Refresh rate na SyncMaster 710n

poruka: 7
|
čitano: 2.339
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam monitor SyncMaster 710n i zanima me kako mugu smanjiti refresh rate, tj kako mogu 60Hz smanjiti na manje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

evo rjesenja control panel<display<monitor i herce stavi na najmanju mogucu vrijednost.

Batman je zakon!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Refresh rate na SyncMaster 710n
luckyluke kaže...

evo rjesenja control panel<display<monitor i herce stavi na najmanju mogucu vrijednost.

i još jedan problem, a taj je da je 60 najmanje...ufff, al hvala

16 godina

A reci mi samo zašto bi ti htio manje od 60, očito ne cijeniš svoje oči nimalo xD

p.s. probaj powerstripom

ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati - Flegma
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.8.2009 1:47 (nCh!).
16 godina
neaktivan
nCh! kaže...

A reci mi samo zašto bi ti htio manje od 60, očito ne cijeniš svoje oči nimalo xD

p.s. probaj powerstripom

Želim to smanjt zato jer mi je jedan lik rekao da igra ne može ić na više od 60, a meni je na 60. Nadam se da nije graička jer mi prijatelj ima jednu od 125 MB i igra mu se normalno pokreće.

17 godina
mesomeone kaže...
nCh! kaže...

p.s. probaj powerstripom

Želim to smanjt zato jer mi je jedan lik rekao da igra ne može ić na više od 60, a meni je na 60. Nadam se da nije graička jer mi prijatelj ima jednu od 125 MB i igra mu se normalno pokreće.

Imao sam taj monitor, i super je. Kakva su ovo trabunjanja, tko ti je to rekao je nema mozga, i količina memorije na grafičkoj negovori o njenoj pravoj snazi.

Ja sam držao 85Hz na tom monitoru bez problema.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
17 godina

Refresh rate monitora nema utjecaj an performanse računala u igrama niti ičemu drugom.

Ako ti je monitor 17" katodni; idealna ti je kombinacija 1024x768 na 85Hz ili ako može i dobro vidiš 1280x1024 75Hz.

Više Hz je bolje (za oči).

Kod večine LCD pak je tvornički na 60 Hz i ne može se mjenjati (ali nema titranja slike kao kod CRT jer je drugačija tehnologija, tu je bitan odziv 2ms, 5ms, 8ms, 16ms,...).

Dakle tko god da je rekao da osvježavanje monitora ima utjecaj na performanse nek ode buljit u sunce ako uopće zna što sunce je.

Razer neću kupiti iz principa. Ne mare za arahnofičnu i ofidijofobičnu rulju.
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice