Cijene zamjena headphone jacka u MR Servisu?

poruka: 2
|
čitano: 520
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 godina
neaktivan
Cijene zamjena headphone jacka u MR Servisu?

Jel itko zna koliko bi otprilike dosla zamjena headphone jacka za LG G7 ThinQ u MR servisu posto mi je strah slati to kod njih na dijagnostiku da ne bih se sokirao kad mi poprave i kazu da platim 500-600 kuna jer se nalazim daleko od Zagreba, a oni su mi poslali mail da prvo moraju izvrsiti dijagnostiku da mi kazu otprilike cijenu? Koliko zamjena jacka dode za druge mobitele kod njih? Samo otprilike... Unaprijed hvala!

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2019 22:55 (Brbi2k).

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Cijene zamjena headphone jacka u MR Servisu?

-ozbiljan servis prvo diagnosticira i tek tad 'prognozira', cijenu i mogućnost popravka.

-neće naplatiti ništa ako ne pristaneš na popravak tj može npr pola servis sata i to će biti u cijeni servisa..

-zapravo, umjesto tu na forumu, to dogovaraj s njima ili nekim drugim servisom, s nama je beskorisno.. osim nagađanja koliko nešto može koštati.

-ako ti je naveden iznos previše, ne šalji.. (dostava, servis, zamjenski dio.. sve to ima neku cijenu, ali konkretan iznos možeš znati tek nakon diagnostike). Često je svaki popravak izvan garancije neisplativ-skup (pogotovo originalni dijelovi). Zato nađeš lokalnog 'majstora' koji to zna i obavi sve za niži iznos..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice