3194 error na iPhone-u (iTunes)

poruka: 12
|
čitano: 6.460
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
E pozdrav ljudi, imam jedan problem na mobitelu, e ovako koristim iphone 4 i desilo se sljedece:

kad sam radio JB sve sam ok napravio i kad sam skinio cydio otvorio sam ju o ona je pocela skidati neke podatke,
posto nznm sta je skidala i koliko mb ja sam stisnio home buton da se spojim na wlan da mi netrosi promet. i prilikom tog nisam mogo vise uci u cydiu niti loader...
onda sam ugasio uredjaj i ponobo upalio, nakon toga nestala je cydia, loader, appstore, camera i jos neke OSNOVNE APLIKACIE koje se inace nemogu brisati (kompas i sad nznm nebitno ostalo)
i sta sad da radim??? kak da to vratim ili sta vec, pokuso sam ponovo jb al neide, i da bi uredjaj stavio u dfu mod moram koristit iREB drugacije sad nece....
a restore sam oso preko sucelja na mobu i obriso sve podatke ali i dalje mi se nisu one nestale aplikacije pojavile, shift + restore mi ne prolazi zbog greske 3149 koju nznm rijesiti,
mijenjo sam host al nista.... uredja kada palim i dalje mi je logo od green poison-a, ko da je napravljen jb na njemu. ja bi htio sad vratiti udjaj da nebude jb, i da ima sve standardne aplikacije - kao da je tek prvi put upaljen.... ali nebi htio updatat soft na 4.3 - sto bi se moglo napraviti povodom tog pitanja?

pokuso sam jos:
-napraviti custom firmware preko snowbreeze-a ali neide
-instaliro iPhone explorer i tamo u aplikacijama nepronadjem aplikacije koje mi fale (kamera, appstore, cydia)
-sve to pokuso na 2 racunalu i dalje javlja istu gresku
ShoNe
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

prebaci ga u

mode,spoji na komp i tada stisni restore

lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: 3194 error na iPhone-u (iTunes)
pa to i radim. samo sto radim shift+restore... jer ako kliknem restore samo autmatski mi zeli update napraviti na 4.3 a to ja nebi htio!
ShoNe
15 godina
protjeran
mitrovic kaže...
pa to i radim. samo sto radim shift+restore... jer ako kliknem restore samo autmatski mi zeli update napraviti na 4.3 a to ja nebi htio!

e onda neznam sto da napravis.

ja imam slican problem.ipod touch 1 g zelim jailbreakat ali nemogu napraviti istu tu stvar.updateat tom metodom

lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
14 godina
neaktivan
Posto se bavim ovim, znam odgovor, posalji mi poruku u inbox pa cu ti odgovorit...
17 godina
neaktivan
neznam, obican restore mi je zadnja opcija, ali ako je moguce da rijesim to bez updata, bilo bi bolje tako... ak nikako nebudem mogao naci rijesenje - onda cu morati tako -.-
ShoNe
17 godina
neaktivan
rakicar kaže...
Posto se bavim ovim, znam odgovor, posalji mi poruku u inbox pa cu ti odgovorit...

poslo sam ti pot u inbox!

ShoNe
14 godina
neaktivan
Evo odgovorio sam ti, pozdrav!
15 godina

Probaj sa ovin.

Do what you want cause a pirate is free.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dali su ovo ispravno spremljeni SHSH fajlovi???
ShoNe
14 godina
neaktivan

Imam ovaj problem sa iphone 3gs i želim da napravim resote na ios 6.1.3 javlja mi error 3194 ako itko zna kako to da riješim bio bih mu zahvalan. Probavao sam razne načine kao npr, u c/windows32/drivers/etc/hosts u taj file sam dodao adresu ip adresu ali mi ni to nije pomoglo...Molim vas pomozite mi sad ne mogu da podignem telefon samo je crn ekran :(((

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Toliko hackera na ovom forumu a sad ne mogu da pomognu :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice