga od kolega tko ima sa CM7.2 više iskustva nego ja

Od OTG-a nažalost ništa u skorije vrijeme, nema drivera za naš mob za CM7.2

Laxarus kaže...
PPS (mobilni bug nema edit)
Stock CM camera app ima mogucnost da pomocu power tipke okidas fotke, sto mi je bila super stvar, pa ako mi netko moze uploadt stock CM camera apk bio bi zahvalan.
Ili jos bolje da dark_wizz porta tu opciju u ovaj camera app.

Ovo s portanjem settingsa os stock camera.apk u ovu samsung camera.apk je nemoguća misija (barem za mene), ne odgovaraju xml fileovi ni približno, morao bi pisat sve ispočetka.

Ali evo stock CM7.2 camera.apk LINK

15 godina
neaktivan

Zapeo sam na rootanju uređaja, napravim sve kako treba (bar mislim) i kada u recovery idem na applay update from sdcard izbaci mi ovo:

"failed to verify the whole-file signature"

Fu**ing posers
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Milan AS kaže...

Zapeo sam na rootanju uređaja, napravim sve kako treba (bar mislim) i kada u recovery idem na applay update from sdcard izbaci mi ovo:

"failed to verify the whole-file signature"

Tutorijal za ROOT-anje

KLIK

12 godina
neaktivan

Pozdrav,

na preporuku dark_wizza sam nedavno stavio benruov zadnji CM 7.2   i stvarno sam prezadovoljan, ali cini mi se da nesto nije u redu sa zvukom. Kao da mi je na prijasnjem modu sve bilo glasnije. Mjerilo mi je to da kada sam slusao glazbu kada bih pojacao media volume slusalice ne bih mogao imati u uhu dok je sad nekako tise i normalnije sto mi se ne sviđa. Ovih dana sam razmisljao nesto i cak mi je palo na pamet da je moguce da sam na proslom modu instalirao nekakav Soundfix, cak sam 90% siguran da jesam. Ne mogu naci taj soundfix na kompu pa ako ima tko kakav link od provjerenog i kompatibilnog s benruovim modom molim da ga postavi ako nije problem, ili ako zna u cem je problem da kaze. :) DSP Manager settings su na mjestu tako da nije do toga.

Jos nesto,

otkako sam instalirao taj mod, sve radi super osim debugginga... U settings oznacim debugging i sve kao sto treba ali kada ukljucim na komp nema one notifikacije. Jel postoji neki drugi nacin za enable-ati debugging preko biosa il tak nes...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo link sa drugog foruma gdje sam postavio 2 linka za TELE2 ROM posto vidim da je i ovdje trazen,samo pogledajte ovu stranicu http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=221363&page=146 kao i sledecu jer i na njoj ima nekih zanimljivosti vezanih za navedeni rom!Na drugom linku na  Forum.hr se nalazi i stock recovery koji sam jos davno uplodovao za nekog clana foruma,ne sjecam se tacno!

NAPOMENA:Original.zip rom sa Foruma .hr je takodje backup,a ne zip za install da ne dodje do zbune kao i na drugom forumu {#}

Gongy
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.1.2013 15:50 (Gongy).

0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice