Ako netko ima ovaj monitor, molio bih informaciju iz prve ruke posjeduje li dotični model DVI ulaz. Jer na stranicama LG Global, pod specifikacijom je navedeno da ima samo D-Sub, a na LG Croatia piše da ima i DVI-D. To bi možda značilo da se za naše tržište ipak isporučuje sa DVI? U našim trgovinama ne mogu dobiti suvislu informaciju, jer oni ''ne mogu znati dok ne otvore kutiju'', što im je očito previše posla, a dotad se ''ravnaju prema informacijama sa stranica proizvođača''.
LG W2043T monitor
- poruka: 7
- |
- čitano: 2.524
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
usporedi druge Lg t modele da budes siguran , npr nabava.net
pomoč oko signalne lampice, naime kad ugasim pc ugasi se i monitor sto je ok, ali signalna lampica nastavi zmigat crvenom bojom sto naravno nebih htio. znali tko kako mi pomoc da vise ne zmiga osim da ga ne ugasim rucno.jer kad ga ugasim na pucu prestane zmigat.
hvala
pomoč oko signalne lampice, naime kad ugasim pc ugasi se i monitor sto je ok, ali signalna lampica nastavi zmigat crvenom bojom sto naravno nebih htio. znali tko kako mi pomoc da vise ne zmiga osim da ga ne ugasim rucno.jer kad ga ugasim na pucu prestane zmigat.
hvala
ja imam lg2353v i također mi "žmiga" ta lampica ako se ne isključi monitor na gumb. bio sam malo tražio rješenje za to, ali nisam našao ništa. inače, meni više ne smeta, a monitoru ne škodi, i već sam se navkiknuo na to kroz protekla četiri mjeseca
u svakom slučaju hvala
zna li tko kako najbolje izbalansirati bijelu boju na monitoru lg w2043t.
evo pokusavam vec dva dana i uvijek mi nekako "bliješti".
glupo mozda jest ali ako netko zna na koji broj da stavim "brightness" a na koji "contrast i gamma"
hvala
zna li tko kako najbolje izbalansirati bijelu boju na monitoru lg w2043t.
evo pokusavam vec dva dana i uvijek mi nekako "bliješti".
glupo mozda jest ali ako netko zna na koji broj da stavim "brightness" a na koji "contrast i gamma"
hvala
reci mi svoj mail na pp pa ću ti poslati jedan alat za kalibraciju monitora. zapravo jedan od najboljih koji postoji.