Monitor do 1500 kuna

poruka: 7
|
čitano: 1.344
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Monitor do 1500 kuna

Pozz ... bas si slazem konfu za novi komp pa uzimam i monitor uz njega .... gledao sam monitore i ovaj mi je upao u oci LG M2362D ... Onda sam razmisljo da bi mi ipak 23" monitor bio premali da bih na njemu gledao TV ... Sad si razmisljam uzeti neki normalan monitor bez TV tunera ... Covjek mi je preporucio Dell U2312HM koj se cini kao ok monitor ali bi ja neki sa Scartom i HDMI-om da ga mogu preko HDMI-a spojit na komp .... Cuo sam da to daje bolju sliku na monitor ...Jeli to istina?

Cuo sam da puno ljudi preporucuje  DELL U2312HM ? Valjda je onda dobar samo mi je problem sto nema Scart ni HDMI

Pa ako moze neko preporucit neki monitor od 1200-1500 kuna 22" ili 23"

Hvala

juraj lakatos
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 20:37 (Juraj Lakatoš).

0 0 hvala 0
14 godina
Monitor do 1500 kuna
clock2much
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 20:40 (zoharbizo).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Monitor do 1500 kuna
Neznam ... ne cine mi se bas AOC monitori pouzdani iz cistog razloga sto su puno jeftiniji od drugih koji su im slicni po komponentama
juraj lakatos
17 godina
neaktivan
Monitor do 1500 kuna

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_259_192&products_id=10351

Ima IPS, HDMI, odaziv od 5 ms, relativno jeftin u usporedbi s konkurencijom i lijepo izgleda :D

~~~ You know, half these gook whores are serving officers in the Vietcong. The other half have got TB. Be sure you only fuck the ones that cough. ~~~
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Juraj Lakatoš kaže...
Neznam ... ne cine mi se bas AOC monitori pouzdani iz cistog razloga sto su puno jeftiniji od drugih koji su im slicni po komponentama

Samo cu ovo reci, {#}

clock2much
13 godina
neaktivan

Hvala frende cini se da cu taj uzimat :) TNX !

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_259_192&products_id=10351

juraj lakatos
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 20:58 (Juraj Lakatoš).
13 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
Juraj Lakatoš kaže...

Samo cu ovo reci, {#}

Nije da kazem da su losi , samo kazem da ga nikad nisam ni vidio tako da imam vise pouzdanja u LG

juraj lakatos
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice