Android odjava

poruka: 7
|
čitano: 19.285
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Android odjava

Evo ovako, danas sam kupio htc wildfire, odličan je ali kad sam išao u Android Market prijavio sam se sa jednom svojom gmail adresom.. E sad, svugde u uređaju sve vezano sad za taj e-mail... i npr izgubim fon i neko ima pristup mom gmail-u.... Kako da se odjavim i prijavim opet kad zatreba (da uđem u market, gmail, navigaciju...) ?

Znači mi da se odjavim jer dajem i drugima fon, pa priznaćete nije lepo da čijatu moje e-mailove....

bojan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Android odjava
bokile kaže...

Evo ovako, danas sam kupio htc wildfire, odličan je ali kad sam išao u Android Market prijavio sam se sa jednom svojom gmail adresom.. E sad, svugde u uređaju sve vezano sad za taj e-mail... i npr izgubim fon i neko ima pristup mom gmail-u.... Kako da se odjavim i prijavim opet kad zatreba (da uđem u market, gmail, navigaciju...) ?

Znači mi da se odjavim jer dajem i drugima fon, pa priznaćete nije lepo da čijatu moje e-mailove....

gmail račun koji ti je deafult u uređaju ( ako imaš samo jedan kako si naveo onda je to taj) možeš maknuti jedino resetom mobitela...to je jedini način

15 godina
neaktivan
Android odjava

imam 2... ček, ne možeš da se odjaviš sa maila 1234@gmail.com i prijaviš na neki drugi 4321@gmail.com ? Ne samo gmail, nego kompletan uređaj, sve samo na drugi e-mail.... ???

bojan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
bokile kaže...

imam 2... ček, ne možeš da se odjaviš sa maila 1234@gmail.com i prijaviš na neki drugi 4321@gmail.com ? Ne samo gmail, nego kompletan uređaj, sve samo na drugi e-mail.... ???

eh za to nisam siguran, ja imam jedan gmail na mobu i znam da kad sam ga pokušavao maknuti lijepo je pisalo da moram resetirati uređaj...

Pričekaj da ti se javi netko tko koristi više gmail računa ... {#}

15 godina
neaktivan
Kordy kaže...
bokile kaže...

eh za to nisam siguran, ja imam jedan gmail na mobu i znam da kad sam ga pokušavao maknuti lijepo je pisalo da moram resetirati uređaj...

Pričekaj da ti se javi netko tko koristi više gmail računa ... {#}

ok, hvala {#} mislim glupo je samo na jednom... ima ljudi koji telefon koriste i privatno i poslovno... jeste da nisam jedan od njih ali biću uskoro...

bojan
16 godina
neaktivan
Android odjava
Pa normalno da moze samo jedan jer je sve na uredaju vezano uz taj mail. Zamisli da si prijavljen s qwerty@gmail.com i kupis aplikaciju A za par eura i kasnije se prijavis s zxcv@gmail.com i kupis aplikaciju B za par eura. I onda promjenis uredaj i kako bi ti aplikacije A i B prenio na novi uredaj kad je svaka aplikacija registrirana na drugi mail?
A kaj se tice krade imas na marketu aplikacije koje zakljucaju mobitel i cim promjenis karticu pita te za pin bez kojeg ga ne mozes ukljucit. A i mozes preko neta formatirat mobitel ako ga netko ukrade.
hobi: androidhr.blogspot.com

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Android odjava

bok.

ovako zanima me kako da dođem do šifre od samsung racuna jer sam je zaboravio a zelio bih restartati mob, ali me prvo trazi da se odjavim od samsuung racuna??

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice