pozz ekipa
ovako: treba mi monitor full hd s mpeg4 s kojim mogu gledat telku i da ima pc in velicina oko 54 cm(nezz kolko incha)
da bude sto jeftiniji....kupujem u zg-u...bilokoji ducan
edit: ak mi mozete preporucit jos dns
pozz ekipa
ovako: treba mi monitor full hd s mpeg4 s kojim mogu gledat telku i da ima pc in velicina oko 54 cm(nezz kolko incha)
da bude sto jeftiniji....kupujem u zg-u...bilokoji ducan
edit: ak mi mozete preporucit jos dns
Jeftinije se moze proci sa obicnim monitorom i externim tv tunerom. Ili barem pogledaj tu kombinaciju.
Da, ali na običnom monitoru sa HDMI-om nema toliko dobre ugrađene zvučnike,a i nije jeftinije...
Moj 2434Pw + NOTV je sada 2000+kn.
Jest da imam snimanje i reprodukciju svega mogućega,
ali moram spajati zvuk na 5.1 sustav, jer integrirani na monitoru nemaju basa ni malo.
(za vijesti i filmove OK, ali mjuzu nikako)
Inače, baš me zanima kakvi su zvučnici na tom Samsungu.
Na kojem monitoru ili TV su zvucnici koji imalo mogu parirati imalo boljem 5.1 sistemu? To su zvucnici koji su tu vise reda radi i da se cuje uopste.
Na kojem monitoru ili TV su zvucnici koji imalo mogu parirati imalo boljem 5.1 sistemu? To su zvucnici koji su tu vise reda radi i da se cuje uopste.
Na mom Sony-u starom 23 godine CRT-u su zvučnici za party... ;)
Ok, nisu ugrađeni u sam TV, nego su odvojeni kablom, dvije velike kutije. :P
Priznaces da to ipak nije isto ;)
A i pricam o zvucnicima u sadasnjim televizorima. U 1 cm tankom tvu kakvi mogu biti zvunici? A pogotovo bas. SMijurija ;)
S obzirom da je pitao za monitor nadam se da nije nešto posebno računao na zvučnike u istom.