Iako mi je Wave bolji opet je tu HTC Sense UI i Android 2.1 Enclair i ako se nevaram dobija na 2.2 Froyo?
A tu je Samsungovo HD snimanje i 30fps, BT 3.0 i AMOLED 3.3 dok je na Wildfireu 3.2 TFT. Što vi kažete?
Iako mi je Wave bolji opet je tu HTC Sense UI i Android 2.1 Enclair i ako se nevaram dobija na 2.2 Froyo?
A tu je Samsungovo HD snimanje i 30fps, BT 3.0 i AMOLED 3.3 dok je na Wildfireu 3.2 TFT. Što vi kažete?
Ja bi samsung Wave. Nekako mi je Wildfire najlosiji HTC posle Tatoo...
Jeli imao tko iskustva sa Badom?
Hvala, ali pregledao sam cijeli bug i cijeli internet već! Ma kupit ću Wave-a .
A taj sa mini projektorom kad taj dolazi?
Sta sa mini projektorom,ja nemam pojma za to :D
Definitivno wave mobitel je odlican! wildfire i wave su nebo i zemlja!
Sta sa mini projektorom,ja nemam pojma za to :D
To je ovaj,vec je izasao, al kad ce doci kod nas pojma nemam...
http://www.gsmarena.com/samsung_i8520_galaxy_beam-3150.php
PS: između Wave i wildfire-a... ma tu nema razmisljanja, Wave je jednostavno ispred i nudi nesto drugacije, dok wildfire je prakticki vec viđeno u nekom od starijih htc-ova.
Wave bez dileme.
:D Hvala, uzet ću Wave, ovaj Beam ima 720Mhz procu, i Android 2.1...bolji mi je Wave samo što ovaj ima 8.0 mpx kameru.
Ako cemo realno, ovaj beam ima i projektor, istina meni licno ne treba, ali ipak... 
Plus android je to ipak na beamu, ali također i ekran od 3,7 inca naspram waveovih 3,3...
Ali ce sigurno ovaj beam biti i na cijeni, dok wave je poprilicno jeftin za ono sto nudi...
Ako cemo realno, ovaj beam ima i projektor, istina meni licno ne treba, ali ipak... 
Plus android je to ipak na beamu, ali također i ekran od 3,7 inca naspram waveovih 3,3...
Ali ce sigurno ovaj beam biti i na cijeni, dok wave je poprilicno jeftin za ono sto nudi...
Sigurno da je bolji po karakteristikama i Androidu. Ali ce sigurno imati dosta vecu cijenu i ako se to usporedi onda ce ispasti da je Wave bolji
Al kad su stavili na Galaksiju S Android 2.2 mogli su i na Beam. To mi je nekako nedostatak jer i Wildfire isto ima 2.2 Android. 3.7 ekran je dosa veci od 3.3 al za cijenu od 2500 to nije nedostatak
I zašto je cijena u T-mobileu 2500 kn, a u Vipu i u Tele 2 3500 kn. I u Protisu 3200kn?
Ma ne vjerujem da ce beam ostat bez froya, jednostavno nema logike.
I Galaxy S dobiva froyo tek u septembru, tako da ce vjerovatno i beam ubrzo...
To bi trebalo biti uskoro. Samo da Beam nebude oko 4000 kn. Ako bude 3000 kn uzimam. hehe
To bi trebalo biti uskoro. Samo da Beam nebude oko 4000 kn. Ako bude 3000 kn uzimam. hehe
zar nisi rekao da uzimas wave?
Ma rekao sam uzet ću Wavea ako ovaj bude više od 3000 kn, a ako ne uzimam ovaj zar nije bolji? 
meni je wave bolji jedino sto ovaj ima projektor!
meni je wave bolji jedino sto ovaj ima projektor!
Da, i ja to mislim.