zyxel p-2601hn-f3

poruka: 6
|
čitano: 5.733
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Kako promijeniti firmware?

Evo ovako imam dotični model od iskona,međutim nema u opcijama firmware update,kao da je zaključan,jer sam na internetu našao firmware i upustva na http://www.aco-connect.de/service/zyxel-firmware-update.html

,ali meni nema te opcije.Kako da nadogradim?Molim pomozite,ako ko zna...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Kako promijeniti firmware?

DSL modem kojeg dobiješ od ISP-a je zaključan, te dolazi sa promijenjenim firmwareom. Znači, Iskon je prilagodio originalni firmware za svoje potrebe i jedino ga Iskon smije mijenjati. Postoje načini kako se to može zaobići, ali time kršiš ugovor. {#}

12 godina
neaktivan
D1001 kaže...

DSL modem kojeg dobiješ od ISP-a je zaključan, te dolazi sa promijenjenim firmwareom. Znači, Iskon je prilagodio originalni firmware za svoje potrebe i jedino ga Iskon smije mijenjati. Postoje načini kako se to može zaobići, ali time kršiš ugovor. {#}

Ako znaš,pa koji je to način,za zaobići?Jer s orginalnim firmwareom mislim da bi dobio puno više funkcija,od Iskonovog ograničenog firmware-a.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.6.2014 22:20 (gogy3d).
15 godina

Da, dobio bi više funkcija, ali ne preporučam. Iskon preko njihovog firmwarea ima daljinski (remote) pristup tvom ruteru. To im omogućuje da mijenjaju postavke, updejtaju firmware, detektiraju i popravljaju probleme. Nakon što bi promijenio firmware, sve to nestaje. Ukoliko bi imao probleme sa ruterom, zaboravi na korisničku podršku. Također bi morao ručno upisivati sve postavke koje su potrebne za korištenje njihovih usluga. A te postavke su najčešće skrivene.

Do više opcija možeš doći i na drugi način. Pretraži na forumima jeli netko stavio administratorsku lozinku za tvoj model. Ta lozinka nije ista kao i tvoja administratorska lozinka. To je lozinka koja otvara više opcija.

12 godina
neaktivan
D1001 kaže...

Da, dobio bi više funkcija, ali ne preporučam. Iskon preko njihovog firmwarea ima daljinski (remote) pristup tvom ruteru. To im omogućuje da mijenjaju postavke, updejtaju firmware, detektiraju i popravljaju probleme. Nakon što bi promijenio firmware, sve to nestaje. Ukoliko bi imao probleme sa ruterom, zaboravi na korisničku podršku. Također bi morao ručno upisivati sve postavke koje su potrebne za korištenje njihovih usluga. A te postavke su najčešće skrivene.

Do više opcija možeš doći i na drugi način. Pretraži na forumima jeli netko stavio administratorsku lozinku za tvoj model. Ta lozinka nije ista kao i tvoja administratorska lozinka. To je lozinka koja otvara više opcija.

Slažem se s tobom,ali nigdje nema po internetu ta Administratorska lozinka za ovaj model,osim ove šta sam dobio,a to je administrator,jedino onda da pitam Iskon....

15 godina

Inače se tom lozinkom smiju služiti samo njihovi djelatnici. Tako da, sumnjam da ćeš išta postići ako bi kontaktirao Iskon. Zato sam i napisao da potražiš na netu jeli možda koja dobra duša objavila te podatke. {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice