Problem s samsungom T240HD

poruka: 2
|
čitano: 1.375
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem s Samsungom T240HD

Jučer sam kupio ovaj monitor i čini mi se da imam problem s odabranim profilom konfiguracije ekrana (Magic bright).

Postoji nekoliko predefiniranih konf. za odabrati (zabava, internet, tekst, i još neke).

Moj problem je taj što mi se odabrani profil, nakon 20-30 minuta automatski sam prebaci na zabavu.

Konkretno sam odabrao profil internet, a on mi se cijelo popodne, nakon 20-30 minuta što je radio korektno, sam prebaci na profil zabava.

O čemu se radi? Što da radim?

Je li to bug ili feature od MagicBright?

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2009 9:10 (coolboy).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem s Samsungom T240HD

Uključen je mod rada "u trgovini"(store demo) i tu resetira postavke svekih 30 minuta.

Prilikom prvog podešavanja trebalo je odabrati "kućna upotreba" (home use).

Ako je to propušteno, napraviti sljedeće: u meniju potražiti opciju Plug and play i odabrati ponovno pokretanje. Tražit će PIN, tu unijeti četiri puta nulu. I ponovo kreće prvo podešavanje. Tu odabrati kućnu upotrebu i sve će raditi OK.

Ima i drugi način, ako ste već podesili sve programe i upisali nazive ulaza i sl. pa da ne morate sve ispočetka...ali to ne znam napamet, treba vidjeti upute. Uglavnom odabere se neka opcija u meniju i drži ENTER na monitoru...onda će samo prebaciti taj mod...

Serviser monitora
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice