MagicTune

poruka: 8
|
čitano: 2.739
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
MagicTune
pitanje

Pozdrav,

Nabavio sam Samsung SyncMaster 2032BW LCD i zadovoljan sam njime, no ne mogu da koristim MagicTune. Koristim Vistu te kada stavim CD koji je dosao sa monitorom uputi me na stranicu Samsunga da skinem najnoviju verziju softwarea. E sad jedina za koju sam na toj stranici nasao da pise da podrzava Vistu je Pro verzija, ali kad je instaliram kaze da ne moze raditi na mom sistemu. Sa iste stranice sam skinuo i driver za monitor i instalirao ga prije pokusaja sa MagicTune, ali nije radilo.

Ako neko zna gdje da skinem verziju koja radi bio bih zahvalan.

Dakle sistem je sljedeci ako je to bitno: Vista Ultimate OS, navedeni monitor i Ati X1650 kartica...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: MagicTune
Gambino kaže...

Pozdrav,

Nabavio sam Samsung SyncMaster 2032BW LCD i zadovoljan sam njime, no ne mogu da koristim MagicTune. Koristim Vistu te kada stavim CD koji je dosao sa monitorom uputi me na stranicu Samsunga da skinem najnoviju verziju softwarea. E sad jedina za koju sam na toj stranici nasao da pise da podrzava Vistu je Pro verzija, ali kad je instaliram kaze da ne moze raditi na mom sistemu. Sa iste stranice sam skinuo i driver za monitor i instalirao ga prije pokusaja sa MagicTune, ali nije radilo.

Ako neko zna gdje da skinem verziju koja radi bio bih zahvalan.

Dakle sistem je sljedeci ako je to bitno: Vista Ultimate OS, navedeni monitor i Ati X1650 kartica...

A mogu li pitati cemu ce ti taj program?

Osobno nikad nisam ubacio cd u komp koji dodze s monitorom.
Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.
17 godina
MagicTune
prihvaćeno rješenje

Taj Magic Tune ti zapravo ne treba ja na svom 2232BW to uopce ne koristim jer ona podesenja koja imas na monitoru kao: Internet, Game, Movie ,Sport i ostalo su precizna i dobra a kako se radi o samsungovom panelu na mom 2232BW slika je odlicna pa se tu nema kaj porihtavati osim da smanjis Brightnes na 60 i stavis Contrast na 80 i to je to ili si narihtas sliku po svom ukusu ak znas kaj se smije porihtavat a kaj ne smije da se ne bi zaigral pa pretjeral s podesenjima a ak ne vratis sve kak je bilo bit ce problema!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (2.8ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
MagicTune

Ja ga isto tako nisam uopće koristio... Dobio sam CD uz T220, malo pogledao što ima, instalirao Magic Tune, ali nikada skužio kako se koristi? Sve ima na okviru monitora, sve opcije i podešavanja, veoma pregledno i user-friendly! Program je tu tek toliko da postoji softwareski tuneing za monitor po meni. Istini za volju ja si podesim opcije za rad sa monitorom, grafikom i grafičkom karticom sve na jednom mjestu u ATI Catalyst Control centru. Sada je izašla i nova 8.10 verzija.

Intel Core 2 Quad Q6600 , 4x2.4GHz, socket 775, 8Mb L2 cache, DDR2 4GB (2x2GB kit) PC8000 (1000MHz) OCZ, Platinum XTC, DC kit, VGA Ati Radeon HD 4870, 1024Mb GDDR5 256bit, Dual DVI, PCI-E, HDTV
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
MagicTune

Meni to smeće više neće raditi. Kada instaliram 2.0.13 verziju, pojavi se BSOD sa odbrojavanjem (blabla crash dump). Možda se negdje kolje sa driverima od grafičke.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.

0 0 hvala 0
17 godina
MagicTune

Pa stvar je u tome sto neki monitori nemaju kontrole na kucistu monitora nego se podesavaju iskljucivo softverski. Kao npr. moj 970p, i onda tu ulazi MagicTune i pocne radit probleme... Prve verzije nisu htjele radi s masom maticnih ploca, i gotovo, nema kontrole monitora. Trebalo im je, ali su napravili novije verzije, no nisam gledao neko vrijeme jer monitor radi na defaultnim postavkama i vise je nego dobar... S obzirom da sam i komp promijenio, bas bi mogao probat opet.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MagicTune

Taj Magic Tune do sada mi je samo radio probleme. Uz T220 dobio sam i taj ajmo reći blesavi cd i od instalacije magic tuna imam probleme. Uvijek mi se nakon dizanja windowsa 'podigne' i magic tune, a dok se on podigne treba mu 'pola sata'. A to je prilično iritantno. I ne znam kako da ga maknem! Uopće ga nema pod add/remove programs...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
MagicTune
ja imam problema sa magic tune za T220,neće mi radit a svašta sam isprobavao,kaže da treba nova verzija a prije je radio inače meni je skroz koristan,jer lakše mi je klikat po programu i namještat sliku nego se zajebavat sa dugmima sa strane --apeliram na bugovce ako bi htjeli ubacit novu verziiju magic tune programa na sljedeći bug dvd,bio bih zahvalan
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2009 19:57 (M4X).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice