Koji router odabrati za spajanje na net

poruka: 8
|
čitano: 4.570
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

Evo nakon dosta muke nabavljam si ADSL (Flat 2MB T-Com). E sada bi trebao što bezbolnije spojiti stolno računalo i laptop na net. Koji router preporučujete (do 500KN) i naravno način na koji se sve to spaja?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Koji router odabrati za spajanje na net

Valjda mislis na wireless router? Ja bi preporucio sto dalje od Linksys, dosta su nestabilni, pa i skuplji. Mozes traziti nesto od Level1, DLink. Za spajanje, citaj MANUAL, ali dosta su jednostavni, pogotovo sto vecina imaju "One click connection"

17 godina
neaktivan

Od SMC-a su ti najbolji. Ja sam imao D-Link pa mi je riknuo u roku od 2 mjeseca

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
linksys wrt54gl.
17 godina
neaktivan

Pa zar ti ne bi bilo jednostavnije uzeti t-comov wirelles?Potpišeš ugovor na dvije godine i dobiješ router. Ja sam dobio siemens gigaset 555.Imam ga skoro dvije godine i nikada nisam imao problema...

17 godina
neaktivan
Grep kaže...

Pa zar ti ne bi bilo jednostavnije uzeti t-comov wirelles?Potpišeš ugovor na dvije godine i dobiješ router. Ja sam dobio siemens gigaset 555.Imam ga skoro dvije godine i nikada nisam imao problema...

Slažem se, ja imam T-com-ov Zyxel i nema problema, radi super.

AMD Athlon 64 X2 5600+, RAM, 2 GB X 2, 800 MHz, KINGMAX, HDD SEAGATE Barracuda 500 GB, MBO DFI , s. AM2, Infinity CFX 3200-M2, VGA PCI-E SAPPHIRE ATI Radeon HD3870 LR, 512 MB, Midi Tower, CHIEFTEC BH-01BBB, 400 W
17 godina
neaktivan

Bilo koji router u koji moze ubaciti modani firmware

linksys wrt54gl ili buffalo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Uzmi ili Tcomov wireless, ili bilo što od Tcoma, i recimo NetGear wireless router za svega 300 kn. Takvu kombinaciju imam ja. Radi super stabilno, jer je taj NetGear pravo malo jeftino čudo, jedina mana je što češ morat držat oba upaljena, jer ti ovaj Tcomov služi ko ADSL modem. Al veza nikako ne puca, a kad i pukne (jer mora) sve se instant digne za razliku od Ka(sd)zninog rediala tek za 2 minute.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice