i ja kupujem. al touch hd2. ak netko prodaje ili zna gdje ima po pristupačnoj cijeni nek mi javi na pm.
HTC Touch HD
- poruka: 43
- |
- čitano: 13.844
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
i ja kupujem. al touch hd2. ak netko prodaje ili zna gdje ima po pristupačnoj cijeni nek mi javi na pm.
A što je "pristupačna cijena"? To košta kao solidno desktop računalo. Nekako mi je suludo dati te pare na takve uređaje...
ima ih po oglasima ali i po paprenoj cijeni 3500+ kn! meni je frend nabavio jedan hd2 ali je lokaliziran na njemackom jeziku a nema jos kuhanih romova za njega,zayeb!
zelim da kupim ovaj telefon pa me zanima da li se izplati da ga kupim? hvala unapred na odgovorima :)
pa samo ti mozes znati da li ti se isplati uloziti u nesto nekoliko hiljada kuna i da li ti je dovoljno ono sto ces dobiti za uzvrat :)
Ja mobitele uzimam u pretplati za minimum. Da me nije iPhone koštao 0kn, ne bih ga uzeo. Ne pada mi na pamet plaćati dodatno nešto što ionako platim, a mobitele koji koštaju kao solidno stolno računalo... 3500kn? To je prosječna mjesečna plaća...
A što je "pristupačna cijena"? To košta kao solidno desktop računalo. Nekako mi je suludo dati te pare na takve uređaje...
recimo do 3500 pošto sam vidio da se več jedan prodao na njuškalu po toj cijeni.
vrijeme je da LG wiewty nakon dvije godine ode u zasluženu mirovinu
edit: uštedio sam na svim igricama koje nisam kupio
5200 HTC pro 2 :D
2 prosjecne place
Da li itko ima iskustva sa mijenjanjem win mobile 6.1 na 6.5??? Naravno odnosi se na HTC Touch HD.
Ja mobitele uzimam u pretplati za minimum. Da me nije iPhone koštao 0kn, ne bih ga uzeo. Ne pada mi na pamet plaćati dodatno nešto što ionako platim, a mobitele koji koštaju kao solidno stolno računalo... 3500kn? To je prosječna mjesečna plaća...
a ako mobitel ima snagu stolnog računala? jeste vidjeli specifikacije za HD 3?
za procesor bi trebalo pisati 1.5 Ghz a ne 1.5 GB kako piše
pitanje - imam WM 6.5 instaliran na ovome mobitelu (iako mislim da je to irelevantno);
može li se za zvonjavu dolaznog poziva staviti bilo što ili samo ono što je ponuđeno u telefonu (ja ne vidim drugu opciju a nema mi nekog smisla).
ako je to zaista tako, prodajem ovaj mobitel za 1000 kn, vrlo je očuvan.
Da li se na HTC TOUCH HD moze stavit Android i kako na njemu radi WP 6
pitanje - imam WM 6.5 instaliran na ovome mobitelu (iako mislim da je to irelevantno);
može li se za zvonjavu dolaznog poziva staviti bilo što ili samo ono što je ponuđeno u telefonu (ja ne vidim drugu opciju a nema mi nekog smisla).
ako je to zaista tako, prodajem ovaj mobitel za 1000 kn, vrlo je očuvan.
Može. Glazba mora biti smještene u memoriji telefona a ne na kartici i moći češ ju odabrati. Ako ju ni tada ne vidi, preko explorera nađi neki folder koji se zove music (u samom rootu) i trebalo bi funkcionirati.