Galaxy S Android 2.2

poruka: 15
|
čitano: 6.868
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Galaxy S Android 2.2

Pozdrav,

Novi sam korisnik Samsung Galaxy S Smartphonea na kojem je instaliran Android 2.1. Znam da je izašao Android 2.2 no čuo sam da treba posebno paziti kod flashanja jer zna doći do bugova, laga i općenito problema. Dali netko zna (od domaćih) koji firmware trebam staviti i na koji (provjereni) način kada pričamo o Androidu 2.2?

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Galaxy S Android 2.2
ReiKo kaže...

Pozdrav,

Novi sam korisnik Samsung Galaxy S Smartphonea na kojem je instaliran Android 2.1. Znam da je izašao Android 2.2 no čuo sam da treba posebno paziti kod flashanja jer zna doći do bugova, laga i općenito problema. Dali netko zna (od domaćih) koji firmware trebam staviti i na koji (provjereni) način kada pričamo o Androidu 2.2?

Hvala

Službena verzija androida 2.2 za galaxy je izašla, al ne za našu regiju, tako da službeni update kod nas još nije dostupan. A kad će biti dostupan, onda smo prištekaš mob na komp i preko Kies-a napraviš update; on će ti sam skinuti odgovarajući firmware ako je dostupan. Prema zadnjim informacijama iz Samsunga, novi firmware bi trebao kod nas biti dostupan do kraja ovog mj.

http://3dhr.net/berko/
17 godina
neaktivan
Galaxy S Android 2.2

Da ali problem je u tome što sam čuo da kada se (na Galaxy S forumima) preko Kiesa updatea dolazi do problema sa lagom itd. Postoje li konkretnije informacije o ovome?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Berko kaže...
ReiKo kaže...

Pozdrav,

Hvala

Službena verzija androida 2.2 za galaxy je izašla, al ne za našu regiju, tako da službeni update kod nas još nije dostupan. A kad će biti dostupan, onda smo prištekaš mob na komp i preko Kies-a napraviš update; on će ti sam skinuti odgovarajući firmware ako je dostupan. Prema zadnjim informacijama iz Samsunga, novi firmware bi trebao kod nas biti dostupan do kraja ovog mj.

A nerazumijem se u to al ako update skidas sa neta instaliras program Hotspot Shield i mislim  da ces cim izadje za SAD i ti moci skinuti za svoj mob.Pokusaj...

17 godina
neaktivan
Galaxy S Android 2.2

Ma nije meni problem čekati službeni release na domaćem tržšitu nego me brinu ti lagovi itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ReiKo kaže...

Da ali problem je u tome što sam čuo da kada se (na Galaxy S forumima) preko Kiesa updatea dolazi do problema sa lagom itd. Postoje li konkretnije informacije o ovome?

Nema veze Kies sa lag-om; to je ko da veliš da windowsi sporo rade jer je instalacija bila na Traxdata DVD-u. Kies je samo program koji povezuje mobitel sa računalom, te skida i instalira update koji skine sa službenog servera.

A vezano za lag i sl. možeš pročitati ovdje: http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/samsung-galaxy-i9000-rasprava/79515.aspx?page=2&jumpto=1521132&sort=asc&view=flat 

Raspravu vezanu za Galaxy možemo i tamo nastaviti, da ne otvaramo hrpu tema o istoj stvari.

17 godina
neaktivan

ok, hvala.

14 godina
neaktivan
Galaxy S Android 2.2

Pozdrav,zna li netko kad ce doci update za Galaxy S,ja sam probao preko Keysa ali nista,zna li netko vise o tome,hvala,,,,,,

0 0 hvala 0
17 godina
rockfeler999 kaže...

Pozdrav,zna li netko kad ce doci update za Galaxy S,ja sam probao preko Keysa ali nista,zna li netko vise o tome,hvala,,,,,,

Imaš odgovor u 2. postu ove teme.

14 godina
neaktivan
Galaxy S Android 2.2

Pozdrav sretan božič svima,imam jedno pitanje,imam Samsung Galaxy S ----i9000xxJM1----------2.6.29ROOT@se-s603#2---------eclair.xfjm6 kupljen u Vip centru pa me zanima kad hocu preko Keysa da vid dali je dosla nadogradnja na 2.2 pise mi da ovu verziju je nemoguce nadograditi nisi nikad nista dirao na njemu tako sam ga kupio dali ima netko takvo iskustvo nezna dali mi to pise jer jos nije dosla nadogradnja ili jer je neki problem sa trenutacni spomenutim sotwerom hvala lije lijep pozdrav

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Galaxy S Android 2.2

meni nade uredaj, nade nadogranju i kod preuzimanja na cca 75% 80% cim zavrsi skidanje i pocne desifriranje podataka  mi izbaci ---MSC.Thunder.FirmwareUpdate--- has stop working i jednostavno mi izade iz update prozora

jel trebam nesto posebno napraviti ili sto

jel moram nesto u postavkama ukljuciti ili iskljuciti

jel trebam mozda izbrisati sve aplikacije

jel trebam otici na onaj download ekran

jel moram izvaditi sim karticu

AJD POMAGAJTE

ps. poslije updejta da li se sve aplikacije izbrisu ili ostanu (jer imam dosta aplikacija i nekih koje sam platio)

ako se brisu jel netko zna kako napraviti beck up cijelo telefona (svih aplikacija i postavki)

Cr!pZ

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cr!pZ kaže...
ps. poslije updejta da li se sve aplikacije izbrisu ili ostanu (jer imam dosta aplikacija i nekih koje sam platio)

ako se brisu jel netko zna kako napraviti beck up cijelo telefona (svih aplikacija i postavki)

Ne znam jel se brišu, ali za backup aplikacija koristi Titanium Backup.

:D
14 godina
neaktivan
Galaxy S Android 2.2

Pozdrav,jeli netko uspio nadograditi na 2.2 netko kaze da je netko da nije pa sam ja zvao danas certalni servis i rekli su mi da nije dosao jos update,zad neznam ko govori istinu

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Galaxy S Android 2.2

Pozdrav! Mislim da je dosao 2.2 ali ima neku gresku ocito i mobitel ima puno lagova.Nadam se da ce to uskoro ispraviti jer nisu normalni.prvo cekao 100 godina update a onda daju neki sfušani {#}. E kad sam vec tu jel zna netko dali ce dolaziti kod nas 2.2.1 froyo (popravljena verzija),ali bas za hrvatsku?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Galaxy S Android 2.2

Pozdrav .. ova tema je vec zastarila, nije niko pisao 8mj u njoj , pa me zanima par stvari ..

Imam Galaxy S i9000 i na njem je tvornicki Android 2.1 ..

Ja bih vas trazio direktan link do sluzbena Samsungova updatera na Android 2.2 za Hrvatsku, znaci da mi ostane hrv meni kako i jest :) Hvala !

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice