Monitor - blackscreen

poruka: 4
|
čitano: 1.236
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Monitor - blackscreen

imam problem dok nesta radim fullscreen i u pozadini slusam glazbu, pa je u playlisti nekim slucajem cover albuma (neka slika) i dok to 'svira' monitor mi na 2-3 sec ima blackscreen
to se isto dogodi dok gledam neki video, dok ga pocnem (obicno dok je neki HD), monitor napravi black screen na 1-2 sec pa se video normalno loada, dok maknem video opet tako i nakon toga normalno

spojeno je preko HDMi kabla, monitor je LCD AoC 2434PW
Jeli to normalno i moze li se kako maknuti?

Hvala!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Monitor - blackscreen

mozda nije monitor mozda te graf kartica zajebava

ako imas neki dr monitor spoji njega pa vidi dali se isto desava

takodjer provjeri kablove

ako nista od navedenog onda reklamacija ako je jos uvjek imas

14 godina
protjeran
RE: Monitor - blackscreen
ouchh kaže...

imam problem dok nesta radim fullscreen i u pozadini slusam glazbu, pa je u playlisti nekim slucajem cover albuma (neka slika) i dok to 'svira' monitor mi na 2-3 sec ima blackscreen
to se isto dogodi dok gledam neki video, dok ga pocnem (obicno dok je neki HD), monitor napravi black screen na 1-2 sec pa se video normalno loada, dok maknem video opet tako i nakon toga normalno

spojeno je preko HDMi kabla, monitor je LCD AoC 2434PW
Jeli to normalno i moze li se kako maknuti?

Hvala!

U pitanju je Auto self adjustment ili barem je to tako na LG monitorima(mislim na naziv),danasnji monitori svi to imaju,samo sto to neki rade u treptaju oka,a neki u-u tvome slucaju,malo sporije.

Nikakva reklamacija ne ide,ispasti ces samo glup,sve je OK,nemas frke{#}

i sinoć sam na stojećki dvije u birtiji popio rakije
14 godina
neaktivan
Monitor - blackscreen

ok hvala, i mislio sam da je normalno
nije graficka jer sam zbog toga i kupio novu, mislio sam da mi je preslaba bila ova dok sam igrao igre, no nakon nekog vremena sam skuzio da je to zbog glazbe (slika)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice