Galaxy S, htc desire,...

poruka: 49
|
čitano: 9.379
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Galaxy S, htc desire,...

Ja imam kreditnu i oduvijek imam ja nju pretplatu, meni se takva tarifa isplati..{#}.

Dal zna onda tko dal ima u kojem vip centru na skladistu ili ga je vidio galaxy s

ukoliko sam ti pomogao...pritisni hvala...Zahvaljujem
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.12.2010 20:29 (Luka-san).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Galaxy S, htc desire,...

Neznam, ali meni vip ne naplaćuje uspostavu poziva a radijska frekvencija je 10kn(barem na vipu) meni već 3 mjeseca uredno računi dolaze točno 60kn(50kn pretplata +10kn radijske frekvencije) i ne pojavljuju se nikakvi dodatni troškovi, osim roaminga...eto to je moje iskustvo na pretplati u vipa. Također u vipu za pretplate nije potreban trajni nalog iako prodavači znaju ubjeđivati da treba, služba za korisnike tvrdi drukčije.

Stoja
Moj PC  
1 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
Galaxy S, htc desire,...

Vidite meni je sasvim svejedno dal mi uzme preko tekuceg ili preko kartice, jer i jedno i drugo naplati,, a ovo tarifa mi starno nije losa, 1000 min, 300 poruka i 2 gb interneta za mene je cist solidno, i ako za to dajem i 300 kuna mjesecno meni nije previse..

Onda dal zna tko gdje ima galaxy s, stvarno mi je hitno, htio bih si ga sutra kupiti jer ako ne dode za par dana, uzet cu desire,jer mi se vec stvarno neda cekati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Galaxy S, htc desire,...
Luka-san kaže...

Vidite meni je sasvim svejedno dal mi uzme preko tekuceg ili preko kartice, jer i jedno i drugo naplati,, a ovo tarifa mi starno nije losa, 1000 min, 300 poruka i 2 gb interneta za mene je cist solidno, i ako za to dajem i 300 kuna mjesecno meni nije previse..

Onda dal zna tko gdje ima galaxy s, stvarno mi je hitno, htio bih si ga sutra kupiti jer ako ne dode za par dana, uzet cu desire,jer mi se vec stvarno neda cekati.

Ja neznam bas zasto si toliko zapeo za galaxy s, evo moj prijatelj je požalio kad je čuo da je za iste pare mogo dobit desire ili z ili hd ili obični

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.
16 godina
neaktivan
Galaxy S, htc desire,...

Ma vidio sam mob i odmah mi se poceo svidati, taj veliki ekran mi je jednostavno predobar,, te napocetku sam birao izmedu desire ili galaxy ali ovdje su vecina rekli da je galaxy skoro u svemu bolji od desire...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Luka-san kaže...

Ma vidio sam mob i odmah mi se poceo svidati, taj veliki ekran mi je jednostavno predobar,, te napocetku sam birao izmedu desire ili galaxy ali ovdje su vecina rekli da je galaxy skoro u svemu bolji od desire...

u svemu onome što ti vjerojatno nećeš koristit, meni je osobno najveći problem kvar (ekran, kvaliteta izrade,jednom mi je opala plastika sa kamere a bio u futroli) na galaxyu ali slažem se da je u nekim stvarima bolji, ali u onom sto mene zanima je desire puuno bolji :)

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.
16 godina
neaktivan
Galaxy S, htc desire,...

Vidi i sam izgleda mi je nekako galaxy ljepsi, a ja ionako sve mob ima u zastitnoj futroli, daj mi reci zasto je tebi desire bolji, ja bih mozda njega i odmah uzeo da ima vise interne memorije, jer neda mi se zafrkavati s nonstop brisanjem appsa, iako sam cuo da danas mozes na memorijsku igre istalirati..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Luka-san kaže...

Vidi i sam izgleda mi je nekako galaxy ljepsi, a ja ionako sve mob ima u zastitnoj futroli, daj mi reci zasto je tebi desire bolji, ja bih mozda njega i odmah uzeo da ima vise interne memorije, jer neda mi se zafrkavati s nonstop brisanjem appsa, iako sam cuo da danas mozes na memorijsku igre istalirati..

Ja sam mijenjao desire za jednu grafu, ali tih 3 tjedna je bio jedan od najutjecajnih mobitela za mene. Samsunga sam imao na posudbi oko 7-8 dana.

Našao sam puno kako bi rekli "Customization" aplikacija za sučelje, HTC ima trenutno "najjače" sučelje i najjednostavnije.

Htc puno bolje koristi snapdragona, a i čini mi se da sam ga lakše klokao na 1.1 - 1.2 ghz.

Jedine prednosti samsunga su meni :

- Super amoled (bolji ekran pogotovo na suncu)

- dizajn

- veći ekran

prednosti htc-a :

- kvaliteta izrade

- kamera

- precizniji ekran (znam mislite da lažem ali meni je ekran puno precizniji bio)

- puno jednostavnije i korisnije sučelje

- bolje iskorištavanje procesora i grafičkih akceleratora

16 godina
neaktivan
Galaxy S, htc desire,...

Vidjet cu, ukoliko do srijede mi se ne jave ovi iz vipa da imaju galaxy uzet cu onda desire.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Luka-san kaže...

Vidjet cu, ukoliko do srijede mi se ne jave ovi iz vipa da imaju galaxy uzet cu onda desire.

Sta god uzmes svidjet ce ti se, ovih 0.3" (inča) nema prevelike razlike, Android je Android pogotovo kad se radi o high - end modelima (Desire hd,z, običan, galaxy s, xperia x10)

16 godina
neaktivan
Galaxy S, htc desire,...

Ma vidjet cu onda, ako dode galaxy do srijede onda on, a ako ne onda desire ( jer stvarno mi se vise neda cekati)

Daj mi reci dal micro sd class 4 16 gb je dobra za navedene mob ili mora bas biti class 6

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Galaxy S, htc desire,...

Da ne otvaram novu temu, kakav je Samsung S8500 Wave u odnosu na Galaxy S? Uzeo bi jedan od ta dva

clock2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Galaxy S, htc desire,...

idem popodne po galaxy-a.. citam dosta se njih zali na onaj "pc suite" pa me zanima jel postoji koja alternativa? i onaj froyo. jel dosutpan ili nije?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Galaxy S, htc desire,...

evo kupio sam galaxy, do sada prezadovoljan, jedino neznam koje da programe istaliram i odkuda. Istaliral sam neke s marketa, ali nema mi bas nekih 3d igara...

Koju str preporucujete za skidanje igara...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Luka-san kaže...

evo kupio sam galaxy, do sada prezadovoljan, jedino neznam koje da programe istaliram i odkuda. Istaliral sam neke s marketa, ali nema mi bas nekih 3d igara...

Koju str preporucujete za skidanje igara...

A moraš guglati...prepruka da prvo skineš aplikaciju appplanet sa nje možeš skinuti većinu programa koji se plaćaju(za badava naravno{#})

Stoja
16 godina
neaktivan
Luka-san kaže...

Ma vidjet cu onda, ako dode galaxy do srijede onda on, a ako ne onda desire ( jer stvarno mi se vise neda cekati)

Daj mi reci dal micro sd class 4 16 gb je dobra za navedene mob ili mora bas biti class 6

Pogledaj na mymemory.co.uk, tamo sam ja kupio C4 16GB dosta jeftino. C4 je dosta dobra, ali opet, C6 je brza... Tvoj izbor.

Cele303 kaže...

Da ne otvaram novu temu, kakav je Samsung S8500 Wave u odnosu na Galaxy S? Uzeo bi jedan od ta dva

Wave nikako! Prijatelj uzeo i sad se kaje... 

Mislim, dobar je to mobitel za fejs, slanje, zvanje i to, ali Bada OS je los. Losa kopija 'loseg' OSa (iOSa). Nemas niti blizu aplikacija koliko ima Android, tako da je Galaxy tu bolji izbor. Iako, ni kod njega mi se ne svidja iOS-like sucelje, ali to se valjda moze promijeniti.

skank666 kaže...

idem popodne po galaxy-a.. citam dosta se njih zali na onaj "pc suite" pa me zanima jel postoji koja alternativa? i onaj froyo. jel dosutpan ili nije?

To sam i ja cuo, da za svako prebacivanje moras instalirati neke Samsungove programe (bloatware)...

Na GSMArena pise da je dostupan 2.2 Froyo za nadogradnju, a valjda ce biti i 2.3

P.S. Ne kasnim valjda :)

[=XII=] {_.:BRUNO:._}
16 godina
odjavljen
Galaxy S, htc desire,...

stigao i meni galaxy... nis ne kuzim.. do sada sam bio na wm6.1 idem korak po korak

1) neki sim manager?

2) postavljanje mojih melodija za zvona i poruke

za sada to.. hvala

e i kako onemgucit da kad je spojen na pc da se ne puni baterija

e 2 i kako smanjit broj onih home screena.. ne treba mi ih 7, (ovo sam skuzio)

i kad  smo vec kod toga, jel se da namjestit da wallpaper bude cijeli a ne onako preko svih screenova.. znaci da svaki screen prikazuje kompletan wall a ne dio po dio

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.12.2010 10:42 (skank666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Galaxy S, htc desire,...

imam problem kod navigacije.

Istaliram si motonav i kad ga pokrenem pise mi "Please insert your MOTONAV SD card".

Sto da napravim.?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mitch kaže...
Luka-san kaže...

Ja sam mijenjao desire za jednu grafu, ali tih 3 tjedna je bio jedan od najutjecajnih mobitela za mene. Samsunga sam imao na posudbi oko 7-8 dana.

Našao sam puno kako bi rekli "Customization" aplikacija za sučelje, HTC ima trenutno "najjače" sučelje i najjednostavnije.

Htc puno bolje koristi snapdragona, a i čini mi se da sam ga lakše klokao na 1.1 - 1.2 ghz.

Jedine prednosti samsunga su meni :

- Super amoled (bolji ekran pogotovo na suncu)

- dizajn

- veći ekran

prednosti htc-a :

- kvaliteta izrade

- kamera

- precizniji ekran (znam mislite da lažem ali meni je ekran puno precizniji bio)

- puno jednostavnije i korisnije sučelje

- bolje iskorištavanje procesora i grafičkih akceleratora

Nebi se baš složio za ovo vezano za procesor; digli su samsung vibrant (Galaxy za američko tržište) na 1.6 (stabilno) i čak do 2.0Ghz, makar ga još nisu dobili da bude stabilan na 2.0Ghz. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=821514

A i ja sam svog overclockao jednom za probu; proces se sastojao u downlodanju aplikacije sa marketa, pokretanja aplikacije i povlačenja slider-a sa 1Ghz na 1.2 Ghz.

Što se tiće customizations; sve je to android, tak da što možeš na jednom, možeš i na drugom; recimo ja sam jedno vrijeme imao HTC-ovo sučenje na svom Galaxy-u, tak da što se tiće sučelja, mislim da tu nema smisla raditi neku usporedbu, jer je to najmanji problem promjeniti.

I još samo vezano za kvalitetu izrade; da, istina je da je sav "plastični", lagani i djeluje jeftino u ruci.... Ali ja sam zahvalan što je upravo takav; jer mi je nedavno ispao iz džepa dok sam se vozio na biciklu, lupio je u asvalt, razletio se, odsklizao jedno 5m okrenut na ekran, a nakon svega toga sam pokupio bateriju, poklopac i uređaj, sastavio ga i dalje je normalno radio. A jedino fizičko oštečenje koje ima, je sitna ogrebotina na metalnom okviru. Tak da nije bezveze takav, a u ostalom i slovi za najizdržljiviji mobitel upravo radi toga što je mekan, lagan i plastičan.

A osobno bi rađe da je takav pa da radi nakon onakvog pada sa bicikla, nego da "djeluje skupo" a da krepa nakon što padne na tlo. Dobar primjer za to je iPhone 4, kod kojeg se pokazalo da onaj metalni okvir, samo još dodatno prenosi silu udarca na ekran koji kod malo jačih udaraca obavezno puca. A isti efekt ima i na unutarnju elektroniku.

I naravno, najbitnija stvar u cijeloj prići; upravo ono što si rekao: bitno je kome što paše i tko što preferira. Ja osnbno nakon Galaxyevog superAMOLED ekrana, nebi uzeo nikad drugi mobitel sa slabijim ili manjim ekranom. Niti sa slabijim procesorom ili GPU-om.... {#} 

P.S. Pokrenuo sam temu vezanu za galaxy, pa pitanja vezana uz taj mobitel možete tamo postaviti, tako da ne offtopičarimo po ostalim temama: http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/samsung-galaxy-i9000-rasprava/79515.aspx

http://3dhr.net/berko/
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice