Monitor 22-24

poruka: 5
|
čitano: 1.451
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Monitor 22-24

Pozdrav ok imam problem sa mojim 22 samsung monitorom model 2233 i slika se trese lagano ima samo vga izlaz a na grafi (460 GTX GS gainward) imam hdmi 2x dvi i vga izlaz zanima me dal da uzimam monitor sa HDMI izlazom dal je to bolje sta od dvi izlaza? cisca slika i tako to! pa me i interesiraju neke preporuke uglavnom gledo sam ovaj monitor:

http://www.nabava.net/trazilica.php?q=LG+W2453TQ-PF&x=9&y=12

http://www.info-box.hr/lg-monitor-w2453tq-48912.aspx

nije skup ima dvi 24 inch je...

pa neke preporuke pliz  i da napomenem da mi je rezolucija bitna naviko sam na 1920 x 1080 znaci tako nesto ili vise...

ovaj koji sam gledo dodje 1360kn!

Hvala

"99% igra nije optimizirano da iskoriste više od dvije jezgre procesora... ( to ti je kao da imas 4 radnika koji tovare ugljen, a od njih 2 rade, a druga dvojca ih gledaju)" (mtopol)

0 0 hvala 0
15 godina
Monitor 22-24

taj LG je odličan za tu cijenu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Monitor 22-24

A znas mozda dali HDMI ima bolju sliku od DVIia? HDMI moze i zvuk prenjet al nisam za to zainteresiran! vise me interesira kvaliteta slike i odaziv posto igram dosta igra ali radim i web design al tu mi i nije toliko bitno!

LP

"99% igra nije optimizirano da iskoriste više od dvije jezgre procesora... ( to ti je kao da imas 4 radnika koji tovare ugljen, a od njih 2 rade, a druga dvojca ih gledaju)" (mtopol)

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Monitor 22-24

isto trazim neki monitor 

i zapeo mi za oko ovaj samsung (23")

sta mislite koji je bolji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Monitor 22-24

bas sam pogledo sada malo taj 23 monitor i vidim da ima 70.000:1 dok lg ima 50.000:1 sto moze bit malo bolji kontrast boja a sad dali igraju ulogu hdmi izaz i to =/...

volio bi kad bi neko ko zna mogo vise rec!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice