Dakle,prije par dana kupio sam Samsung Syncmaster 2433bw preko diskont 24.com-a!Kad sam ga izvadio iz kutije primjetio sam da u gornjem lijevom kutu piše samo syncmaster 2433 bez oznake bw!Na kutiji i etiketi sa stražnje strane monitora piše puna oznaka sa bw!Krenuo sam istraživati i pregledao sam stotine slika tog monitora sa neta i nisam našao niti jednu bez dotične oznake.Danas sam si dao truda i obišao par trgovina po gradu,i također gdje god sam ga našao isto je imao punu oznaku.Već sam lagano lud,googlam već dva dana o tome i nemogu pronaći nikoga sa sličnim problemom.Također još jedna nelogičnost,iza na etiketi piše da je proizveden u Rumunjskoj u 7-om mjesecu 2009,a na jamstvenom listu da je proizveden 2008 godine.Taj monitor ima jako dobre recenzije,manje više svi ga hvale i kao nema back light bleedinga,međutim na mom kad gledam film,na tamnim scenama probija back light sa svih rubova,stari Samsung 940nw 19" koji sam imao prije je bio bolji po tom pitanju od njega...biće da su mi uvalili nekakav primjerak sa ko zna čijom matricom!Ako netko ovdje možda ima odgovor zašto mi monitor nema punu oznaku i šta su mi to uvalili bio bi zahvalan na odgovoru...
Syncmaster 2433bw bez bw
- poruka: 3
- |
- čitano: 2.200
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovdje jedan lik ima isti problem kao ti samo što je on još gore prošao:
http://www.devhardware.com/forums/computer-monitors-79/samsung-2433bw-or-2433-not-bw-240463.html
Kod njega ne samo da black light probija sa svih rubova nego ima čak 5 mrtvih piksela.
Znam da ti ovo neće biti od neke velike koristi no to je sve što sam našao.
Ako znaš engleski probaj ga kontaktirati, možda ti može nešto više reći.
Hvala,pokušao sam ga već kontaktirati,ali iz nekog razloga nemogu se registrirati na taj forum...