Najbolji wireless modem i pomoć u povezivanju

poruka: 7
|
čitano: 6.661
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Koji je najbolji wireless modem ili je svejedno? i da li mi i za laptop treba onaj usb stick za povezivanje? koji usb adapter uzeti? navedeno je u specifikacijama za laptop da ima ''integrated wireless LAN''... i mogu li oba računala istovremeno biti na netu? hvala

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.8.2010 2:09 (bokke).

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Najbolji wireless modem i pomoć u povezivanju
bokke kaže...

Koji je najbolji wireless modem ili je svejedno? i da li mi i za laptop treba onaj usb stick za povezivanje? koji usb adapter uzeti? navedeno je u specifikacijama za laptop da ima ''integrated wireless LAN''... i mogu li oba računala istovremeno biti na netu? hvala

Koji modem, to nisam baš siguran koji bi ti preporučio. Ukoliko laptop ima Wireless ugrađen u sebi, onda ti nije potreban nikakav vanjski adapter. Na internet ti može biti spojeno koliko hoćeš korisnika (što ih je više to je internet sporiji).

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.8.2010 2:22 (Ivan M.).
16 godina
neaktivan

je li bolje uzeti samo router tipa onaj d link ili 2 u 1 modem i router tipa gigaset od t-coma?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
bokke kaže...

Koji modem, to nisam baš siguran koji bi ti preporučio. Ukoliko laptop ima Wireless ugrađen u sebi, onda ti nije potreban nikakav vanjski adapter. Na internet ti može biti spojeno koliko hoćeš korisnika (što ih je više to je internet sporiji).

Ovo j edjelimicno tacan odgovor. Ako je modem u bridge modu onda moze samo jedan komp na net istovremeno a ako je u router modu i postoji nacin za priključivanje na njega dva kompa onda oba mogu na net istovremeno. Ako ne postoji način da se na njega mogu prikopcati oba kompa istovremeno onda ti ide modem u router a kompovi u router i router podesen da dize vezu prema netu. Tada ce ti opet moci oba kompa na net istovremeno. 

:)
15 godina
neaktivan

Ja imam optima internet i koristim ga već godinu dana i odlično mi radi i uz moj internet koristim D-Link Wireless g modem router,ja bi ti ga preporučio jer je brz i jednostavan

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ni u cemu nije brzi od svih stalih na trzistu. 

:)
16 godina

Bogataš

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 15:27 (ludimata).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice