- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Šta neće sve izmisliti!PS:Koja je svrha tog prebacivanja sustava i Rom-ova?
Zabava ;)
Cemu mijenjanje tema na windowsima ;)
Zabava ;)
Cemu mijenjanje tema na windowsima ;)
Ok,hvala na odgovoru...
Fora, ali đaba, kad dosta trza, to je samo eto da se nokiaši mogu pohvaliti da mogu, ali šta stim da radi kad je sporo i nestabilno? Neka si kupe pravi android mobitel i uživaju u njemu izravno a ne čekat port za nokiu
Svaka cast nokijasima! Sta ce im Android kad imaju Maemo ;)
Bilo bi im bolje da smisle kako prodat N900 u malo vecem broju primjeraka..
Bilo bi im bolje da smisle kako prodat N900 u malo vecem broju primjeraka..
Nije to mob za svakoga
Nije to mob za svakoga
Da to je baš mob za totalne geekove, koji nemaju gušt u korištenju nečega i da to jednostavno radi, moraju stalno nešto prčkat, klokati i slično To je meni još na kompu i ok, ali na mobu zadnje što želim je da se ruši sistem onda kad mi je najpotrebniji. N900 je više kao geek gadget za foliranje a uz njega imati još jedan normalan mob za svakodnevnu upotrebu.
Nije to mob za svakoga
Da to je baš mob za totalne geekove, koji nemaju gušt u korištenju nečega i da to jednostavno radi, moraju stalno nešto prčkat, klokati i slično To je meni još na kompu i ok, ali na mobu zadnje što želim je da onda kad mi je najpotrebniji. N900 je više kao geek gadget za foliranje a uz njega imati još jedan normalan mob za svakodnevnu upotrebu.
Pa moracu recimo ja,jer gdje cu sa njim onolikim u skolu!?
Al zato kad dodjem kuci,ima da uzivam....
Prema dojavama sa engadget.com i meego.org stize nadogradnja za N900u vidu dual boota PR 1.3 za maemo+ meego pod istim krovom.Ovo me raduje i jedva cekam release :)))
Nije to mob za svakoga
Da to je baš mob za totalne geekove, koji nemaju gušt u korištenju nečega i da to jednostavno radi, moraju stalno nešto prčkat, klokati i slično To je meni još na kompu i ok, ali na mobu zadnje što želim je da onda kad mi je najpotrebniji. N900 je više kao geek gadget za foliranje a uz njega imati još jedan normalan mob za svakodnevnu upotrebu.
Pa moracu recimo ja,jer gdje cu sa njim onolikim u skolu!?
Al zato kad dodjem kuci,ima da uzivam....
N900 + Navigator 6210 kod mene.