nezz jel dobar podforum!
ali ovako jel mi mozete napisat iskustva s ovim hosterom i jel ovo fake?? jer 30 kn pub server 12 slot mi je super i htio bih uzeti
nadam se da nije :) jer je jeftino
ovo je stranica od tog http://www.kgb-hosting.com/
nezz jel dobar podforum!
ali ovako jel mi mozete napisat iskustva s ovim hosterom i jel ovo fake?? jer 30 kn pub server 12 slot mi je super i htio bih uzeti
nadam se da nije :) jer je jeftino
ovo je stranica od tog http://www.kgb-hosting.com/
plizz help
a cuj, vjerojatno losiji serveri=veci ping... najbolje ti je uzimat kod provjerenih (diabolic-servers, omnigenus) malo jesu skuplji al ti je nizak ping zagarantiran... sa ovime nikad neznas..
Imam kod njih hosting, za CS 1.6 i nije los.
Imaju 2 vrste servera Njemacka i Srbija...
Kod ovih u Srbiji je manji ping.
Znači, stvarno za jednu solidnu 8od10
PS: htio sam uzeti hosting kod diabolica ali su mi rekli da ne podrzavaju ilegalne radnje, a meni je trebao nonsteam server :(
Predpostavljam da je Diabolic bolji i kalitetniji ;)
Imam kod njih hosting, za CS 1.6 i nije los.
Imaju 2 vrste servera Njemacka i Srbija...
Kod ovih u Srbiji je manji ping.
Znači, stvarno za jednu solidnu 8od10
PS: htio sam uzeti hosting kod diabolica ali su mi rekli da ne podrzavaju ilegalne radnje, a meni je trebao nonsteam server :(
Predpostavljam da je Diabolic bolji i kalitetniji ;)
i skuplji
Po mom mišljenju KGB Hosting je jako dobar. Otkupili su i game hosting od Solucije.ba
Ja i prijatelj smo htjeli kupit server od KGB Hostinga i na kraju smo se odlučili za Gamehosting.ba ali se sad kajemo.. 15 dana su nam prebacivali server na bolje mašine..
ali smo zauzvrat dobili mjesec dana free.. ali su zato cijene upola jeftinije od KGB-a.
Lite serveri kod gamehosting.ba npr. 32 slota 40 kn a lagg nije prisutan često a kod kgb-a je 74.4 kn Lite server al je lag više prisutniji...
KGB premium server 32 slota košta 156.8 kn bez laga.. a kod gamehosting.ba premium server 32 slota 80 kn bez laga..
Pa vi procijenite koji se više isplati..
ja koristim kbg host...sad su povoljni,i dodje ti sve namjesteno...a sto se tice laga i ovi u njemackoj su jako dobri ( koristim upravo te i nikad ne laga niti se ko zali na lag )...
mada su ti lokacijom u srbiji sigurno bolji mada su duplo skuplji...ali ja ti mogu preporuciti i ove stvarno nema laga....
jedino jednom sam imao problem nisu mi htjeli priznati uplatnicu,a bilo je sve regularno--nije mi se dalo ciganciti za 80 kuna (oni tvrde nisu dosle pare,banka da su poslali)...
u skorije vrijeme nize cijene,dosta uredjen game panel,brzo su mi pustili server--sto se mene tice uzmi :D
edit : tek sad vidim da je autor protjeran i da je post jaako star...bit ce da i ovaj ispred mene nije pratio pa postom refresirao temu xD
edit : tek sad vidim da je autor protjeran i da je post jaako star...bit ce da i ovaj ispred mene nije pratio pa postom refresirao temu xD
Hah xD ma ja sam nešt tražio po ovom forumu za to pa sam naletio na ovo xDD
Da li oni podrzavaju placanje paypal-om?!
Ne, oni samo primaju preko uplatnice :D
Ne, oni samo primaju preko uplatnice :D
Primaju i preko paypal-a