Rezolucija manja od nativne

poruka: 7
|
čitano: 1.909
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Rezolucija manja od nativne + spajanje tv i compa

Imam Samsung T200 (20inch) i graficku ATI4670 sve ok al ,al najvecoj rezoluciji su mi ikone premalene. Koju manju rezoluciju odabrati da zadrzi valjani omjer stranica (tj. koje su slijedece manje rezolucije za 20inch widescreen nakon 1680*1050 ?

hvala

btw. moze li se ikako spojiti komp sa HDMI izlazom na stariji TV koji ima cinch i scart?

Pathos rule the waves

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa mijenjaj u display properties-ima pa vidi sto ti odgovara. Mozes i probati mijenjati tj povecati

DPI postavke evo link ali to cesto ne ispadne dobro.

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.

0 0 hvala 1
17 godina
RE: Rezolucija manja od nativne + spajanje tv i co

1.dio

Stavi 1600x900 ili 1440x900

2.dio

neznam nekužim se u spajanje pc-a na tv

EDIT: kolega je malo brži...

Stigli su nam naši vanzemljaci...a meni je srce veće i od Kine jer moj Zemo vozi leteće tanjire...
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2009 0:30 (Hacker002).
17 godina
neaktivan

Ako imaš Vistu, stisni Ctrl na tipkovnici i vrti kotačić od miša. Tako možeš namjestiti veličinu ikona kako na desktopu tako i u folderima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2009 10:22 (klimama).

0 0 hvala 0
17 godina

Pošto je tema naslova koji mi treba, radije ću ovdje napisati pitanje nego otvarati novu.

Uskoro planiram kupiti prijenosno računalo koji bi mi ponajprije služilo za učenje, a dok će biti dosadno, za pokrenuti i koju igru. Prvenstveno, razmišljam da uzmem Dell Inspirion 7520 ( i7-3612QM, 15.6" (1920 x 1080), 8GB DDR3, AMD Radeon HD 7730M 2GB). 

E sad, on ima full hd ekran i grafičku karticu koja ne može voziti nove igre na toj rezoluciji (ok, neke može, neke ne, ali igre će biti još zahtjevnije s vremenom), pa me zanima, kako bi izgledala igra na ekranu kada bi se njezina rezolucija spustila na slijedeću nižu 16:9 rezoluciju (1600 x 900) ili možda i manju (1366 x 768)?

Pošto do sad nisam imao prijenosno računalo, a kod desktop računala se držim i dalje dobrog starog CRT-a, a znam da LCD ekran funkcionira na drugačiji način, pa me zanima što bi se dogodilo {#}

0 0 hvala 0
17 godina

Na toj rezoluciji igre lete i izgledaju odlicno s obzirom na velicinu ekrana. Igras bez ikakvog problema pogotovo na laptopu te konfiguracije.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 22:11 (Sint1).

0 0 hvala 1
17 godina
Re: Rezolucija manja od nativne
Sint1 kaže...

Na toj rezoluciji igre lete i izgledaju odlicno s obzirom na velicinu ekrana. Igras bez ikakvog problema pogotovo na laptopu te konfiguracije.

Hm... gledam ovdje, pa su neke igre na granici igrivosti ili su ispod (mada su detalji na high), pa mislim da će u budućnosti biti još zahtjevnije igre, pa mislim da ih neće moći baš terat, pa se raspitujem što bi donesla niža rezolucija od nativne (hm... previše pa zaredom {#})

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice