Kada kliknem na auto da mi automacki podesi sliku pise mi not aviable? koje sad trebam drivere skinuti da mi to radi? ili ja imam onaj cd ali nezz sta da instal onde ima 100 programa i kako da stavim dinamicki kontrast?
T200 samsung
- poruka: 11
- |
- čitano: 2.721
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jedva sam ukapirao da imas LCD
Mislim a auto ne radi ako je spojen preko DVI.
Jedva sam ukapirao da imas LCD
Mislim a auto ne radi ako je spojen preko DVI.
Da ne otvaram novu temu.
Zanima me bi li ovaj monitor radio na 32MB grafičkoj((maksimalna reza je 1280x1024).
I još jedno pitanje, malo glupo. No, jel se može uštekat direktno u struju ili ide preko kučišta(ako toga i ima)?
Hvala
Da ne otvaram novu temu.
Zanima me bi li ovaj monitor radio na 32MB grafičkoj((maksimalna reza je 1280x1024).
I još jedno pitanje, malo glupo. No, jel se može uštekat direktno u struju ili ide preko kučišta(ako toga i ima)?
Hvala
Ma igrice nisu ni bitne, služi za surfanje i multimediju(gledanje filmova, uređivanje slika...).
Znači normalno bi radio.
Kakva je to zaštitna letva od prenapona? Ima ih u svakom dućanu informatičke opreme?
Koja graficka? Tebi ce i filmovi stekat, barem oni full hd, i slicni.
Da ne otvaram novu temu.
Hvala
Možeš staviti na 1280x1024, ali će ti slika biti šugava, mutna i loša.
LCD monitor ima tzv. nativnu rezoluciju.
U prijevodu, određena dijagonala ekrana ima određeni broj pixela na matrici i ako hoćeš da ti slika bude jasna i čista, MORAŠ koristiti LCD monitor samo na toj jednoj nativnoj rezoluciji.
Na svim ostalima slika će biti loša.
Eto, problem s ovim monitorom i rezolucijom, nikako natjerat ga na 1680x1050.
Riječ je o 9800GT 512MB.