Problem nakon instaliranja windowsa

poruka: 5
|
čitano: 1.090
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Ovako,posto su mi win8 bili prejaki za PC,odlucio sam se vratiti na win7,al imam problem sa monitorom,daklekao da mi ga ne prepoznaje...

http://i.imgur.com/6HFRjX7.png

evo vidite,inace monitor je Acer V243HQ 24 inča...

I sad mu ne mogu staviti punu rezoluciju,a prije je moglo,mislio sam da skinem drivere ili tako nesto,al ne znam ni gdje to kopirati ili sta vec,uostalom ovdje bi na ovoj slici umjesto ''generic non bla,bla'' moralo pisati Acer V243HQ,bar je tako prije pisalo...

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Problem nakon instaliranja windowsa
Pezer kaže...

Ovako,posto su mi win8 bili prejaki za PC,odlucio sam se vratiti na win7,al imam problem sa monitorom,daklekao da mi ga ne prepoznaje...

http://i.imgur.com/6HFRjX7.png

evo vidite,inace monitor je Acer V243HQ 24 inča...

I sad mu ne mogu staviti punu rezoluciju,a prije je moglo,mislio sam da skinem drivere ili tako nesto,al ne znam ni gdje to kopirati ili sta vec,uostalom ovdje bi na ovoj slici umjesto ''generic non bla,bla'' moralo pisati Acer V243HQ,bar je tako prije pisalo...

Nije problem u prepoznavanju monitora,nego u neinstaliranom driveru za graficku karticu...vidis da pise generic non-pnp monitor on Standard VGA Graphic Adapter...instaliraj drivere za grafiku pa ces moci povecati rezoluciju na max...

Na osnovu cega si zakljucio da je Win8 prejak za tvoj PC?Koliko sam vidio,win8 je dosta je hardverski laksi za racunala,tj vuce znatno manje RAM-a nego Win 7,a tvoj PC je vise nego dovoljan da sasvim uredno vrti Win8.LP

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.7.2013 2:24 (error_666).
13 godina

U potpunosti se slazem sa postom iznad, windows 8 u idleu koristi manje rama nego 7. Ti imas dosta jak komp, cak neka medium konfiguracija, stavljao sam osmicu na dosta slabija racunala .i vrtila su ju bez problema tako da, i da treba ti graficki driver.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.7.2013 2:27 (g3arv8).

1 0 hvala 0
17 godina
Re: Problem nakon instaliranja windowsa
Pezer kaže...

Ovako,posto su mi win8 bili prejaki za PC,odlucio sam se vratiti na win7

{#}........{#}.......{#}

15 godina

zato sto sam osjecao recimo ''smrzavanja'' dok surfam ili dok gledam film/seriju krene zastajkivati(ne znam kako bi objasnio),pa sam zato mislio da mi se bolje vratiti na win7,koji sam imao prije i takvih problema nije bilo...

Evo rijesio sam ovo oko rezolucije,hvala na pomoci,a vidjet cemo kroz koji dan jel opravdan ovaj povratak na win7 hah

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.7.2013 13:35 (Pezer).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice