AjFOn 4

poruka: 4
|
čitano: 1.512
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
AjFOn 4 sve aplikacije se "force closaju"

Hm juce sam pokusavao siri namjestit na cetvorci i nis posebno nisam radio  -_-" samo instalirao spire namjestio proxy i obrisao onaj file com.apple.assistance.pl??

anyway danas ujutro idem provjerit fejs app i force close... odem g+ dobijem force close, imdb force close, twitter force close ... itd itd... probao respring, ugasio mob/upalio, otisao settings/general/reset/ reset all evo ni to nije nis korisno napravilo :D

Inace sad cu napravit restore jer ocigledno nema smisla dalje pokusavat nes :D

Ali cisto me zanima jer seto nekome ovdje dogodilo ? i sto bi ovome moglo biti uzrok :S

Edit:

Evo malo gledam okolo i vidim da su neki ljudi imali taj problem kada su spajali s ajTunes i syncali podatke appove... inace ne spajam mob s kompom uopce pa ne vidim da bi mi se zog toga nesto desilo :S

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: FoF I Westa I
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2012 15:36 (Keiichi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
AjFOn 4

Nije vezano uz tvoj problem, ali koji si proxy koristio? Ja ne mogu naći ni jedan koji radi.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: AjFOn 4
power_user kaže...

Nije vezano uz tvoj problem, ali koji si proxy koristio? Ja ne mogu naći ni jedan koji radi.

http://paradox-productions.net/ imaju happy hour kada primaju nove ljude :D doduse meni nije uspilo jer navodno preveliko je opterecenje na servere :D

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: FoF I Westa I
16 godina
Re: AjFOn 4
Keiichi kaže...
power_user kaže...

http://paradox-productions.net/ imaju happy hour kada primaju nove ljude :D doduse meni nije uspilo jer navodno preveliko je opterecenje na servere :D

Tog sam baš jučer našao, isto sam čekao happy hour 2-3 puta i nisam uspio.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice