Monitor za ATI 5970

poruka: 59
|
čitano: 11.194
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Monitor za ATI 5970
M4X kaže...

nemaju svi ovu crvenu,moj t220 ima rozu(rose-black)

Nerazlikuješ boje dobro...

Ja sam vidio dvadesetak T2*0 monitora i svi su bili dole crveni i ostalo je crno, a staklo je ofc prozirno kao na ovoj slici.

Šta je tu tebi rozo? I da ROSE se odnosi na ružu,a najčešće se pod njom misli na crvenu.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
17 godina
odjavljen
Hyperion kaže...
M4X kaže...

nemaju svi ovu crvenu,moj t220 ima rozu(rose-black)

Nerazlikuješ boje dobro...

Ja sam vidio dvadesetak T2*0 monitora i svi su bili dole crveni i ostalo je crno, a staklo je ofc prozirno kao na ovoj slici.

Šta je tu tebi rozo? I da ROSE se odnosi na ružu,a najčešće se pod njom misli na crvenu.

hoćeš da ti kutiju pokažem? kažem ti da je rose black

16 godina
neaktivan
Monitor za ATI 5970

Potisujem ovo Hyperionovo... Aj stavi kutiju...

Prodajem: Matičnu ploču Matsonic + Intel Pentium IV 1.7 Ghz, Floppy Disk Drive + odgovarajući kabel, Modeme (PCI), AsRock MBO + Athlon XP 2600+, ATI Radeon 9200 SE
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Monitor za ATI 5970

0 0 hvala 0
17 godina
M4X kaže...

hoćeš da ti kutiju pokažem? kažem ti da je rose black

RoyalBlood kaže...

Potisujem ovo Hyperionovo... Aj stavi kutiju...

Da ajde!

17 godina
odjavljen
Monitor za ATI 5970

ovako na kutiji piše Model: Simple Color: rose black i istaknuta boja(na kutiji) nije prava roza ali sigurno nije ni crvena,dosta više vuče na rozu

na samom monitoru isto nije prava crvena,ali tu nešto više vuče na crvenu

ovo sam pronašao red/black i rose/black

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
M4X kaže...

rose/black

Di ti je tu roza?? To je crvena boja. Misli se na, kako je hyperion rekao na boju ruže. Ja sam ih isto vidio jako velik broj i niti jedan nema nikakvu rozu boju.

17 godina
zabranjeniples kaže...
M4X kaže...

rose/black

Di ti je tu roza?? To je crvena boja. Misli se na, kako je hyperion rekao na boju ruže. Ja sam ih isto vidio jako velik broj i niti jedan nema nikakvu rozu boju.

Ok, ako se misli na boju ruže, pa jer ti misliš da su ruže samo crvene D: ima i bijelih  a bogami i rozih ima http://www.cvijet.biz/images/stories/vrtovi/ruze/cajevke-2.jpg

tak da sigurno se nije mislilio na boju ruže jer je to prevelik pojam

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.3.2010 18:46 (toxic).
16 godina
protjeran
Monitor za ATI 5970

Sumnjam u autora da ima tu grafu! neka fino uzme digitalni fotić ili mob ako nema i fino uslika cjeli komp tj. hardver i posta slike i iz everesta neka posta onaj dio gdje je grafa i neka skine GPU-Z i neka i od njega napravi screenshoot i neka posta sliku ako sve to bude istinito skidam kapu!

http://www.speedtest.net/result/709101303.png
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
toxic kaže...

Ok, ako se misli na boju ruže, pa jer ti misliš da su ruže samo crvene

Istina, al ako je ovo na slici roza, onda sam ja daltonist. Uglavnom, i ja kažem da nikad nisam vidio taj monitor s rozom bojom. Možda i postoji, ali ja ga nisam vidio, čak ni na internetu.

17 godina
Mato_Ivanovac kaže...

Sumnjam u autora da ima tu grafu! neka fino uzme digitalni fotić ili mob ako nema i fino uslika cjeli komp tj. hardver i posta slike i iz everesta neka posta onaj dio gdje je grafa i neka skine GPU-Z i neka i od njega napravi screenshoot i neka posta sliku ako sve to bude istinito skidam kapu!

kaj imas sumnjat? pa nemora on nikome polagat racune.. Zasto on nebi mogo imat tu grafu.

Mislim da nas vec par ima na forumu tu grafu ukljucujuci i mene

zabranjeniples kaže...
toxic kaže...

Istina, al ako je ovo na slici roza, onda sam ja daltonist. Uglavnom, i ja kažem da nikad nisam vidio taj monitor s rozom bojom. Možda i postoji, ali ja ga nisam vidio, čak ni na internetu.

Pa to na slici nije roza al nije bas niti prava crvene vise neka izmedu te dvije

15 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
toxic kaže...

mora postojati,na njemu igraju bogatašice poput paris hilton LOL

15 godina
toxic kaže...

Pa to na slici nije roza al nije bas niti prava crvene vise neka izmedu te dvije

To na slici je sasvim normalna boja tog monitora. Dakle crvenkasta boja. Pogledaj malo bolje i vidjet češ da su i na jednoj i drugoj slici iste boje. Razlika je možda malo očita jedino zato jer je ovaj slikan bliže, a ovaj dalje. Međutim to je ta boja o kojoj u stvari i pričamo. Ja ne vidim razliku između te dvije slike!!

17 godina

Da ali ne klasicna crvena nego bordo crvena..

15 godina
protjeran
toxic kaže...

Da ali ne klasicna crvena nego bordo crvena..

Možda je trula višnja... Više trula nego višnja... Belji se

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
17 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
........

Eyefinity na takvim monitorima no way, pre debeli okvir

Every time two people have sex, an angel gets a boner
16 godina
odjavljen
AA-d00d kaže...
vexx5555 kaže...
........

Eyefinity na takvim monitorima no way, pre debeli okvir

Ako hoće isplativost,mora učiniti neke ustupke.

Never afraid to try something new. Remember,amaters build Ark, and profesionals build Titanic.
17 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...

Ako hoće isplativost,mora učiniti neke ustupke.

Ako hoće isplativost onda ne bi kupovao HD5970 u pocetku kad je vec i jedna HD 5870 lagani overkill za Full HD rezolucije

(ovo ni slucajno nije serkanje po onima koji imaju tu graficku, da ja imam dovoljno novaca i ja bi ju isto kupio makar bi mi bila debeli overkill)

15 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...

evo ti, sretan?

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.3.2010 22:25 (jaannn).
17 godina
neaktivan
jaannn kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

evo ti, sretan?

Auu, neš ti cable managementa... Smijeh

Ajd' biž' kućć'! :D
16 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...
jaannn kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

evo ti, sretan?

Car :D

Pa neka si covjek uzme http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_259_186&products_id=6532 ili nesto slicno, mozda ne menja graficku svakih pol god neg na dulje vrijeme drzi pa se onda donkle isplati napraviti overkill, makar meni je 5870 trenutno cist dosta.

15 godina
neaktivan
Monitor za ATI 5970

mene zanima jel ati 5870 isto velika kao ati 5970 ?

ja nezz kako cu stavit 5870 u svoje kuciste .. napajanje mi je dosta CM Real Power Pro M620 W .. ali kuciste me brine :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.3.2010 22:39 (rebelsy).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

kraca je

16 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

ja nezz kako cu stavit 5870 u svoje kuciste .. napajanje mi je dosta CM Real Power Pro M620 W .. ali kuciste me brine :D

Kraca je dosta, al ja sam malo improvizrao na svojem kucistu, spilo rubove de hard ide pa je stalo kak spada.

17 godina
toxic kaže...
zabranjeniples kaže...
M4X kaže...

rose/black

Ok, ako se misli na boju ruže, pa jer ti misliš da su ruže samo crvene D: ima i bijelih  a bogami i rozih ima http://www.cvijet.biz/images/stories/vrtovi/ruze/cajevke-2.jpg

tak da sigurno se nije mislilio na boju ruže jer je to prevelik pojam

Rekao sam da se najčešće podrazumijeva crvena kada se spominje ruža, a i pošto se priča o "crvenoj" boji onda se podrazumijeva crvena ruža.

Ja bih prije rekao da je M4X pomiješao englesku riječ "rose"(ruža) sa "roza"(boja) na našem jeziku.

15 godina
neaktivan

b

AlienWare1 kaže...
jaannn kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

evo ti, sretan?

a jbg, kad si nisam uzel modularno napajanje pa sad treba te žice  negde smjestit :D

17 godina
odjavljen
Monitor za ATI 5970

a vjerovatno ste u pravu,ja sam vidio dva primjerka t220 i valjda mi se učinilo da je jedan puno crveniji,a i roza boja se kaže pink,tako da se ovo rose odnosi na ružu,odnosno na crvenu boju ali ne onu pravu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Monitor za ATI 5970

ne znam sta se tu ima puno filozofirat, uzmes kvalitetan 24" sa hd rezom i to je to..

pusti price kako je 5970 prejaka za to..jeste prejaka, al sta to znaci, da ce bas svaka igrica letit na njoj ??

upravo to..i miran si dvije godine sa tim, jer ces svaku igricu tjerat do maximuma bez problema..te price za adekvatan monitor pale samo kod slabijih kartica, jer nema smisla uzet 4650 pa 24" monitor, bar ne ako se hoces igrat..

ako uzimas tako jaku karticu, ne moras uzet monitor od 30" kako bi je iskoristio, jer je preskup, mozda cak i prevelik za neciji stol..meni se cini kako stvarno nema potrebe ic na vece od 24"..moj je 22" i da je veci mozda mi i ne bi valjalo, jer je prosto prevelko..

umjesto velicine ili kolicine, gledaj kvalitetu..

neka ti neko preporuci monitor sa dobrom kvalitetom slike, recimo sa 2ms odziva i slicno, nisam toliko bas upucen u to..ali sad uzimat dva ili vise monitora samo zato sto imas tako jaku karticu, ili dat jos viska novca za neki uber velki monitor je glupost..

onaj koji bi ti sad preporucio monitor od 30" bi ti nakon samo godinu dana preporucio da uzmes drugu graficku da mozes sve igre tjerat na max postavkama na toj rezi..koliko znam gta 4 ima oko 50 frejmova sa core i7 i 5970 na 30" monitoru..za godinu ce izac igrica koja nece moci imat 50 nego 30 frejmova, i jos ako padne na 20 nekad, eto, razlog za novu grafu, il jos jednu 5970..

zato pusti gluposti, uzmi kvalitetan monitor sa hd rezom i proizvoljnom velicinom (21"-24") i bit ces zadovoljan sljedecih par godina

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice