Gearbest.com

poruka: 1.642
|
čitano: 453.651
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
odjavljen
Re: Gearbest.com
Je, meni tak piše od 19.3. pa još nije stiglo.

Vidim nestašica xiaomi power banka, nema ni 10000, a ni 20000 mAh. Baš dok mi ta dva trebaju.
13 godina
kbenzema kaže...

Pa i jedno i drugo me zanima  iako jel moguće spojit moj paypal s njezinim accountom na gearbestu? Da nebi jednog dana obadva acc obrisali

Ukoliko ces spajati samo svoj PayPal s njenim accom neces imati apsolutno nikakvih problema, kako kod njih tako ni kod jedne druge stranice..

Primjera radi, jedna stranica je davno imala dobru pogodnost ukoliko se registriras preko necijeg referal koda, taj ciji je kod upotrebljen kod registracije za svaku tvoju potrosenu funtu dobiva 10 bodova i jos plus imas dodatnih 10% popusta na prvu kupovinu nevezano za to da li se vec neki popust koristi. Napravio ja orginalni acc, pa iza toga jedno 10 drugih, sve na istu shemu, paypal isti na svim racunima, da bi na kraju uzeo i kod zadnje kupovine na orginal accu iskoristio sve te bodove na popust i meni super :D

Fox Mulder kaže...

it will take 2-8 days to complete delivery----BRUSSELS - BELGIUM

još malo :3

kbenzema kaže...

Vidim nestašica xiaomi power banka, nema ni 10000, a ni 20000 mAh. Baš dok mi ta dva trebaju.

Nema gore stvari nego ta neozbiljnost belgijske pošte.. Dodje kod njih i onda od Belgije do Zagreba putuje tri puta duze nego od Kine do Belgije..

Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
16 godina
kbenzema kaže...

meni od 03.04. :S

lol
15 godina
kbenzema kaže...

Neki dan mi je stigao 10000 , a vidim da su nešto poskupili , koštao je 13$ kada sam umanjio za prikupljene bodove!

http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_187685.html

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2016 19:50 (joyjoy).
10 godina
odjavljen
Gearbest.com

Te Xiaomi 10000 mAh treba kupovat u kombinaciji sa zaštitnom gumom, ispadne jeftinije. To sam tek nedavno skužio. 

http://www.gearbest.com/iphone-power-bank/pp_232157.html

Znači ispod slike imaju ove opcije buy together & save. Označi se zaštita i power bank i ukupna cijena je malo više od 14$. Sad naravno nije ponuđeno kad je out of stock.

Ali inače ako još neko nije primijetio, a planira uzet taj power bank, obavezno nek si provjeri to. Inače samo srebrni model ide u toj kombinaciji tak jeftino

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2016 20:59 (kbenzema).

1 0 hvala 2
13 godina
Ja sam u takvoj kombinaciji kupio srebrni za 6.64$ još krajem 11 mj.. Svima u temi stigao koji su tad naručili, moj ko za vraga nije :D
Neki dan su mi poslali opet, samo pošto je srebrni bio nedostupan, poslali su zlatni.. Valjda će ovaj puta stići..
10 godina
odjavljen
O sunce ti je*bem pa di sam ja bio u to vrijeme. Otkad sam se registrirao na gearbest, samo dižu cijene :D

I sad dok konačno imam bodova za dobar popust za xiaomi 20000 mAh, onda ga nemaju na skladištu. Baš nemam sreće. A ne znam kolko mi ovaj od 16000 može punjenja odradit na G4, vjerojatno malo više od 3.
13 godina

Šta neće bit dosta ovi Xiaomi od 10000 na brzo punjenje za Lg G4??

10 godina
odjavljen
Pa bit će dosta za eventualno 2 punjenja ko i obični. I fast charge troši više baterije pa možda neće ni tolko. Il se varam. Al uglavnom i preskupo zasad
13 godina
Pa dva puta ce sigurno. 30 dolara je trenutno, negdi 200kn.
13 godina
kbenzema kaže...
O sunce ti je*bem pa di sam ja bio u to vrijeme. Otkad sam se registrirao na gearbest, samo dižu cijene :D

I sad dok konačno imam bodova za dobar popust za xiaomi 20000 mAh, onda ga nemaju na skladištu. Baš nemam sreće. A ne znam kolko mi ovaj od 16000 može punjenja odradit na G4, vjerojatno malo više od 3.

Sacekaj, ici ce uskoro akcija cim nakrcaju skladista opet kao prije par mjeseci.. Insajder info 

10 godina
odjavljen

E već sam naručio 16k model jer je na popustu plus još s bodovima me ispao poprilično jeftino. Al nek, naći će se još bodova i za 20k model ako bude dobra cijena.
Problem je kaj mi to treba do 6.mj., a neda mi se riskirat s čekanjem, pa da mi slučajno ne dođe na vrijeme.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2016 10:51 (kbenzema).
13 godina
Gearbest.com nagradna igra

Narode;

Ranije sam bio već spominjao da ću probati dogovoriti s ekipom s GearBesta neku nagradnu igru, pa evo narode i to je dogovoreno 

Prva u nizu će biti organizirana u toku dana ili sutra, sretan dobitnik će imati priliku osvojiti sad već proslavljenu narukvicu Xiaomi MiBand 1S, novija verzija koja uz sve prati još i otkucaje srca.

Za početak sve što trebate pratiti je Facebook stranica Gearbest Deals - Croatia, gdje će i biti objavljena nagradna igra i uvjeti za sve sudionike pa svi koji želite možete okušati sreću.

Detalje također objavim ovdje na forumu, ili ću urediti ovaj post, ili će ići novi s uvjetima igre, linkom i svime. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2016 12:24 (majdo).
13 godina
Gearbest.com

Haha, majdo legendo :D

P.S. konkurencija :D Powerbank 13 USD

http://www.banggood.com/Original-XIAOMI-5_1V-2_1A-10000mAh-Power-Bank-For-Smartphone-p-977406.html?utmid=590

(srebrni)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina

Cim odaberem neki od njih automatski mi je cijena višlja.

10 godina
odjavljen

Stisni opet na neki drugi pa prebaci na srebrni i bit će ti 13$. Naručio ujutro pa znam

edit: hm sad probavam, viša je cijena. A pisalo je još 4 dana do isteka.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2016 14:21 (kbenzema).
16 godina
Gearbest.com

Pozdrav. Naručio sam Superlux slušalice sa gearbesta. Poslali(valjda) 27.3. Dobio sliku i tracking broj koji dandanas pokazuje samo: electronic data recieved

Da ih gnjavim ili ?

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
red_bull kaže...

Pozdrav. Naručio sam Superlux slušalice sa gearbesta. Poslali(valjda) 27.3. Dobio sliku i tracking broj koji dandanas pokazuje samo: electronic data recieved

Da ih gnjavim ili ?

99,9% je poslano i oni vise ne utjecu na posiljku.

Al nebus nis izgubil ak im se javis.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
Gearbest.com nagradna igra

Narode;

Evo mene opet s novim vijestima. Kao što sam rekao ranije danas, GearBest daruje Xiaomi Mi Band 1S.

Uvjete sudjelovanja možete pronaći na sljedećem LINKU na stranici GearBest Deals - Croatia.

Nagradna igra je krenula večeras u 22:00. Izvlačenje je u nedjelju 17.04.2016 iza 22:00h putem aplikacije Woobox.

Eto ovim putem sretno svim forumašima i njihovim prijateljima/poznanicima koji će zaigrati prvu nagradnu igru. Nadam se da će interes biti veliki i da će uskoro biti još nagradnih igara. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2016 22:35 (majdo).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
majdo kaže...

Cim odaberem neki od njih automatski mi je cijena višlja.

Imali su 500 komada po toj cijeni, uspio sam 1 naručiti i onda sam htio još 3 (na drugu adresu) i dizalo mi je cijenu

16 godina
Gearbest.com

Još uvik mi stoji na ovome, jel' postoji korak devet ili je ovo negdi kod nas?

2016/4/3 1:16:32  8  it will take 2-8 days to complete delivery----BRUSSELS - BELGIUM transit

lol
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina

Nema ga, to je zadnje sto vidis tracking, jer ga Belgija ne azurira pri izlasku iz drzave.. Znaci dodje ti na vrata, ti provjeris tracking on i dalje stoji kao takv..

10 godina
odjavljen
Gearbest.com

2016-03-19 16:07

BRUSSELS - BELGIUM, it will take 2-8 days to complete delivery

Znači to je sad već 24. dan. Jel se ima smisla nadat da to uopće stigne? Vidim i power bank su mi poslali preko Belgije 

0 0 hvala 0
13 godina

Doci ce, samo su ovi aljkavi do jaja.. Kontaktiraj GB da za tebe vide gdje je zapelo, itd..

16 godina
neaktivan
kbenzema kaže...

2016-03-19 16:07

BRUSSELS - BELGIUM, it will take 2-8 days to complete delivery

Znači to je sad već 24. dan. Jel se ima smisla nadat da to uopće stigne? Vidim i power bank su mi poslali preko Belgije 

Znaći nisam jedini kome je zapelo u Belgiji, meni isto stoji 2016-03-19 16:07:03 it will take 2-8 days to complete delivery----BRUSSELS - BELGIUM.

16 godina
Gearbest.com

možda je ovo sad glupo šta uopće pitan al' here it goes: meni je gerabest naplatija samo paket, kako će ili kad će mi bit naplaćen pdv? carina?

lol
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Fox Mulder kaže...

možda je ovo sad glupo šta uopće pitan al' here it goes: meni je gerabest naplatija samo paket, kako će ili kad će mi bit naplaćen pdv? carina?

Ako na Carini zakljuce da moras platiti PDV, poslat ce ti pismo gdje pise da im moras poslati dokaz o placenoj cijeni. Najbolje iz PayPal stranice. Napravis pdf.. Ili printscreen. I posaljes na mail koji ce ti javiti.

Pdv i troskove (oko 30kn) placas postaru kad donese paket.

13 godina
Gearbest.com

Ma ja sam otvorio dispute za dva predmeta od 30+ dolara koji nikada nisu dosli..,NEMOJTE NIKADA NARUCIVATI IZ GEARBESTA,2. ZAJEB U 2 MJESECA...

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2016 13:10 (nixa2210).

0 0 hvala 0
13 godina

Pa nije ti GearBest kurirska služba, da nakon što naručiš neku stvar od njih, njihov zaposlenik to stavi u torbu, sjeda na avion i ide direktno tebi kući donjeti paket. Putem zapije negdje, ostavi tvoj paket pod račun i vrati se u Kinu i kaže da je izvršio dostavu a zapravo ti ostao bez paketa.

To je toliko puta prožvakana tema, nema osobe koja to nije pisala i objašnjavala, za sve i jedan web shop, ne samo u ovome slučaju za GearBest. 

Ukoliko su oni paket poslali u roku u kojem je rečeno, uredno imas sliku paketa na svome korisničkom računu, sve ono što se dalje događa je izvan njihove moći.

Zato je tu PayPal ukoliko si platio preko njega i znaš da si siguran, a na kraju krajeva oni će se također naplatiti od kurirske službe kojom je paket poslan ukoliko su ga oni izgubili putem.

Pričamo dnevno o par miliona pošiljki iz Kine prema Europi, pa ne stiže tu samo tvoj paket.. Da sam svaki puta savjetovao ljude s koje stranice da ne naručuju kada mi paket nije došao pa mislim da ne bi bilo niti jedne stranice s koje bi čovjek mogao nešto naručiti iz Kine. Od eBay-a, GearBesta, Bangooda, Tiniydeala, CoolCoolia i tako dalje i tako dalje.. 

I kad paket nije došao zna se procedura, odradim moje, dobijem novce nazad, ukoliko paket u međuvremenu dođe javim se i platim im nazad novce, ili ako ne dođe naručim novi i to je to.. 

Neki dan sam pisao da ni meni nije stigao paket od njih naručen 30.11, pa sam sve čekao i nije stigao, na kraju sam umjesto refunda tražio da pošalju novi paket, jer po toj cijeni ga više nema i ne isplati mi se tražiti novce nazad pa duplo placati novi paket, a PayPal me "štiti" do 20.5.

13 godina
Gearbest.com

Ali druga stvar je kad ti ne odgovaraju po 10+ dana na upit o tome sto je s paketom,da saznas da nije ni poslan iako je slikan te su rekli da je poslan. (odlicno.)
I ne zele vratit novce kad ih trazim a na dispute na pay palu ne odgovaraju danima vec,tj.paypal jos nije dosao u kontakt s njima.
Jave mi se i kazu da re-confirm adress i da ce poslat opet.Kazem da zelim novac i kazu mi sorry but reconfirm adress,napravim to i kazu sorry your package has not been send,but we assure u it is on his way.(wtf)

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2016 15:48 (nixa2210).

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice