Sta mislite o SAMSUNGU P2470H

poruka: 12
|
čitano: 4.670
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

zanima me sve o ovom monitoru.

izaboravio dali ga ima neko?

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 19:06 (đoni).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Sta mislite o SAMSUNGU P2470H

Evo ti npr. usporedba između P2450H i P2470H. I možeš pogledati šta ovdje ljudi kažu.

16 godina
neaktivan

Ja san baš napravija ponudu u adm, pa je iden ujutro uplatiti. Mislin da je vrime vise jer san se predugo dvoumia koji monitor uzeti. Znan da ce biti probijanja pozadinskog svitla, nadan se da nece biti bad pixela i sto vise reci. Za 1925kn po meni se najvise isplati, prikaz boja TN matricama nije tako dobar kao kod IPS i PVA-a matrica ali P2470H bi trebao biti i vise nego dobar :D

Human Shields

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

molim te mi mozes obijasnit

to sa pozadinjskim svijetlom u cemu je problem?

16 godina
neaktivan

Ma probijanje pozadinskog svitla na TN panelima ti je sasvim normalno, uglavnom se javlja na gornjem i donjem dijelu no to se da ublažiti smanjenjem osvijetljenja :D

Human Shields
15 godina
neaktivan

pozdrav jesi kupio monitor P2470H?

jer mislim ija ga  danas uzet pa me zanima dali je ok

16 godina
neaktivan

Je je stigao je, Monitor je za za tu lovu odlican, lipo izgleda slika je cista, nema bad pixela, jedino mi ima probijanja svijetlosti na donjoj strani a to se najvise primjeti kada stavin crnu podlogu. Pošto je brightnes po tvornickim postavkama na 100% odma sam smanjia na 60 i probijanje svitla je znatno manje skoro pa i neprimjetno. Za 1925kn neceš bolje proci

Human Shields

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Takodjer sam vlasnik P2470H

Pozadinsko probijanje je poprilicno. Monitor se kod gasenja kompjutera cudno ponasa (nije do moga, takva je cijela serija), umjesto da se odma ugasi pocme prebacivati Analog-Digital-HDMI signal, tako 2x i onda se ugasi.

Dinamicki kontrast odmah ugasi jer to je jedna velika glupost. Posto izgleda da u HR ima jedino ove "gay" black rose boje nekako sam se pomiria s tim. Nisam pretjerano zadovoljan a ni nezadovoljan monitorom, koliko para - toliko muzike.

Za igrice je odlican. Ghostinga nema nimalo.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sam se troumim između Samsunga P2350, novijeg model samsung 2370 i Samsung 2370H, a tu je i kao vrh ponude Samsung P2450, znam samo da nešto trebam uzeti...

ovaj 2370 se čini kao OK izbor makar po recenzijama ispada kao prosječan monitor, ovaj 2370H ima HDMI ulaz,ali opet samo je nekih 90 kuna jeftiniji od 24" monitora, tako da nije lako odabrati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
the economist kaže...

sam se troumim između Samsunga P2350, novijeg model samsung 2370 i Samsung 2370H, a tu je i kao vrh ponude Samsung P2450, znam samo da nešto trebam uzeti...

ovaj 2370 se čini kao OK izbor makar po recenzijama ispada kao prosječan monitor, ovaj 2370H ima HDMI ulaz,ali opet samo je nekih 90 kuna jeftiniji od 24" monitora, tako da nije lako odabrati...

na kraju ces kupit ovog iz naslova teme jer je logican izbor. prvi koji je nesto bolji je 2370XL no on je ipak 600kn skuplji.

16 godina
neaktivan
surki kaže...
the economist kaže...

na kraju ces kupit ovog iz naslova teme jer je logican izbor. prvi koji je nesto bolji je 2370XL no on je ipak 600kn skuplji.

već bi ga kupio ali me strah da se neću moći igrati ugodno zbog pada FPS-s, a prošli mjesec sam uzeo HD5770, sada bi trebao još jednu pa u crossfire i novi procesor, a to mi nije u planu do sljedeće godine, zato još važem....

16 godina
neaktivan

Kupio sam spomenuti monitor pa da napišem par rečenica ako će kome trebati savjet.

Odmah na početku, ako se tko dvoumi kupiti ga ili ne - kupite ga slobodno, za te novce (1850 kn) monitor je odličan. Slika je kristalno čista, boje su žive, slika se da podesiti da svakome odgovara. Pozadinsko izbijanje svijetlosti postoji po rubovima ali se ne primjeti kada se svjetlina sa defultnih 100 stavi na 60.

Mane su mu već pomalo dosadni Samsungov dizajn, plastika koja privlači prašinu i otiske, stalak/postolje je totalno razočarenje - klima se i mrda kod dodira, nije mi jasno zašto se ne može fiksirati da bude čvrst. Pretpostavljam da su to napravili zato da malo amortizira udarce ali svi ostali monitori su čvrsti u stalku tako da ne znam gdje je tu logika.

Najveća prednost mu je kvaliteta slike i veličina - 24" ili 60 cm je sasvim dovoljno da se i film pogleda na njemu. Igre izgledaju odlično, pad fps-a od nekih 5 što oko niti ne može primjetiti se isplati dati za veću kvalitetu slike i ugodnije korištenje.

Sasvim je sigurno da će monitor postati najuočljiviji komad harvera na stolu i oko njega.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.4.2010 8:17 (the economist).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice