Čudan zvuk prilikom razgovora

poruka: 6
|
čitano: 4.868
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
"Kristalno jasan" zvuk prilikom razgovora

Pozdrav ekipi sa bug foruma.

Vlasnik sam mobitela Nokia Lumia 920 i, prilikom razgovora s osobom koja koristi Sony Xperia mini, zvuk, kada osoba "podigne slusalicu", postane kristalno jasan. Kao da uopce ne pricamo preko mobitela nego uzivo.

Kada pricam s bilo kim drugim zvuk je tipicno "mobitelski", blago tupast tj. bas-ast.

Ovaj se fenomen poceo javljati zadnjih tjedan-dva dana i pocinje me hvatati paranoja da me se prisluskuje {#}

Ima li itko drugi slicnih iskustava?

0 0 hvala 0
16 godina

Normalno da te prisluškuju, nije to nikakva paranoja.

Ako se baviš drogom, oružjem ili terorizmom, predlažem ti da prestaneš koristiti mobitel.

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Čudan zvuk prilikom razgovora
Diablo86 kaže...

Normalno da te prisluškuju, nije to nikakva paranoja.

Ako se baviš drogom, oružjem ili terorizmom, predlažem ti da prestaneš koristiti mobitel.

Ne bavim se ni drogom ni oružjem. A što se tiče mog radnog mjesta, zanimljivije bi bilo prisluškivati blagajnice u trgovini.

14 godina

Dali je netko otkrio zašto najedanput zvuk postane kristalno jasan?

To se počelo meni događati pa me interesira..

Samsung Galaxy S5
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Uz mobilne telefone koji podržavaju HD zvuk, glas sugovornika je kristalno jasan i razgovor se odvija neometano, bez ikakve buke u pozadini
9 godina
neaktivan
Ovak u zadnjih par dana kad god me neko zove ili posalje poruku iz mobitela se cuje kao da nekakav covjek nesto prica, neki su mi rekli da je to voda u zvucniku, ali zasto bi se cuo covjek koji mrmlja molim vas savjet il nesto

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice