- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kupio sam taj mobitel i za sad mi se čini ok, na antutu ima rezultat 9100, tako da bi trebao biti uredan mobitel
Ja imam namjeru kupiti ovaj mobitel. Molio bih mišljenje onih koji već koriste ili su koristili ovaj mobitel.
jedini problem ovog mobitela je što nema radio, ali i to se može promjeniti u sljedećih nekoliko mjeseci zbog nadogradnje
jedini problem ovog mobitela je što nema radio, ali i to se može promjeniti u sljedećih nekoliko mjeseci zbog nadogradnje
Ima dosta online radia na marketplaceu, pa se s tim može zadovoljit :)
online ti uzima internet promet, a FM ne
jel netko zna od vas kako se na tom mobitelu iskljuci zvuk dok slikas??? sve sam u opcijama ugasila i resetirala mob na tvorničke postavke i idalje nejde...ljuti me to -.-
jel netko zna od vas kako se na tom mobitelu iskljuci zvuk dok slikas??? sve sam u opcijama ugasila i resetirala mob na tvorničke postavke i idalje nejde...ljuti me to -.-
Iskljuci zvuk na mobu dok slikas?
ma kad slikam nesto dok slikam cuje se onaj ton slikanja a to nezelim a nigdje nevidim u postvakama kako to maknuti...
laptop mi odjednom neprepoznaje mob, isla sam mob vratit na tvorničke postavke medutim idalje nece, jel mi netko moze pomoci? jel zna netko koje drivers da skinem posto sam jedne skinula ali na rkaju trazi da platis -.-