Samsung B2230HD

poruka: 4
|
čitano: 2.047
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Samsung B2230HD
Bacio sam oko na Samsung B2230HD http://www.samsung.com/us/computer/m...SF/ZA-features , njegov jeftiniji brat bez tunera i ove mase priključaka je dobio jako dobre reviewe... Služio bi mi kao tv u mojoj sobi i za igranje X360 igara, napominjem da mi veći ekran od ovoga NETREBA jer je soba mala i gledat ću dosta izbliza (max koliko se i mogu odmaknut je možda 3 metra), iz istog razloga sam se odlučio i za monitor TV jer pretpostavljam kako su monitori napravljeni da ih se gleda izbliza pa će biti manje zrnato. Najniža cijena koju sam našao je 1650 kn i to i je neki maksimum koji sam okvirno spreman dati. Komentari? Iskustva s dotičnim monitor tv-om? Neki bolji prijedolzi?

P.S. Ako se baš nađe neki monitor u tom cjenovnom rangu i da je 1080p i te veličine i da ima vga+dvi+hdmi i apsolutno je savršen, onda mogu eventualno izignorirati nedostatak tunera (i vjerojatno zvučnika), no ipak preferiram sa njima jer mi je bezze da mi samo X360 stoji na njega upaljen...

P.S.2. Razlike/prednosti između ''običnih'' i TFT lcd ekrana?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung B2230HD
Nađoh i Samsung B2330HD koji košta 2200 u Konikomu, 1 inch je veći i ako se ne varam ima i kompozitni ulaz (ne da mi treba), googlanje nije pomoglo u odluci hoće li mi kupnja njega umjesto ovog gore donijeti nešto bolje za više para... Pomoć je dobrodošla...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Samsung B2230HD
Baš nitko?
14 godina
neaktivan
Samsung B2230HD

evo ti taj samsung na akciji u protisu za 1850kn

al ak možeš dat do 2000kn, možeš razmislit o nekom 24" monitoru + nešto ovakvo

ja gledam 42" plazmu s dva i pol metra udaljenosti i nije prevelka :)

edit: evo review za taj receiver

He who dares wins.
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.10.2010 13:40 (El Dacho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice