Dilema oko kupnje mobitela zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 578
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Dilema oko kupnje mobitela

Poštovanje ekipa :)

Evo javljam se ovdje za malo zdravog razuma, naime u dilemi sam oko kupnje novog mobitela, pa mi treba malo stručne pomoći.

Uglavnom, dvoumim se između uređaja Nexus 5 i LG G2. 

Cijenovno LG dođe malo više, ali i dalje ga mogu uzeti, tako da cijena nije problem, ali me zanimaju druge stvari. 

Mobitel bi koristio najviše za recimo poslovne stvari, bitno mi je da brzo radi i da može vrtiti nekoliko aplikacija u isto vrijeme bez zastajivanja, da internet (browser) dobro radi, mail, pozivi, poruke i tako to. Za igranje mi i nije baš nešto potrebno, s obzirom kako se ne igram previše na mobitelu, odnosno to mi je najmanje bitna stavka.

Zanimaju me dojmovi ljudi koji imaju spomenute uređaje već dulje vrijeme, pa da vidim kako su zadovoljni. LG ima jaču bateriju, što mi je jako bitno, ali da li je osjetna razlika u odnosu na drugi uređaj, s obzirom kako ja iskreno nisam heavy user, prije spadam u medium i ne planiram puno igrati igre, samo mi je bitno da sam stalno spojen na net, i da nema problema u radu uređaja. Negdje sam pročitao da se nekim ljudima koji duže koriste Nexus pojavio problem zagrijavanja, pa me zanima je li to istina. Ima li LG takvih problema?

Koliko sam skužio, uređaji su jako slični što se tiče specifikacija, kamera mi uopće nije bitna, a ne znam da li je jača baterija vrijeda razlike u cijeni kod LG uređaja. Također, koliko je teško naviknut se da tipke koje su na LG uređaju na poleđini uređaja? Uzrokuje li to bespotrebno paljenje ekrana dok se mobitel ne koristi, a primjerice u džepu mi je?

Ako još tko ima kakvih primjedbi, upozorenja, komentara, slobodno pišite :)

Hvala unaprijed. 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dilema oko kupnje mobitela

Pitaj ovdje !

LP!
:)

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice