Dilema oko kupnje

poruka: 6
|
čitano: 2.991
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Dilema oko kupnje

zanima me koji da mob kupim???? imam 3000 kn i saad sam razmišljo da nebi bas sve potrosio na mob...pa sam si mislio kupit kombinaciju nekog laptopa tak za 2000 kn i neki mob za 1000...kandidati su samsung galaxy 3,xperia x8 ili da kupim npr. samsung omniu 7 pa mu ostane nešt para ili da jednostavno kupim iphone 4 za kojih 2900 i da mi ne ostane nist para??? čak sam razmišljao da kupim nokiu e7? jel mob dobar? naravno da je loše što ima symbian 3 ali jeli mob dobar za igre i to???

0 Samsung galaxy 3
2 Xperia x8
5 Samsung omnia 7
4 Iphone 4
0 Nokia e7
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Dilema oko kupnje
bancic123 kaže...

zanima me koji da mob kupim???? imam 3000 kn i saad sam razmišljo da nebi bas sve potrosio na mob...pa sam si mislio kupit kombinaciju nekog laptopa tak za 2000 kn i neki mob za 1000...kandidati su samsung galaxy 3,xperia x8 ili da kupim npr. samsung omniu 7 pa mu ostane nešt para ili da jednostavno kupim iphone 4 za kojih 2900 i da mi ne ostane nist para??? čak sam razmišljao da kupim nokiu e7? jel mob dobar? naravno da je loše što ima symbian 3 ali jeli mob dobar za igre i to???

Jel smijem pitat zašto je loše ako ima symbian 3? Sve ovisi što ti želiš, jako dobar mob ili lošiji mob i laptop. Ako planiraš svu lovu dat za mob uzmi iphone-a.

14 godina
neaktivan
veki22 kaže...
bancic123 kaže...

Jel smijem pitat zašto je loše ako ima symbian 3? Sve ovisi što ti želiš, jako dobar mob ili lošiji mob i laptop. Ako planiraš svu lovu dat za mob uzmi iphone-a.

pa jer symbian 3 nije baš neki os odnosno dobar je ali nemože se mjeriti s konkurencijom-ios,android i wp7...zanimalo me jel se isplati uzet taj iphone 4 ili da rađe uzmem lošiji mob i laptop...iako mislim da se ne isplati uzet laptop za 2000kn jer će za par mjeseci biti shranje...

16 godina
Dilema oko kupnje

Sa kuponom iz BUG-a u vip-u u tarifi 100 iPhone4 16g izađe te 1600kn.

Best buy.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dilema oko kupnje

Uzmes x8 i laptop

ili samo iphone 4

2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
mario1990 kaže...

Uzmes x8 i laptop

ili samo iphone 4

Bez dileme ovo ti je ubjedljivo najbolje! A sad je na tebi da odlucis da li ti treba laptop...

Ja bi recimo uzeo laptop a i sa X8 ces biti zadovoljan ;)

Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice