Sve pohvale članu DDavorin za brzu uslugu flešanja tele2 rutera b525-23a, trenutno ruter radi sa a1 karticom kao podmazan
E vidis, ja imam ovaj b315-s22 ruter, uzeo na pretplatu 2 godine i proslo, sad je moj, pitao dal moze zamjena rutera jer mislim da ovaj ne radi nesto i kazu jedino da kupim kod njih drugi i placam uredno 2 godine da ga otkupim ili da si posebno kupim neki ruter na kojem bi tele2 kartica radila.
Na ovom nemam opciju odabira frekvencije rada pa je to sve automatski, bazna stanica je 5km od mene od cega je 4.5km šume između i još crkva sa zvonikom, ali problem je to sto je to od T-coma, a ne TELE2, no kad se spojim na T-com, izbacuje me non stop iako je ukljucena opcija za roaming, ne spaja me na nista drugo osim T-com 3g i 2g, 3g i 4g TELE2 (kazem, nema odabira frekvencije, smao pise ovako 2g 3g i 4g). Imam slozene te Iskrine P56 na krovu i usmjerene prema toj baznoj stanici, najvise sto potegne je 2 crtice 4g, nekad i 3 ovisi kako je raspolozenje i brzina mi je bila najveca oko 30Mbps, ali vecinoma se vrti izmedju 10-15.
Ima li pomoci tome ili jednostavno zbog lokacije ne mogu nesto bolje? Hvala
Tebi trebaju ovakve antene može i kombinacija sa iskrom ipak 5km je 5km