kako složiti ebuddy na mobitel???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovo i mene zanima pošto sam na msnu svaki dan a sad preko ljeta namam net kod bake pa bi mi možda ovo pomoglo. Znači mene zanimaj uiskustva drugih korisnika sa ovime, kakve su cijene i kod kojih operatora.
Ok hvala za link dal netko zna kakve su cijene kod T-mobile, odnosno koliko prometa napravi ebuddy za neko određeno vrijeme tipkanja?
imaš onaj web&wok ili kako več za 15 kn 10 mb
Ok hvala za link dal netko zna kakve su cijene kod T-mobile, odnosno koliko prometa napravi ebuddy za neko određeno vrijeme tipkanja?
U T-Mobileu je, ako nemaš nikakav paket, 100kb (kilobajta, pišem s razlogom, jer uvijek si misle da se zeznem u pisanju) košta 5kn. Znači da te npr. 60mb košta 3000kn. Ne znam koliko eBuddy pravi prometa, ali mislim da ćeš pri svakom input/outputu izgubit 5kn (jer je najmanja obračunska jedinica 100kb, ako od toga ispucaš npr. 1kb (1024 slova), opet ti uzmu 5kn, pa onda kad opet nešt potrošiš, opet 5kn. Tako sam ja to shvatio, nek me netko ispravi ako nisam u pravu). Imaš web'n'walk, 15kn ti je 10mb, samo ne znam koliko se to isplati.
Ma to me i muči znam da u T-moblieu vole malo pljačkati s tim netom pa me zanimalo koliko daleko idu da ne spiskam bon za dvije prijave na msn.