Monitor do 2500kn

poruka: 20
|
čitano: 5.576
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Monitor do 2500kn

Ja bih htjeo kupiti neki dobar monitor do 2500kuna,za sada bih kupio samo monitor na ovoj placi,a na sljedecoj bih kupio i kuciste,tj komponente i sam sastavio kuciste to bih kupio na sljedecoj placi jel nemam bas para i prodao bih svoj laptop za 1500 hp510 i od tih para bi dodao za monitor,pa jel ima ko prjedlog za monitor do 2500kn,

TNX

zlatko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Monitor do 2500kn
15 godina
neaktivan
Monitor do 2500kn

kupit jeftiniji i visoko kvalitetan AOC i onda ostatak love utrošit u komponente.

ili pak kupit ovaj DELL.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

E luka svaka cas sviđaju mi se oba monitora pogotovo ovaj prvi moram otic u ducan i bas ga pogledat jel ja bas ocu sa full hd-om sory ako sam krivo napiso al dobar je ovaj monitro svaka cas,također i vi ostali decki ako neko ima joss neki prijedlog nek slobodno napise super ste decki

zlatko
15 godina
neaktivan
Monitor do 2500kn

Ovaj ti je jako dobar s obzirom na cijenu. Ostatak novaca radije potroši na nešto drugo. :)

http://www.nabava.net/trazilica.php?q=Acer+S243HL&x=11&y=14

OĆU NOVI NICK!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zizla kaže...

Ja bih htjeo kupiti neki dobar monitor do 2500kuna,za sada bih kupio samo monitor na ovoj placi,a na sljedecoj bih kupio i kuciste,tj komponente i sam sastavio kuciste to bih kupio na sljedecoj placi jel nemam bas para i prodao bih svoj laptop za 1500 hp510 i od tih para bi dodao za monitor,pa jel ima ko prjedlog za monitor do 2500kn,

TNX

Ako već daješ toliko novca onda kupi pošten monitor koji ima IPS ili VA matricu. Za 2500 kuna možeš birat između ovih monitora s IPS matricama.

LG w2220p

Dell 2209wa

Dell U2311h

Viewsonic vp2365wb

HP ZR22

- Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with his experience -
17 godina
odjavljen
Wolverine_pce kaže...

ovaj viewsonic nije 22" već 23"

17 godina
neaktivan
M4X kaže...
Wolverine_pce kaže...

Di je sad problem? Ne vidim da sam napisao da je 22''

- Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with his experience -
17 godina
odjavljen
Wolverine_pce kaže...
M4X kaže...
Wolverine_pce kaže...

Di je sad problem? Ne vidim da sam napisao da je 22''

nisi ti već ovi u telebitu na naslovu,krivo im je napisano 22"

17 godina
neaktivan
Monitor do 2500kn

Nema veze, piše u opisu artikla: 23'' Color TFT active matrix LCD, a i po nazivu se vidi da je 23'' (VP2365wb)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Wolverine_pce kaže...

Nema veze, piše u opisu artikla: 23'' Color TFT active matrix LCD, a i po nazivu se vidi da je 23'' (VP2365wb)

nema veze,neznaju svi

zaključit po VP2365wb da je 23"

17 godina
neaktivan
M4X kaže...
Wolverine_pce kaže...

nema veze,neznaju svi

Znaju valjda čitat opis artikla. No nema veze zato si ti tu da nam sve bude jasno. {#}

17 godina
odjavljen
Wolverine_pce kaže...
M4X kaže...
Wolverine_pce kaže...

nema veze,neznaju svi

Znaju valjda čitat opis artikla. No nema veze zato si ti tu da nam sve bude jasno. {#}

točno,inače taj monitor ima za kupit i ovdje:

http://www.callidus.hr/frame.php

1917,24kn

14 godina
neaktivan
Monitor do 2500kn

E vulverine dojmim se između ovogahttp://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_artikl=100.326.057

i jos jednog svojega za 2300kn ima fullhd i mogu na njemu igrat igrice na full hd j**** je al ovaj tvoj mi je cak malo bolji hvala to puno

zlatko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zizla kaže...

E vulverine dojmim se između ovogahttp://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_artikl=100.326.057

i jos jednog svojega za 2300kn ima fullhd i mogu na njemu igrat igrice na full hd j**** je al ovaj tvoj mi je cak malo bolji hvala to puno

Iskreno, osobno bi radije uzeo Dell 2209wa jer preferiram 16:10 monitore a i dizajnom mi je Dell privlačniji od ViewSonica. Radio sam na oba i kvaliteta prikaza je gotovo identična kada ih se dobro podesi a ionako koriste LG Philips e-ips matricu. Uz taj Dell je odličan odabir i 16:10 LG W2220P koji koristi istu matricu a vrlo je povoljan.

EDIT:

Vidim da si se zapalio za 1920x1080 rezoluciju tada uzmi ili ViewSonic ili sačekaj Dell U2311H.

Ovdje imaš dobru recenziju tog Dell-a, no kao i kod svakog Della out of the box postvake su dosta loše pa je potrebno poigrati se postavkama.

Ovdje je pak recenzija ViewSonica.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.1.2011 15:42 (Wolverine_pce).
14 godina
neaktivan

Da,bas bih hrjeo uzeti sa ful hd-om jel moj ga burez ima sa fil hdom

igrice moze igrati na full hd,i niko mu nevjeruje ehehh nez zaasto ima monitro od lg-ia stvarno je dobrac 24inća il kakse to vec pise no ja nebi monitro sa filll hdom uzeo samo zbog igrica i tako nego zbog bolje slike i filmova koje bih gledao na njemu al decki  stvarno ste super super su monitori svaka cast najvjerojatnije cu uzet onaj koj sam reko koj si mi preporucioo vilverine taj mi dobro zgleda a i vidim opis o njemu je super hvala ti punooo

zlatko
14 godina
Monitor do 2500kn

nesto od 1,5 do 2k iz linksa molim.. gejmanje i filmovi, 22,23,24 incha... ako bi mogli dva tri na izbor..nebitna marka

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 21:51 (phnx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Monitor do 2500kn

decki hvala svima kupio sam ovaj tuuuu na 3 ratee j**** jeee{#}

zlatko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan