Pozdrav, zanima me postoji li službeni update za wildfire na android 2.2 froyo
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I mene isto zanima za moj Wildfire. Navodno kad ce update stici ovisi o operateru. posto sam na Tele2 a samo Vip prodaje Wildfire moram li staviti Vipovu karticu da bi se update pojavio? Mob je inace otkljucan na sve mreze. I dali mozda ima neki nacin da se updatea preko PC-a?
Pozdrav, zanima me postoji li službeni update za wildfire na android 2.2 froyo
Evo bas sad primim software update , u nadi da je android 2.2 , i ispadne da nije ... -.- i dalje smo na 2.1
Cini se da nista za sad of Froyoa na Wildfireu. Ajde molio bi onda ako nije problem kad netko skuzi da je dosao update da mi posalje PM ako nije problem :)
Cini se da nista za sad of Froyoa na Wildfireu. Ajde molio bi onda ako nije problem kad netko skuzi da je dosao update da mi posalje PM ako nije problem :)
Pusti , ima vremena do kraja godine ... a iovako ti je isto kad kazu da froyo na wf-u nece imat punokrvni flash zbog manjka snage -.-
Pusti , ima vremena do kraja godine ... a iovako ti je isto kad kazu da froyo na wf-u nece imat punokrvni flash zbog manjka snage -.-
ma flash mi je totalno nebitan. draze mi je da ga nema pa da mi se ne otvaraju reklame po stranicama. da mogu izbrisao bi i flash plug-in koji je instaliran na WF. froyo mi treba cisto radi brzine kompletnog sustava
Cini se da od froya na wildfire-u nema nista. Evo sam procitao da ce biti ista situacija kao za tattoo - samo prica da ce update izaci ali na kraju nista od svega...
Cini se da od froya na wildfire-u nema nista. Evo sam procitao da ce biti ista situacija kao za tattoo - samo prica da ce update izaci ali na kraju nista od svega...
Izvor?
Zasto ocekivati Froyo na Tattoo-u? Pa korisnici mogu biti sretni sto ce dobiti update na 2.1 (koliko vidim na brzinu jos nije izdan), a ocekivati 2.2 je nerealno.
Imam instaliran 2.2 na tattoo-u i perfektno radi.puno brze i bolje nego obican 1.6.Jedino kaj sam riskio je gubitak kamere za koju me zaboli, jer tak i tak nis nevalja!
Izvor?
HTC, dobio sam odgovor preko maila da za sad nemaju u planu update jer wildfire hardverski nije sposoban glatko vrtiti froyo...
Zasto ocekivati Froyo na Tattoo-u? Pa korisnici mogu biti sretni sto ce dobiti update na 2.1 (koliko vidim na brzinu jos nije izdan), a ocekivati 2.2 je nerealno.
Pa nisam ni rekao da će tattoo dobiti 2.2, mislio sam na to kako je kružila priča da će tattoo prijeći sa 1.6 na 2.1, a neće... (isto to vrijedi za prelazak wildfire-a sa 2.1 na 2.2)
Imam instaliran 2.2 na tattoo-u i perfektno radi.puno brze i bolje nego obican 1.6.Jedino kaj sam riskio je gubitak kamere za koju me zaboli, jer tak i tak nis nevalja!
Čiji si rom stavio, ima li još stvari koje ne rade?
Cyanogen mod CM6.Odi na xda-developers i tam imas.Mislim da ti je drugi po redu.Neradi fm radio .ostale sve bitne stvari,wireless,gps,rade odlicno osim kamere koja je sranje i bolje da ne radi!
Cyanogen mod CM6.Odi na xda-developers i tam imas.Mislim da ti je drugi po redu.Neradi fm radio .ostale sve bitne stvari,wireless,gps,rade odlicno osim kamere koja je sranje i bolje da ne radi!
Kako si instalirao apps pack, isto napraviš flash sa sd-a ili...
Odi na TheUnlockr.com i tamo imas sva uputstva kak napravit sta jer mislim da ovdje to nesmijemo pisat.
Izvor?
HTC, dobio sam odgovor preko maila da za sad nemaju u planu update jer wildfire hardverski nije sposoban glatko vrtiti froyo...
2.2 se vrti brze od 2.1 na istom hardveru. Znaci da na WF bi opet trebao Froyo radit brze od Eclaira kako god okrenes. WF nije toliko slab kao Tattoo
ma to sta oni kazu preslab je bulshit ... ja bi cim prije spicio neki custom rom , al se bojim zbog garancije , i zbog toga sto nemam love za drugi.