Synology TorrentH portovi

poruka: 1
|
čitano: 839
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Synology TorrentHR portovi

Synology DS216se, Iskon optika, InnboxV51 AnnexB router, download station, torrentHR nespojiv

Ovu temu pokrećem prvenstveno što ne mogu pronaći odgovarajuće postavke za download station da skidanje torrenata funkcionira kako treba. 

Priča ide da mi ne radi download station kako bi trebao, upload je nepostojeći čak i na IPtorrent nisam probao public trackere, download nije na full koliko na istim tim torrentima ide na utorrent. Ali ono najbitnije mi je upload a kao što rekoh nepostojeći je. 

Torrente vidim na torrentHR što recimo za drugi synology kojeg ima kolega nisu je čak niti vidljivo da seeda. Za info samo da quickconnect funkcionira i da je moguć external access na NAS. 

Za isti torrent koji sam jučer skinuo na utorrent sam napravio 10gb uploada u manje od 1d, a na synology čak 400Mb.

Znači tražim ekipu koja ima synology da podijeli postavke ako su uspjeli postati spojivi, ili im funkcionira skidanje torrenata i naravno upload. 

Na routeru imam otvorene sve portove koje sam probao, 6881, 16881, 17432, 52800 ... i još hrpu njih. S uključeno DHT network, bez toga, s UPnP/NAT-PMP. 

Na routeru mi je NAT virtual server postavljen s dobrom IP adressom, DMZ host uključen i podešena synology adressa, probao sam i bez toga svega, tj. sve kombinacije. 

Ostao sam bez opcija, pa zato pišem ovdje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice