Asus Zenfone 2

poruka: 53
|
čitano: 18.356
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Asus Zenfone 2

Moj je došao iz hong konga preko everbuying-a. Ne samo da je otvaran nego je i stigo rootan.

jaska jaska jaskaja
Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
odjavljen
Asus Zenfone 2

Zahvaljujem na odgovorima. :)

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Asus Zenfone 2
KRISTIJANJE kaže...

Moj je došao iz hong konga preko everbuying-a. Ne samo da je otvaran nego je i stigo rootan.

Onda bi ti preporučio da ga flashas sa sluzbenim romom, obično znaju staviti neke aplikacije u vezi njihove trgovine itd, znam je to netko sa zenfoneom 2 imao. To kazem onako radi tvoje sigurnosti da nije nešto prčkano ili ubacivani spijunski programčići. 

Daj pogledaj na kutiji što piše sa bočne strane za LTE, piše koje bandove podržava. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.2.2016 22:49 (Markić7).
12 godina
Markić7 kaže...
KRISTIJANJE kaže...

Onda bi ti preporučio da ga flashas sa sluzbenim romom, obično znaju staviti neke aplikacije u vezi njihove trgovine itd, znam je to netko sa zenfoneom 2 imao. To kazem onako radi tvoje sigurnosti da nije nešto prčkano ili ubacivani spijunski programčići. 

Daj pogledaj na kutiji što piše sa bočne strane za LTE, piše koje bandove podržava. 

Ma jesam već. Kad je stigao, nije u settingsima imao opciju za update pa sam skužio da je nešto prčkano po njemu. Vjerovatno je bio CN verzija pa ga je seller prebacio na WW. I u recoveryu je nasreću bila WW verzija pa se nisam morao zezati adb naredbama da ga prebacim na WW. Sad je na zadnjoj WW (168) al me ubija battery drain koji se pojavio na .160 verziji. 

Što se kutije tiče, vidi se da je za kinesko tržište (sve je pisano na kineskom lol).

E da, ako netko otkrije lijek za battery drain nek javi. Meni npr. statistika baterija uvijek pokazuje da je wi-fi upaljen a ja ga uopće ne koristim. 

jaska jaska jaskaja
11 godina
neaktivan

Ako ti nije problem, uslikaj kutiju mislim poleđinu i sa strane ono sto piše da vidim dali se da što pronači. 

Možes li provjeriti kako ti radi 4g LTE. 

12 godina
Markić7 kaže...

Ako ti nije problem, uslikaj kutiju mislim poleđinu i sa strane ono sto piše da vidim dali se da što pronači. 

Ma kinez je ziher. Evo ti slike niže. Inače 4g radi i postiže oko 25 mbps na bonbonu.

jaska jaska jaskaja
10 godina
odjavljen
Asus Zenfone 2

Došao mi je mob iz WOW shopa. Neoriginalni punjač, sitne ogrebotine oko porta, skoro pa prazna baterija i mob ne nudi početno podešavanje. Hmm, što reći?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Slicer kaže...

Došao mi je mob iz WOW shopa. Neoriginalni punjač, sitne ogrebotine oko porta, skoro pa prazna baterija i mob ne nudi početno podešavanje. Hmm, što reći?

Vraćaj nazad asap. Očito je da su ti uvalili nešto.

10 godina
odjavljen
Asus Zenfone 2

2 godine garancije, neću sitničariti oko ovoga. Piše da je uvežen 2016-te.

0 0 hvala 0
16 godina
Asus Zenfone 2

Može li se negdje kupiti samo logic board za ovaj mobitel, nisam našao nigdje gdje bi inače kupovao takve djelove(ebay, aliexpress, googlanje...)?

Mislim da mi se dogodila najnesretnija moguća stvar s njime, punio se na klupici od prozora preko noći, a zbog razlike u temperaturi u stanu i vani se na prozoru stvorilo par kapi kondenzata, koje su pale odmah do mobitela i ušle u njega. U noći je počeo vibrirati i probudio me, ali nisam skužio da je mokar, mislio sam samo da je neki bug, pa sam ga restartao, prestalo je, i vratio sam ga na punjenje. Još sam ga drugi dan koristio prije nego se počeo jako brzo prazniti, onda sam skužio da je pun vode oko prednje i zadnje kamere, a tek sam drugu večer skužio da je prozor mokar i što se zapravo dogodilo. Pokušao sam ga staviti u rižu i sve, ali bilo je prekasno, upalila se LEDica i radila je dokle god je spojena baterija. Otvorio sam ga, unutra je izgledao dosta ružno(korodirano), pokušao sam ga očistiti, ali nije pomoglo. Zadnji korak je bio to da sam skinuo LEDicu s matične u nadi da će ostatak raditi(jer mobitel radi, samo je trošio bateriju i grijao se, za što sam mislio da je kriva sama LEDica), ali nije pomoglo, više ne svijetli, ali se još uvijek grije, brzo se prazni baterija i općenito se čudno ponaša, uglavnom nije upotrebljiv. Znam da mu više nema spasa, osim promjene matične, ali napisao sam tek toliko da podjelim koja je to glupost. A žao mi ga je, još je relativno nov i skoro sve radi, nema ni ogrebotine na sebi.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ne isplati ti se kupovati jer košta ko novi mobitel, ispalti ti se samo zamjeniti pod garancijom ili da kupiš rabljeni naprimjer ako ga je netko izvana fizicki oštetio ili nesto a iznutra je sve oke. 

Rađe kupuju drugi, jer sa ovim koji je jako ostečen a sigurno nije samo matična korodirala nego i druge stvari mislim da je tu previše zajebancije. 

11 godina
neaktivan
KRISTIJANJE kaže...
Markić7 kaže...

Ma kinez je ziher. Evo ti slike niže. Inače 4g radi i postiže oko 25 mbps na bonbonu.

Pogledao sam sliku i nadao se dad će pisati koje LTE frekvencije podrzava ali ne piše. evo vidi kako meni piše . Imaš jako čudnu kutiju, uopče se ne doima kao orginal. jer se na orginalnoj kutija vadi tako da se duža strana vadi iz druge tj vanjske strane. 

Meni je kutija uglavnom ista kao i na Zenfone 5 koji sam imao prije. 

Ako si zadovoljan onda je sa mobom sve oke mislim, gle meni LTE radi samo u zagrebu tj u večim gradovima, a meni baš treba na selu di se koristi 800mhz i nekako mi je žao sto ne mogu iskoristiti tu frekvenciju, ja budala nisam provjerio LTE frekvencije nego se drzao onog. " To je Asus, podrzava sigurno sve "  :D 

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2016 15:47 (Markić7).
11 godina
neaktivan
Slicer kaže...

Ni moj nije nudio početno podešavanje jer su ga ga iz Merimobilesa provjeravali pa su stiskali SKIP SKIP . Ja sam za svaki slučaj napravio Hard Reset pa nudi početno podešavanje, isto bi i ti trebao uraditi da budes siguran da nisu nešto instalirali nešto sto ti najmanje treba.

Ja ne koristim orginalni punjač nego kupio preko ebaya bolji sa više ampera jer orginalni punjač je preslab, punjač treba biti jači sa više ampera da bi se moglo koristiti brzo punjenje. Ono sto ja nisam siguran dali Zenfone2 ze551ml podržava "qualcomm quick charge 2.0 "  pa bi si kupio takav punjač tj brže bi punio. 

Negdje piše da podrzavav a negdje ne, u biti nisam siguran. 

Ako hočes orginalni punjač, prodam ti ga ja za siču ili trampa za nešto sitno :D imam dva Asusova jedan je malo korišten (od zenfone 5) a drugi od ovog zenfonea ali moram reći da je riječ o američkom priklučku iako imam adapter za EU ali mi to grdo izgleda, rađže koristim ovaj sa ebaya. 

10 godina
odjavljen
Asus Zenfone 2

N/a

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2016 1:58 (Slicer).

0 0 hvala 0
12 godina
Markić7 kaže...
KRISTIJANJE kaže...
Markić7 kaže...

Pogledao sam sliku i nadao se dad će pisati koje LTE frekvencije podrzava ali ne piše. evo vidi kako meni piše . Imaš jako čudnu kutiju, uopče se ne doima kao orginal. jer se na orginalnoj kutija vadi tako da se duža strana vadi iz druge tj vanjske strane. 

Meni je kutija uglavnom ista kao i na Zenfone 5 koji sam imao prije. 

Ako si zadovoljan onda je sa mobom sve oke mislim, gle meni LTE radi samo u zagrebu tj u večim gradovima, a meni baš treba na selu di se koristi 800mhz i nekako mi je žao sto ne mogu iskoristiti tu frekvenciju, ja budala nisam provjerio LTE frekvencije nego se drzao onog. " To je Asus, podrzava sigurno sve "  :D 

Nisam htio slikati dno kutije zbog IMEI-a. Ne znam može li se to zloupotrijebiti. Preporučam da makneš sliku gdje ti je IMEI. Nikad ne znaš.

jaska jaska jaskaja
12 godina
Asus Zenfone 2

Pozdrav svima. Prodajem svoj Zenfone 2, 551 ML (jači model), pa ako je itko zainteresiran neka mi pošalje privatnu poruku. Star je 7 mjeseci i bez oštećenja. Dajem i originalni Asus cover uz njega.

jaska jaska jaskaja
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
KRISTIJANJE kaže...

Pozdrav svima. Prodajem svoj Zenfone 2, 551 ML (jači model), pa ako je itko zainteresiran neka mi pošalje privatnu poruku. Star je 7 mjeseci i bez oštećenja. Dajem i originalni Asus cover uz njega.

Prodan

jaska jaska jaskaja
9 godina
neaktivan

ako imas jos taj mob i za sve ostale napravis paypal karticu i ebay prfil i tamo narucujes

14 godina
neaktivan
Može pomoć stigao mi asus zenfone Max ali nema opciju za update kako da to riješim

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
payo kaže...
Može pomoć stigao mi asus zenfone Max ali nema opciju za update kako da to riješim

Odes tu na stranicu https://www.asus.com/support/Download/39/2/0/12/2VkOzWrroGvXWghR/32/ 

i skines taj firmware, stavis na sd karticu i instaliras, mislim da ce ti odma ponudit instalaciju ili ugasis mob, 

drzis tipku za upalit i tipku za stisat zvuk i onda ti ponudi opcije. 

9 godina
neaktivan
Prodajem Asus Zenfone 2 ZE551ML
-odlicnih performansi za prihvatljivu cijenu
-jaci model sa 4 gb rama
-siva boja
Nudim za 1900 kuna ali cijena nije fiksna.
www.racunalo.com/asus-zenfone-2-recenzija-konfiguracija-gotovo-sustigla-osobna-racunala/

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Asus Zenfone 2

Nisam znao di pitat pa cu tu jel znate kad bi Asus Zenfon 3 trebao doci na Hrvatsko tržište.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Asus Zenfone 2

....eto da se i ja javim-kupijo Zenfone2,sasvim zadovoljan,4 ram 32 rom..svi koji nešto loše govore o tom mobu-lažu,živite samo sa svojim Iphonovima i razvikanim Samsung modelima.Ja zadovoljan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice