HTC Legend dobiva 2.2 krajem mjeseca

poruka: 20
|
čitano: 3.328
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

"Danas su ljudi iz HTC-a, neuobičajeno za njih, putem Twittera i Facebooka objavili da će nadogradnja na Android 2.2 za model HTC Legend biti dostupna u slijedećih nekoliko tjedana."

Eto, i Legend dobiva nadogradnju, jos samo par telefona od htc sa droidom nema 2.2 

Dobio je nadogradnju ! Ajde odma na update :)

Izvor : mob.hr

21 Super !
0 FAKE !
0 Nepotrebno !
Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.12.2010 11:31 (Mitch).

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: HTC Legend dobiva 2.2 krajem mjeseca

Izvrsno! Ovo je super i za HTC Hero jer će portanje 2.2 ROM-a sa Senseom biti mnogo lakše budući da je Herou i Legendu hardverska podloga vrlo slična.

:D
16 godina
neaktivan

Kada će taj Froyo na Legend zna li tko što o tome? 

0 0 hvala 0
17 godina
Buhaha kaže...

Kada će taj Froyo na Legend zna li tko što o tome? 

Ja se nadam iduci tjedan. Vec je izasao za Vodafon branded uredjaje. Dakle primili su ga u ponedjeljak. A hebeni HTC je reko da prvo ide za nebranded modele, a mi smo dobili kitu.

Evo mali update: HTC rumunjska je na tviteru objavio da dolazi za koji dan:

http://twitter.com/HTCro/status/5610792569278464#

Prevedite putem google translatora.

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 15:04 (tnakir).
16 godina
neaktivan

Aha pitanje je kojeg mjeseca :) bemti vip k... k.... čekaju sa froyo za HTC legend.

0 0 hvala 0
17 godina
Buhaha kaže...

Aha pitanje je kojeg mjeseca :) bemti vip k... k.... čekaju sa froyo za HTC legend.

Najnovije informacije koje imam je da je Mark Moons reko da ce doci do sv. Nikole (sinterklass) koji se u Nizozemskoj slavi 5.12 ali vise nista ne vjerujem. Btw onaj froyo koji su izbacili za Vodafone je pun bugova :) Jadni, nisu imali vremena ispolirat to sve :)

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje
16 godina

Aj da su se i sjetili i za legenda staviti update...mi sa desireom sada ćekamo update sa sense HD-om{#}

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Stoja kaže...

Aj da su se i sjetili i za legenda staviti update...mi sa desireom sada ćekamo update sa sense HD-om{#}

Ja nakon ovoga svega odustajem od Androida.

Em sto je pun memory leakova, em sto se uspori nakon par dana pa ga moram upalit ugasit, em sto mi HTC ide na crnacki kuyac od 30cm.

Tako da u buducnosti ili ajfon ili Win7 (kojeg jos nisam isprobao ali su svi koji su se koristili sa njim i vise nego odusevljeni tako da). To su mi jedine dvije opcije.

16 godina

meego/webOS ispada iz računice? Ono što sam vidio meni webOS izgleda kao yebački OS, multitasking dere samo tako(i do 60 aplikacija istovremeno pokrenuto, bez ikakvih trikova kao kod androida/ios-a i sl.) a uz to fluidan i vrlo lijep, nalik na iOS. Još samo da HP to sve malo pogura i izbaci u europu, mislim da bi se isplatilo malo pričekati, ako ostali ništa jače ne urade u međuvremenu.

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Stoja kaže...

meego/webOS ispada iz računice? Ono što sam vidio meni webOS izgleda kao yebački OS, multitasking dere samo tako(i do 60 aplikacija istovremeno pokrenuto, bez ikakvih trikova kao kod androida/ios-a i sl.) a uz to fluidan i vrlo lijep, nalik na iOS. Još samo da HP to sve malo pogura i izbaci u europu, mislim da bi se isplatilo malo pričekati, ako ostali ništa jače ne urade u međuvremenu.

Kad bude vani budem pogledao. Sa androidom sam se jako razocarao. Ali sam mobitel (Legend) po konstrukciji i po svemu je prva liga. HTC zna proizvasti odlican komad HW ali dalje zaseru. Pogotovo sa supportom.

16 godina
tnakir kaže...

Kad bude vani budem pogledao. Sa androidom sam se jako razocarao. Ali sam mobitel (Legend) po konstrukciji i po svemu je prva liga. HTC zna proizvasti odlican komad HW ali dalje zaseru. Pogotovo sa supportom.

A šta ćeš, kad su se fokusirali na jače modele odnosno desire seriju, i ostale sve zaboravili...a di je još tatoo, wildfire koji vjerojatno su osuđeni na ono sa čime dolaze bez ikakvog novog update-a? 

Ja se nisam razočarao androidom ali i dalje ima puno mjesta za napredak. Ono što već ima su featursi, netrebaju "izmišljati toplu vodu" sa folderima/mutlitasking/copy paste kao što je iOS radio i sada wp7, ali fali taj zadnji sloj poliranja da to sve funkcionira kako spada. 

Ovo što kažeš da ti se mob uspori nakon par dana mi je čudno, mom desire-u recimo se slično dogodi ali nakon nekih 3-4 tjedna da je sporiji i da blesira pa ga restartam, a tako mi isto win7 na kompu traje pa ju između restartam da radi normalno pa se onda ne bunim {#}

Stoja
17 godina
Stoja kaže...
Ovo što kažeš da ti se mob uspori nakon par dana mi je čudno, mom desire-u recimo se slično dogodi ali nakon nekih 3-4 tjedna da je sporiji i da blesira pa ga restartam, a tako mi isto win7 na kompu traje pa ju između restartam da radi normalno pa se onda ne bunim {#}

Meni kao da ne disposa objekte u memoriji nego svaka aplikacija kada se ugasi ne brise se iz memorije. Znam ga "potrosit" da mi ostane 30-ak mb rama slobodno!?!?!?!? Btw moji Win7 na poslu se nisu ugasili misecima :)

16 godina
tnakir kaže...
Btw moji Win7 na poslu se nisu ugasili misecima :)

Ma to mene nešto sedmica zeza, sve da ću otvoriti temu da mi netko da kakav savjet ali mi se neda{#}

Stoja
17 godina

Markmoons je reko da do 6. treba krenut froyo. Ako ne dodje sutra to je 3. put da je HTC lagao korisnicima. Krasan support. Divan support. Da je u mojoj firmi support takav odavno bi propali.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Markmoons je reko da do 6. treba krenut froyo. Ako ne dodje sutra to je 3. put da je HTC lagao korisnicima. Krasan support. Divan support. Da je u mojoj firmi support takav odavno bi propali.

A eto, mogu si priuštiti to pa im nije neki problem.

:D
17 godina

Opet ga je seronja odgodio "na par dana" jer otklanjaju bugove. A Vodafonov froyo nema te bugove? Koji seronje. 

1 0 hvala 0
17 godina

Froyo je vani.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo ga Froyo je na HTC Legend i radi bez problema i nadogradnja prošla bez ikakvih problema. {#}

16 godina
neaktivan
HTC Legend dobio 2.2 Froyo

Konačno!

17 godina
neaktivan

Evo instalirao danas 2.2 na svoj Legend, i moram reci da mi se jako svida. Prvo mogucnost WiFi hotspota, drugo sto su dodali napokon live wallpapere, a i kretnje na ekranu su mi nekako fluidnije (kako gdje!). U svakom slucaju pozitivan update, iako sam ga skidao preko mobilnog interneta pa i nemam bas preostalog prometa...

[a/
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice