pozdrav,
trebam jednu malu pomoc,
kuci posjedujem server na kome je instaliran windows server 2003.njemu je dodjeljena staticka IP adresa 192.168.1.100 i vezan je direktno za ruter Huawei HG530. na serveru je instaliran i program noIP duc,zadnja verzija.sebi sam i otvorio besplatni DNS nalog i web redirect na toj stranici i sve radi....u sustini radi ali cesto imam jedna problem koji mi je neobjasnjiv,ujutro mi se desi da sa posla se ne mogu konektovati preko RDP,i onda moram izaci iz programa i ponovo uci i onda normalno radi recimo sledecih 24h.....u ruteru sam otvorio sve potrebne portove.
e sad o portovima otvoreni su 3389 i 80 na tu IP adresu.ali kada preko nekog alata pokusam da provjerim port 80 on kaze da nije otvoren.nazvao sam tehnicku podrsku i oni su rekli ako mogu da surfam netom da to radim preko porta 80 koji je otvoren....
stvarno ne vidim sta moze stvarati problem.sve je podeseno prema upustvima a jednom dnevno zasteka program..
ako neko ima iskustva sa ovim programom ili zna neki zamjenski koji mogu da koristim voleo bih da mi napise.
hvala i pozdrav