NoIP duc problem

poruka: 1
|
čitano: 1.564
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
NoIP duc problem

pozdrav,

trebam jednu malu pomoc,

kuci posjedujem server na kome je instaliran windows server 2003.njemu je dodjeljena staticka IP adresa 192.168.1.100 i vezan je direktno za ruter Huawei HG530. na serveru je instaliran i program noIP duc,zadnja verzija.sebi sam i otvorio besplatni DNS nalog i web redirect na toj stranici i sve radi....u sustini radi ali cesto imam jedna problem koji mi je neobjasnjiv,ujutro mi se desi da sa posla se ne mogu konektovati preko RDP,i onda moram izaci iz programa i ponovo uci i onda normalno radi recimo sledecih 24h.....u ruteru sam otvorio sve potrebne portove.

e sad o portovima otvoreni su 3389 i 80 na tu IP adresu.ali kada preko nekog alata pokusam da provjerim port 80 on kaze da nije otvoren.nazvao sam tehnicku podrsku i oni su rekli ako mogu da surfam netom da to radim preko porta 80 koji je otvoren....

stvarno ne vidim sta moze stvarati problem.sve je podeseno prema upustvima a jednom dnevno zasteka program..

ako neko ima iskustva sa ovim programom ili zna neki zamjenski koji mogu da koristim voleo bih da mi napise.

hvala i pozdrav

suvi genije

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice